Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον συνδιασμό ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΡΟΣ

ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
με τον συνδιασμό ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΡΟΣ

 Είμαι ο Αρμενιάκος Ιάκωβος του Στάθη και της Τασίας Αρμενιάκου και γεννήθηκα στη Λέρο το 1966.
     Τελείωσα το Μπελένειο Γυμνάσιο Λέρου και γράφτηκα στη σχολή Μηχανικών Εμπορικού    Ναυτικού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ από όπου αποφοίτησα το 1985 με πτυχίο Δόκιμου Μηχανικού Ε.Ν.  Το 1995 μετά από εξετάσεις στο ΥΕΝ έγινα κάτοχος Διπλώματος Μηχανικού Γ΄ ΤΑΞΡΩΣ Ε.Ν.
       Το 2004 αποφοίτησα από το Δημόσιο ΙΕΚ Καλύμνου – παράρτημα Λέρου με ειδικότητα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα (Multimedia) και δύο χρόνια αργότερα μετά από εξετάσεις πιστοποίησης πήρα το Δίπλωμα της ειδικότητας μου .
       Αν και η ενασχόληση μου  στα κοινά του τόπου μας είναι πολυετής,  θέτω υποψηφιότητα σαν δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά.
       Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,  προτάσσοντας το τοπικό συμφέρον και το καλό του τόπου μας, και απαλλαγμένος από κάθε  προσωπική, κομματική, ή όποια άλλη σκοπιμότητα, πιστός στις αξίες και τις αρχές μου, αποφάσισα να στηρίξω το συνδυασμό ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΡΟΣ και την ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΥΦΟΥΝΙΟΥ,  και να σας ζητήσω όχι μόνο να ψηφίσετε, αλλά και να συμμετέχετε ενεργά ώστε να συμβάλετε  δημιουργικά στην διαμόρφωση όλων όσων θα καθορίσουν το μέλλον μας, το μέλλον το δικό σου.
            Λεριά και Λεριέ σκέψου’ σε τι ωφέλησαν τον τόπο οι κόντρες, οι αντεγκλήσεις και οι προσωπικές έριδες και συμφέροντα των παρατάξεων του Δημ. Συμβουλίου όλα τα προηγούμενα χρόνια;
            Γιατί, κάποια θετικά μέτρα και τα έργα που αναμφισβήτητα έγιναν, δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού μας;  Γιατί ήταν αποσπασματικά, και όχι ενταγμένα στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης.
            Πιστεύει ειλικρινά κανείς, ότι τα ίδια πρόσωπα και σχήματα μπορούν να δώσουν μια νέα αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας;
            Πιστεύει κανείς, ότι  με τον ίδιο τρόπο  και την νοοτροπία που έμαθαν  να λειτουργούν, θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος, και ειδικά με το νέο τρόπο λειτουργίας των δήμων που φέρνει ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ;
            Φίλες και φίλοι, μην αφήσετε να σας κοροϊδεύουν με απατηλές υποσχέσεις για διορισμούς,  ειδικά τώρα, με τις νέεςσυνθήκες λειτουργίας κάθε τέτοιος ισχυρισμός είναι το λιγότερο γελοίος!        Γιατί διορισμοί θα γίνονται αυστηρά μόνο μέσω ΑΣΕΠ.
            Το μέλλον, σας καλεί να πάρετε τη σωστή απόφαση για σας και τα παιδιά σας.
Το παρελθόν σαν ο κακός εαυτός μας αντιστέκεται σε κάθε αλλαγή με πείσμα.
          Στο χέρι μας είναι να φύγουμε μπροστά, να χαράξουμε ΝΕΑ πορεία με πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο που στοχεύει στην πρόοδο και την  ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας.
         Είμαστε μια παρέα με έμπειρα αλλά και πολλά νέα πρόσωπα, με ανιδιοτέλεια και διάθεση να προσφέρουμε στον τόπο μας, και με πρωτεργάτη την επικεφαλής του συνδυασμού μας,  τη ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΥΦΟΥΝΙΟΥ, φιλοδοξούμε αυτή η παρέα να μεγαλώσει, να αγκαλιάσει όλη τη Λέρο και να ανοίξει τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για μας και το νησί μας.
       Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μοναδική ευκαιρία,  σε μια δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και το νησί μας. Η ύπαρξη ενός  προσώπου ΝΕΟΥ αλλά ταυτόχρονα  έμπειρου και ικανού, που αναβάθμισε το ρόλο ενός σχεδόν ανύπαρκτου θεσμού όπως το επαρχείο μας, που το καλούν οι ανάγκες του τόπου και τα προβλήματα,  μας καλεί να βρούμε τις λύσεις, και να αναβαθμίσει το Δήμο μας σε ουσιαστικό παράγοντα της προόδου και της ευημερίας μας.    
      Πολίτες της Λέρου, υπόσχομαι να τιμήσω τη ψήφο σας με προσπάθεια και δράση για το καλό της Λέρου που αγαπάμε, αλλά κυρίως σας ευχαριστώ για την στήριξή σας στο συνδυασμό ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΡΟΣ που ήδη έχετε αγκαλιάσει και έχετε φέρει ΜΠΡΟΣΤΑ να οδηγεί τις εξελίξεις……   
            Αρμενιάκος Ιάκωβος













Διαβάστε περισσότερα...