Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Προωθείται παγκόσμιο κράτος μέσω της Agenda 21 του Ο.Η.Ε; (βίντεο)

       Όλα αυτά που κατά καιρούς γράφω και σχολιάζω σε μια ανάρτηση και ένα video. Όλα τα παρακάτω που θα διαβάσετε είναι απολύτως επιβεβαιωμένα όπως αναφέρονται στα βιβλία του Texxe Marrs που έχω διαβάσει με ημερομηνίες, ντοκουμέντα, ονόματα και σχετικά ψηφίσματα και νόμους και διατάξεις.
       Η οικολογία, η προώθηση του ποδηλάτου και δυστυχώς ο διεθνισμός που επιβάλλεται υπογείως δια του σοσιαλισμού είναι οι ευγενείς σκοποί (τα ροδοπέταλα) που οδηγούν στην άβυσσο! 
       Κανένας νόμος εδώ και αρκετές δεκαετίες δεν είναι δημιούργημα τοπικής επεξεργασίας και σχεδιασμού αλλά υλοποίηση γενικών κατευθύνσεων από  ελεγχόμενα κέντρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
       Όλα αυτά που ωριμάζουν σιγά σιγά μέσα από τις εξαγγελίες των πολιτικών μας ως πολιτικών προτάσεων που προκύπτουν δήθεν από κοινωνικό διάλογο, δεν είναι τίποτε παραπάνω από υπαγορευμένες προτάσεις σχεδίων, τουλάχιστον δεκαετίας!
       Ας σκεφτούν όσοι ακόμα δεν πιστεύουν, πως είναι δυνατός ο στοχαστής ΓΑΠ να προτείνει σήμερα ως λύση, αυτά που  κατήγγειλαν πολλά χρόνια πριν, όσοι κατηγορήθηκαν ως συνωμοσιολόγοι και γραφικοί.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:defencenet.gr
Προωθείται παγκόσμιο κράτος μέσω της Agenda 21 του Ο.Η.Ε; (βίντεο)
Προσθήκη λεζάντας
Όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι "άγνωστα" κέντρα εξουσίας μας κατευθύνουν σε μία παγκόσμια διακυβέρνηση με στόχο τον πλήρη έλεγχο της ζωής των πολιτών. Αυτό πριν χρόνια ακούγονταν ως συνωμοσιολογία αλλά τα τελευταία χρόνια με τις απρόσωπες αγορές να καταστρέφουν αριστοτεχνικά ολόκληρα έθνη έχει κοπεί το γέλιο περί "γραφικών" και "ποιός τα λέει αυτά" και έχουν ξεκινήσει δεύτερες σκέψεις για το πώς μπορούν να επιτευχθούν αυτά.

Ο ΟΗΕ έχει στα σκαριά ένα σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης, που δεν είναι καν μυστικό.Το ονομάζει «βιώσιμη ανάπτυξη», και αν ισχύσει, θα αλλάξει για πάντα όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.Πρόκειται για μια αναφορά 204 σελίδων, με τίτλο «Working Towards a Balanced and Inclusive Green Economy, A United Nations System-Wide Perspective», που δημοσιεύτηκε εν όψει της επερχόμενης συνάντησης Rio + 20 του ΟΗΕ στη Βραζιλία.

Το σχέδιο προβλέπει ένα παγκόσμιο σύστημα φορολόγησης του άνθρακα, παγκόσμια δίχτυα ασφάλειας, και μια ενιαία για τον πλανήτη πράσινη οικονομία. Φυσικά όταν κάτι είναι ενιαίο σε ολόκληρο πλανήτη προϋποθέτει και μια ενιαία διακυβέρνηση.

Πολλοί από τους υποστηρικτές της βιώσιμης ανάπτυξης, πιστεύουν πως όλα γίνονται για το καλό του πλανήτη. Μάλιστα, σύμφωνα με την αναφορά, θα χρειαστεί μια πλήρης αλλαγή του τρόπου που σκεφτόμαστε και που λειτουργούμε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό για όλους.

Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε, πως σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία, η τυραννία προωθήθηκε από κάποιους ισχυρίζονταν ότι ήθελαν το καλό μας άλλωστε ο "δρόμος προς τη κόλαση είναι σπαρμένος με καλές προθέσεις". Και όσο καλά και αν ακούγονται τα πλάνα του ΟΗΕ, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να οδηγήσουν σε μια παγκόσμια τυραννία.

Η συνάντηση Rio + 20 δεν θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι, αλλά ο ΟΗΕ έχει την υπομονή να περιμένει. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις επί συναντήσεων, μέχρι τελικά να πετύχει αυτό που θέλει.

Δεν έχει σημασία πόσο "στρογγυλοποιημένη" γλώσσα χρησιμοποιεί ο ΟΗΕ στις εκθέσεις του, η αλήθεια είναι ότι αυτό που προωθούν είναι μια ύπουλη ατζέντα απόλυτης τυραννίας σε παγκόσμια κλίμακα.
 
Η επικείμενη συνάντηση του Ρίο + 20 - Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο έρχεται 20 χρόνια μετά την αρχική Σύνοδο Κορυφής του 1992 για τη Γη που υιοθέτησε την ονομασία «Agenda21». Αυτή η νέα σύνοδος κορυφής θα αφορά την ανανέωση της δέσμευσης αυτής στην «αειφόρο ανάπτυξη» και την προώθηση της ατζέντας.

Πολλοί άνθρωποι εκεί έξω δεν θα θορυβηθούν από όλα αυτά, επειδή ξέρουν ότι ο ΟΗΕ δεν έχει την εξουσία να επιβάλει οποιονδήποτε από τους στόχους τους σε αυτούς τώρα. Αλλά αυτό δεν είναι το παιχνίδι που παίζει ο ΟΗΕ.

Προς το παρόν, ο ΟΗΕ λειτουργεί ως μια «ήπια» παγκόσμια κυβέρνηση. Δεν έχει την δύναμη να αναγκάσει τα κράτη να τον υπακούσουν, για αυτό και στηρίζεται στη συνεργασία τους.

Ένα από αυτά που επιδιώκει διακαώς είναι ένας παγκόσμιος φόρος άνθρακα. Η φορολόγηση σημαίνει και εξουσία, για αυτό αν ο ΟΗΕ κερδίσει αυτό το δικαίωμα, τότε θα κάνει ένα βήμα προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Είναι κατανοητό ότι φόρους βάζει το κράτος άρα ένας παγκόσμιοςφόρος σημαίνει παγκόσμιο κράτος.

Εκτός από τον παραπάνω φόρο, ο ΟΗΕ οραματίζεται την μεταφορά τρισεκατομμυρίων κάθε χρόνο, από τα πλούσια προς τα φτωχά κράτη. Όπως λέει, οι φτωχές χώρες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα κόστη της πράσινης οικονομίας, και για αυτό θα πρέπει να βοηθηθούν. Παράλληλα, η αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου, θα οδηγήσει, λέει, σε μεγαλύτερη παγκόσμια ισότητα.

Αυτά όλα ακούγονται σαν ένα είδος ριζοσπαστικού σοσιαλισμού, διότι έτσι είναι σχεδιασμένα.Επίσης, ο ΟΗΕ μιλάει για ένα παγκόσμιο δίχτυ ασφάλειας, και μια παγκόσμια πράσινη οικονομία, όπου το ελεύθερο εμπόριο θα συνοδεύεται από περιβαλλοντική υπευθυνότητα.Για την Αμερική, αυτά είναι άσχημα νέα. Η πράσινη οικονομία θα ανεβάσει στα ύψη τις τιμές των τροφίμων και της ενέργειας.

Υπάρχει μια έννοια την οποία επίσης προωθεί ο ΟΗΕ, που την ονομάζει full-cost pricing, και που σημαίνει ότι τα πλήρη κοινωνικά και περιβαλλοντικά κόστη της παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών, θα περνάνε στον τελικό καταναλωτή, ώστε να έχει κίνητρο να αλλάξει την συμπεριφορά του!Για παράδειγμα, ο ΟΗΕ δεν συμφωνεί με το ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να οδηγούν τόσο πολύ τα αυτοκίνητά τους, επειδή αυτό βλάπτει το περιβάλλον. Για αυτό, και προωθεί την αύξηση της τιμής των καυσίμων.Και για ναμη ξεχνιόμαστε αυτό είναι κάτι που ήδη το ζούμε στο πετσί μας εδώ στην Ελλάδα.

Ο ΟΗΕ θέλει να πετύχει και ριζικές αλλαγές στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Για αυτό εστιάζει όλο και πιο πολύ στον ρόλο των «ειδικών τραβηχτικών δικαιωμάτων» στο διεθνές οικονομικό σύστημα.

Επίσης, ο ΟΗΕ θέλει να αλλάξει τις διατροφικές μας συνήθειες, ώστε να προσαρμοστούν σε «βιώσιμες δίαιτες». Δηλαδή λιγότερο κρέας (αντικατάσταση με τί;Θυμηθείται παλαιότερη δημοσίευσή μας για το συνθετικό κρέας).Εδώ μπαίνουν και θέματα όπως ο Codex Alimentatius (Διατροφικός κώδικας) ο οποίος είναι ήδη σε ισχύ και καλά θα κάνετε να ψάξετε όλοι μέσες άκρες τι λέει διοτι είναι ανησυχητικά αυτά που ζητάει.

Θέλει επίσης να μεταρρυθμίσει την δημόσια εκπαίδευση, εισάγοντας μαθήματα για τις κλιματικές αλλαγές, που τα θεωρεί απαραίτητα στον νέο κόσμο που δημιουργείται.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, θέλει να υπάρχει και παγκόσμια πρόσβαση σε υπηρεσίες «οικογενειακού σχεδιασμού, υγιούς αναπαραγωγικής πολιτικής και φροντίδας» κλπ. Με άλλα λόγια, ο ΟΗΕ θέλει να υπάρχει μια κλινική εκτρώσεων σε κάθε τετράγωνο, σε ολόκληρο τον κόσμο.Μήπως σας θυμίζει πολιτικές Κίνας το τελευταίο;Γιατί μάλλον ο έλεγχος θα είναι στα πολλά παιδιά όχι στα λίγα (η ένα).

Οι ελιτιστές που προωθούν την βιώσιμη ανάπτυξη, λατρεύουν τον θάνατο. Πιστεύουν πως ο άνθρωπος φταίει για την παγκόσμια υπερθέρμανση, και πως όσο λιγότεροι άνθρωποι στον πλανήτη, τόσο το καλύτερο για αυτόν.Αλλωστε αυτό είναι και το σλόγκαν της "οικολογίας" ο άνθρωπος φταίει για όλα (έχει μια βάση αλήθειας αλλά αντί να εύχεσαι την εξαφάνισή του δίδαξέ τον κάνε τον καλύτερο) επομένως καλύτερα χωρίς αυτόν.

Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί συνάνθρωποι μας που συνηγορούν σε επιβολή μέτρων περιοριστικού ελέγχου του πληθυσμού. Κάνουν όμως λάθος να θεωρούν ότι έτσι σώζουν τον πλανήτη, αφού στη πραγματικότητα υποστηρίζουν μια παγκόσμια τυραννία.

Αυτή η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης έχει αρχίσει να διαδίδεται και να κυριαρχεί παντού, αφού πλέον διδάσκεται στα πανεπιστήμια του αναπτυγμένου κόσμου. Και ο ΟΗΕ θα την στηρίζει συνεχώς.Να θυμίσουμε ότι υπάρχει γενικό σπονσοράρισμα σε όποιον ασχολείται ή αναφέρει τα "περί θερμοκηπίου και κλιματικής αλλαγής". Ενα φαινόμενο που αμφισβητείται από χιλιάδες επιστήμονες που αμέσως τα ΜΜΕ τους κόβουν το δικαίωμα διάδοσης των αντιρρήσεών τους. 

Ήδη, αξιωματούχοι του ΟΗΕ ετοιμάζουν ένα προσχέδιο για ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό σύνταγμα, το οποίο αναμένεται να υπερκεράσει κάποτε όλες τις ισχύουσες εθνικές νομοθεσίες.


Ο περισσότερος κόσμος αγνοεί όλα τα παραπάνω, και δεν ξέρει πόσο αποφασισμένος είναι ο ΟΗΕ για να επιβάλλει τις επιταγές του.

Ο ΟΗΕ φαίνεται πως πραγματικά πιστεύει ότι αυτός πρέπει να κυβερνά τον κόσμο μας, οδηγώντας την ανθρωπότητα σε μια νέα εποχή ειρήνης,  ισότητας, και «πράσινης ευημερίας».

Προς το παρόν, το περιβάλλον χρησιμοποιείται ως δικαιολογία, προκειμένου να ενισχυθούν κάποια παγκόσμια όργανα όπως είναι ο ίδιος ο ΟΗΕ. Αν όμως δεν προσέξουμε, τότε τα παιδιά μας θα ξυπνήσουν μια μέρα, σε έναν κόσμο όπου σε κάθε γωνία θα βρίσκεται και κάποιος ένοπλος κυανόκρανος. Και τότε θα δούμε προς δυστυχία μας πολλές προφητείες να εκπληρώνονται ταυτόχρονα από πολλές θρησκείες. Ας είμαστε δύσπιστοι σε "παγκόσμιες λύσεις" για το καλό των μελλοντικών γενιών (και το δικό μας).



 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΡΟΥ για επίσκεψη Πέτρου Τατσόπουλου






  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπολίτες μας,
Την Τρίτη, 1 Μαΐου 2012 θα βρίσκεται στη Λέρο ο υποψήφιος στο ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πλάτανο.
 Ο Πέτρος Τατσόπουλος γεννήθηκε στο Ρέθυμνο. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες.
Εργάστηκε ως σεναριογράφος, ασκούμενος κοινωνικός λειτουργός, σύμβουλος 

σεναρίων στην κρατική τηλεόραση ΕΡΤ, δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην εκπομπή βιβλίου «Πνεύμα Αντιλογίας» και παρουσιαστής σειράς ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΪ. Επίσης έχει πλούσιο συγγραφικό έργο.
Είναι μέλος της εταιρίας Ελλήνων Συγγραφέων από το 1989 και διετέλεσε μέλος  του Δ.Σ. την περίοδο 2001 - 2003
Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.
Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΡΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Χαμός και στη "καταπράσινη" Πάτρα με την συγκέντρωση του Βενιζέλου!

       Από την αυστηρή υπευθυνότητα διολισθαίνουμε σε εγγυήσεις παροχολογίας!
       Σίγουρα δεν τους έπιασε ο πόνος αφού τίποτα δεν άλλαξε τις δύο τρεις τελευταίες εβδομάδες.
       Μην είναι τα άδεια κλειστά γυμναστήρια και οι συγκεντρώσεις σε όγκο τύπου επίδειξης τάπερ γουέι ;
       Μην είναι οι διαμαρτυρίες μεμονωμένων περιστατικών και μειοψηφίες συριζαίων ή χρυσαυγητών;
       Μην είναι τα μαύρα ποσοστά των κρυφών δημοσκοπήσεων;
       Βρισκόμαστε μπροστά στην εκδήλωση της τελικής επίθεσης της ΝΤΠ με αρχή την Ελλάδα, η εκτέλεση της οποίας θα ανοίξει το δρόμο για την γενίκευση της καταστροφής και την πραγμάτωση του στόχου τους, και ευτυχώς, παρά την επιτυχή εφαρμογή του σχεδίου εως τώρα, ο κόσμος δείχνει να μην καταλαβαίνει από υποσχέσεις, διλήμματα και επικοινωνιακά παιχνίδια του παρελθόντος!
       Μέχρις στιγμής τουλάχιστον όλα τους τα κόλπα πέφτουν στο κενό!
       Απέλπιδα προσπάθεια πριν την ανάγκη επιβολής δια της βίας που ενέχει τον κίνδυνο της αφύπνισης  των άλλων κρατών, είναι η νοθεία του αποτελέσματος των εκλογών ή και η ένταση με την Τουρκία (ΑΟΖ έρευνες γεωτρύσεις).
       Ας ελπίσουμε και ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά ώστε να κυλίσουν όλα ομαλά και να τους ξεφορτωθούμε με ψυχραιμία.
Μάκης Αρμενιάκος
        
πηγή:anti-ntp
Χαμός και στη "καταπράσινη" Πάτρα με την συγκέντρωση του Βενιζέλου!

Δείτε τις φωτογραφίες!
Όσο μας δουλεύουν αυτοί, άλλο τόσο θα τους ειρωνευόμαστε εμείς. Δείτε τι πραγματικά έγινε και στο προπύργιο του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρεισμού αυτό της "καταπράσινης" Αχαϊας και της Πάτρας: Είχε δεν είχε 300-400 άτομα εκ των οποίων πολλοί ήρθαν με πούλμαν απο γύρω περιοχές αλλά και την Αθήνα!















ΥΓ1. Η φωτογραφία στην αρχική απο περασμένα μεγαλεία με τον Ανδρέα ΥΓ2. Μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις! Πέφτει τρελό δούλεμα...
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΛΕΡΟ!



      Γραφείο για τον εκλογικό αγώνα άνοιξαν οι φίλοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Λέρου.
       Το γραφείο βρίσκεται στο Λακκί, δίπλα στο ψητοπωλείο του κ Καρπαθάκη "Το Λέρικο" και ήδη είναι έτοιμο και ανοικτό κάθε απόγευμα, για τους φίλους του κινήματος.

       Παρακαλούνται οι φίλοι του κινήματος στη Λέρο να επισκέπτονται το γραφείο για οποιαδήποτε πληροφορία ή για  όσους θέλουν να συμμετέχουν εθελοντικά στον προεκλογικό αγώνα και την καλύτερη παρουσία του κινήματος στο νησί μας. 

       
Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ελληνοτουρκική “μάχη” στο Καστελόριζο! Τι προσπάθησαν οι Τούρκοι

       Ολόκληρη μάχη για το αυτονόητο! Η χρησιμοποίηση των δώρων από το ένδοξο παρελθόν, γίνεται με το ζόρι από τους προδότες! που δεν μπορούν (το κάνουν με χαρά και ευκολία όταν μπορούν) να το αποφύγουν.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:pistos.gr
Ελληνοτουρκική “μάχη” στο Καστελόριζο! Τι προσπάθησαν οι Τούρκοι

Ελληνοτουρκική “μάχη” στο Καστελόριζο! Τι προσπάθησαν οι Τούρκοι

Η εμμονή της Τουρκίας με το Καστελόριζο,ξεπερνά κάθε όριο.

Η Άγκυρα έφθασε στο σημείο να προσπαθήσει να εμποδίσει το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από το νησί ,στο δρόμο της προς το Λονδίνο, όπου το καλοκαίρι θα γίνουν οι αγώνες!

Χρειάστηκε η αντίδραση της Αθήνας για να επιβληθεί να μπει στην πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας και το ακριτικό ελληνικό νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι είχαν θέσει βέτο να μην συμπεριληφθεί το Καστελόριζο στα σημεία της ελληνικής επικράτειας απ΄ όπου θα πέρναγε η φλόγα. Και φαίνεται ότι το είχε καταφέρει!


Κι αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο “φάουλ” των Βρετανών διοργανωτών,μετά από την άρνησή τους να δεχτούν το πιστό αντίγραφο της αρχαίας ελληνικής τριήρους στο Λονδίνο.


Υπήρξε επικοινωνία Παπαδήμου-Αβραμόπουλου για το θέμα ,με τον πρώτο να εξουσιοδοτεί τον δεύτερο να χειριστεί την υπόθεση,δίνοντας ότι μέσα χρειάζονταν προκειμένου το Καστελόριζο να υποδεχτεί την Ολυμπιακή Φλόγα στις 14 Ιουνίου. Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις και πιέσεις αυτό έγινε εφικτό.

Ο ΥΕΘΑ ζήτησε από την ΠΑ να έχει έτοιμο C 130 ,το οποίο θα μεταφέρει από τη Κρήτη στη Ρόδο την Ολυμπιακή Φλόγα και από κει με ελικόπτερο CHINOOK στο Καστελόριζο.

Χρησιμοποιούνται μεταγωγικά αεροσκάφη και ελικόπτερα γιατί μαζί με τη φλόγα θα μεταφέρουν δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και πρακτορεία ειδήσεων του κόσμου.

Γιατί ο στόχος είναι αυτός: να “παίξει” το Καστελόριζο παντού στον πλανήτη και να ξεχάουμε κι εμείς -αν και δεν ξεχνιέται με τίποτα- την ανακοίνωση του Γ.Παπανδρέου για την είσοδό μας στον εφιάλτη του μηχανισμού στήριξης,από το όμορφο νησί. Αυτό που προκύπτει βέβαια απ΄ όλη αυτή την ιστορία είναι ότι η μανία της Άγκυρας να “εξαφανίσει” το Καστελόριζο,δεν έχει τέλος. Και όλο και πιο συχνά θα αντιμετωπίζουμε πλέον τον εκνευρισμό των γειτόνων γι΄ αυτό το ζήτημα

www.onalert.gr


Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Συλλόγου ΆΡΤΕΜΙΣ

       Με e-mail έλαβα το παρακάτω δελτίο τύπου του Συλλόγου ΑΡΤΕΜΙΣ, που σκοπίμως δεν ανάρτησα πολλές μέρες πριν! για να μην φύγει πολύ πίσω από νεότερες αναρτήσεις, και να είναι σε εμφανή θέση τις ημέρες της εκδήλωσης.
       Γνωρίζοντας εδώ κα αρκετό καιρό τις εντατικές πρόβες των παιδιών του συλλόγου, το αντικείμενο της εκδήλωσης, τον πολύ ωραίο χώρο, και την οργανωτική ικανότητα του Συλλόγου σας συστήνω ανεπιφύλακτα να γεμίσετε το Κινηματοθέατρο!
Μάκης Αρμενιάκος 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
        TO ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΛΕΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΛΕΡΟΥ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΟΝΤΟ’.
ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΧΕΙ Η ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΑΛΛΑΡΗ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΥΡΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.
1922-2012   90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ


       ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ 101 ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ , ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΦΙΛΜΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΩ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΛΕΡΟΥ.
Διαβάστε περισσότερα...

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας "η πνοή της Λέρου"



       Με τις πολύ σημαντικές για το νησί μας απώλειες, του Διάσημου καρδιοχειρουργού Δημήτρη Μπουλαφέντη και του Χρήστου Κοκκώνη στο εξώφυλλο, αλλά και με την εκπληκτική εμφάνιση του Πανιώνιου Λέρου στο FINAL FOUR  παίδων στο BASKET που έγινε στο νησί μας.
     Ακόμα όπως πάντα, με πολλά ρεπορτάζ και ειδήσεις, φωτογραφίες, δηλώσεις, και τις μόνιμες στήλες που καλύπτουν το σύνολο της επικαιρότητας του μήνα που πέρασε στο νησί μας.

       Ακόμα ένα καλό φύλλο της εφημερίδας "η πνοή της Λέρου" που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των αναγνωστών της, για την πλήρη κάλυψη στον τομέα της ενημέρωσης για ότι συμβαίνει στο νησί μας.
Μάκης Αρμενιάκος 



Διαβάστε περισσότερα...

Επίσκεψη στη Λέρο πραγματοποίησε η υποψήφια με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.

Κατά την παραμονή της στο νησί, η υποψήφια βουλευτής έγινε δεκτή με θερμές εκδηλώσεις από τους συμπατριώτες της, οι οποίοι της αναγνώρισαν τις τακτικές επισκέψεις της στο νησί ως βουλευτής Δωδεκανήσου, καθώς και τις προσπάθειες της για την ανάδειξη των προβλημάτων του νησιού τους στη Βουλή. Ακόμα, της δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί και με το Δήμαρχο του νησιού, κ. Μιχάλη Κόλια.


«Μιλώντας με τους συμπατριώτες μου εδώ στη Λέρο», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, «διαπίστωσα για μια ακόμα φορά ότι, όσο και αν κάποιοι φιλότιμα προσπαθούν να μας κάνουν το βίο αβίωτο, οι νησιώτες είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε στον τόπο μας. Η παρουσία μας στα νησιά μας είναι η μόνη εγγύηση για τη χάραξη ουσιαστικής και αδέσμευτης εξωτερικής πολιτικής.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λέρος είναι πολλά. Βλέπουμε ότι οι υποστηρικτές του Μνημονίου δεν μπορούν να εξασφαλίσουν καν την ακτοπλοϊκή σύνδεση και ψάχνονται τελευταία στιγμή να πληρώσουν τα μισθώματα που οφείλουν στις εταιρείες. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στην υγεία. Το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου υπολειτουργεί και, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις όλων μας, καμία αξιόπιστη λύση δεν έχει δοθεί.

Εμείς, σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες, πιστεύουμε ότι όλα τα ακριτικά νησιά μας έχουν δικαίωμα στην ανάπτυξη. Εδώ στη Λέρο αντί να μειώνονται οι κρατικές υπηρεσίες, θα πρέπει να ενισχύονται. Ειδικά, και σε θέματα που αφορούν τον τουρισμό, θεωρούμε ότι το αίτημα για τη δημιουργία τελωνείου ώστε και η Λέρος να γίνει πύλη εισόδου - εξόδου, είναι μια κίνηση, η οποία σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πρόγραμμα μας για τον τουρισμό θα δώσει την καθοριστική ώθηση για την ανάπτυξη του νησιού.

Λύσεις αξιόπιστες, λύσεις που προτείνουμε εμείς και όχι οι δανειστές μας υπάρχουν και μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. Το κίνημα μας πιστεύει στη δύναμη των νησιωτών, πιστεύει στη νησιώτισσα και την τιμά. Για αυτό και επιλέξαμε ως υποψήφια στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κινήματος μας μια νησιώτισσα από το Αγαθονήσι, τη Γιαμαίου Βασιλική.

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου οι νησιώτες δίνουμε μια νέα ευκαιρία στον τόπο μας».
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Περιοδεία Πάνου Καμμένου στα Δωδεκάνησα.



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΡΟΔΟΣ 27/04/2012
ΘΕΜΑ: Περιοδεία του αρχηγού του Κινήματος Πάνου Καμμένου στα Δωδεκάνησα.


Στο πλαίσιο περιοδείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλη την Ελλάδα, ο αρχηγός του Κινήματος Πάνος Καμμένος, έρχεται στα Δωδεκάνησα την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.

Ο κ. Καμμένος, θα φθάσει το μεσημέρι της Κυριακής στο νησί της Κω, προκειμένου να συναντηθεί με φίλους και υποστηρικτές του κινήματος και από εκεί θα μεταβεί στη Νίσυρο, που είναι και τόπος καταγωγής του.
Στη Ρόδο, θα έρθει αργά το απόγευμα της Κυριακής, όπου θα πραγματοποιήσει την Κεντρική Ομιλία του Κινήματος στην αίθουσα ΡΟΔΙΝΙ στις 19.30  και θα αναφερθεί στις πολιτικές εξελίξεις και στις θέσεις του κινήματος για διέξοδο της χώρας από την κρίση. 
Διαβάστε περισσότερα...

Η Έλενα Κουντουρά στην ΝΕΤ 26/4/2012 (video)

       Ο λόγος είναι σπόρος, και η πίστη με το δίκιο τρέφουν τα επιχειρήματα και μεταδίδουν το μήνυμα με πάθος χωρίς φόβο.
       Και γίνεσαι Ελεύθερος και θεριεύειςι!
       Και γίνεσαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ !
       Και ξαναγίνεσαι ΈΛΛΗΝΑΣ
       Και ο σπόρος πιάνει και γίνονται ΠΟΛΛΟΙ
Υ/Υ Για άλλη μια φορά οι δημοσιογράφοι της Κρατικής Τηλεόρασης αναλαμβάνουν το ρόλο του δικηγόρου των μνημονιακών κομμάτων, απαντώντας για λογαριασμό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αφού οι βουλευτές τους ΔΕΝ έχουν το σθένος να το κάνουν!
       Είναι λυπηρό να βλέπεις την κατάντια των καθεστωτικών  δημοσιογράφων και πολιτικών λίγο πριν τη πτώση! Αν υπήρχε λίγη τσίπα και φιλότιμο θα αποχωρούσαν με τα ψύγματα αξιοπρέπειας που τους έχουν μείνει. Αλλά δυστυχώς για όλους μας, αποφάσισαν τον μέχρι τελικής πτώσης εξευτελισμό τους.  
Μάκης Αρμενιάκος


Η Έλενα Κουντουρά στην ΝΕΤ 26/4/2012

Έλενα Κουντουρά
Υποψ. Βουλευτής Α’ Αθηνών 

Στην εκπομπή «Επί Δύο» με παρουσιαστές τους Γιάννη Πολίτη και Πηνελόπη Γαβρά.



Διαβάστε περισσότερα...

Το μήνυμα του Χάρρυ Κλυνν για τις εκλογές


πηγή:enikos.gr

Το μήνυμα του Χάρρυ Κλυνν για τις εκλογές


Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αποκάλυψη Βόμβα! και νέο έγγραφο ΕΥΠ καίει Καμμένο!!!

Χαχαχαχαχαχαχα 
πηγή:olympia.gr
ΑΙ ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ – ΝΕΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ”…

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ” ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΘΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ “ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ”.

(Μπρος στην καρέκλα, τι είναι ο πόνος…)



Διαβάστε περισσότερα...

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ spot- ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ!

πηγή:attikanea
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ spot- ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ!
Δείτε το νέο, πολύ ενδιαφέρον spot διάρκειας 1 λεπτού του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!
Είμαστε οι πράξεις μας! Δείχνουμε τις θέσεις μας καθημερινά στους δρόμους, παλεύοντας για την ανατροπή!
 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


www.kinimadenplirono.gr
www.oxidiodia.gr
email: epitropes2010@gmail.com
Γραφεία: Καυτατζόγλου 35, ΠΑΤΗΣΙΑ
Διαβάστε περισσότερα...

Απάντηση Καμμένου στον Γ. Παπανδρέου

       Ηκαλύτερη δημοσκόπηση είναι ο πανικός του αντίπαλου!
       Ακόμα και ένα μεσαίο στέλεχος δημοτικών εκλογών ξέρει το ρητό "η ησυχία ευνοεί αυτόν που προηγείτε" ή αλιώς ο χαμένος ελπίζει (και προκαλεί) ένταση προσδοκώντας την ανατροπή!
       Στο φαινόμενο Ανεξάρτητοι Έλληνες και Πάνου Καμμένου όμως δεν φαίνεται να δουλεύει αυτό!!
      Στημένοι Δημοσιογράφοι, πλαστά έγγραφα και ακραίες επιθέσεις, δεν πέφτουν απλώς στο κενό, αλλά αντίθετα, ρίχνει λάδι στη φωτιά που θα τους κάψει ολόκληρους και όχι μόνο τα μπατζάκια!
       Μέχρι τον στοχαστή πήρανε σηκωτό από τα ποδήλατα και τα κανό του για να ρίξει λάσπη και αυτός, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα!
       Και όσο συνεχίζουν τόσο διαφήμιση του κάνουν, και τόσο πιο πολύ ο κόσμος τον δυναμώνει. 
       Είναι φανερό, ότι αν συνεχίσουν έτσι ως το τέλος, θα τον βγάλουν πρώτο και με διαφορά! Εγώ προβλέπω  όσοι ασχολούνται με το στοίχημα, σε λίγο θα  ποντάρουν στην αυτοδυναμία του Καμμένου,  για τρελά λεφτά!
       Θα σταθώ ως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στον κόσμο από τις εμφανίσεις του Πάνου Καμμένου στην τηλεόραση, σε ένα σχόλιο τηλεθεατή στην εκπομπή με την Πόπη Τσαπανίδου: ή ο κ Καμμένος λέει φαντασίες ή τα πράγματα είναι πολύ απλά και όλοι οι δημοσιογράφοι θέλετε κρέμασμα!!!! 
       Που να τα έχει ξανά ακούσει δύο χρόνια αυτά! Τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν τι παίχτηκε και τι τους περιμένει ακόμα!
Υ/Γ Γιατί δεν ορίστηκε υπηρεσιακή κυβέρνηση και μειώθηκε ο προβλεπόμενος από το Σύνταγμα προεκλογικός χρόνος; Ε; γιατί; Γιατί δεν γίνεται τηλεμαχία (ντι μπείτ στα ελληνικά) σε αυτές τις εκλογές Ε; γιατί;...       Ε όλα εγώ θα σας τα λέω;!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:olympia.gr
Απάντηση Καμμένου στον Γ. Παπανδρέου
Απάντηση Καμμένου στον Γ. Παπανδρέου
Απάντηση στον Γ. Παπανδρέου εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χαρακτηρίζοντάς τον αρχιτέκτονα και κύριο υπεύθυνο της παράδοσης της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές.
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στις μακροσκελείς δηλώσεις πανικού του εντολοδόχου της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, του απαντούν ως εξής: …

Αφού εξαντλήθηκαν οι λασπολόγοι, οι υπόνομοι και οι πλαστογράφοι εκκλήθη επειγόντως ο καλός μαθητής της τρόικας και συμφοιτητής των συγκυβερνούντων Γιώργος Παπανδρέου.Τον καλωσορίζουμε και πάλι.
Σε ό, τι αφορά τα υπόλοιπα περί Πούτιν, στον αρχιτέκτονα και κύριο υπεύθυνο της παράδοσης της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές με συγκεκριμένο σχέδιο από το καλοκαίρι του 2009, του απάντησε σήμερα ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής της Δούμα, Ιβάν Σαββίδης με δηλώσεις του από την Κρήτη».
Διαβάστε περισσότερα...

Δήλωση της Μίκας Ιατρίδη για τη θλιβερή επέτειο του μνημονίου

Δήλωση της Μίκας Ιατρίδη για τη θλιβερή επέτειο του μνημονίου

Η υποψήφια, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Χτες, συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ημέρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε από το τόπο μας, το ακριτικό Καστελόριζο, την προσφυγή μας στο ΔΝΤ και την Τρόικα.
Η χτεσινή μέρα, δεν ήταν μέρα για δηλώσεις. Για παχιά λόγια.
Ήταν ημέρα σιωπής. Ήταν ημέρα περισυλλογής.
Και όμως, τα δυο μνημονιακά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ διαγωνίστηκαν χτες σε δηλώσεις σχετικά με την ημέρα αυτή. Συνεχίζουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Οι υποστηρικτές των Μνημονίων εξακολουθούν και δεν βλέπουν τι συμβαίνει γύρω τους.
Ζουν στο δικό τους κομματικό μικρόκοσμο.
Δεν βλέπουν την κατάρρευση της κοινωνίας μας.
Δεν βλέπουν την απόγνωση της ελληνικής οικογένειας.
Δεν καταλαβαίνουν την οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων πολιτών.
Και το κυριότερο, εξακολουθούν και επιμένουν σε μια πολιτική, που ακόμα και η Τράπεζα της Ελλάδας, στην έκθεση της, αναφέρει ότι θα οδηγήσει σε περαιτέρω ύφεση. Σε περισσότερη ανεργία. Σε ανείπωτη φτώχεια. Σε τρομακτική ανασφάλεια.
Και όλη αυτήν την κατάσταση την ονομάζουν σωτηρία της χώρας.
Όσο, όμως, περνάν οι ημέρες, όλο και πληθαίνουν οι φωνές των λαών σε όλη την Ευρώπη, ότι η πολιτική αυτή είναι καταστροφική. Οδηγεί στην απόγνωση όχι μόνο τους Έλληνες πολίτες, αλλά και τους πολίτες όλων των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε βορρά και νότο.
Είναι ώρα να δώσουμε απάντηση στον εκβιασμό. Με τη φωνή της λογικής και όχι της οργής.
Μονόδρομοι δεν υπάρχουν. Οι νησιώτες ξέρουμε να παλεύουμε σε δύσκολες συνθήκες. Έχουμε ανοικτούς τους ορίζοντες μας.
Γιατί η Ελλάδα ξεκινά από τα νησιά μας».
Διαβάστε περισσότερα...

Γλαρός Ιωάννης Τον λόγο τώρα έχουν οι Έλληνες !









Γράφει ο
Γλαρός Ιωάννης
Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας Ν.Δ Ρόδου




Τον λόγο τώρα έχουν οι Έλληνες !
          Θυμίζουμε ότι, ο ισχύων εκλογικός Νόμος είναι ο Νόμος 3231/2004 "Eκλογή βουλευτών", όπως τροποποιήθηκε από το Νόμο 3636/2008.
          Την πρωτοβουλία για το Νόμο 3231/2004 είχε ο κ.Κώστας Σκανδαλίδης ως Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης της τελευταίας Κυβέρνησης Σημίτη. Ο Νόμος 3231 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 11 Φεβρουαρίου 2004, αλλά δεν ίσχυσε στις εκλογές του Μαρτίου του 2004. Αυτό οφείλεται στην πρόβλεψη του άρθρου 54 §1 του Συντάγματος μετά την αναθεώρησή του το 2001 : οι εκλογικοί νόμοι ισχύουν από τις μεθεπόμενες εκλογές, εκτός εάν ψηφισθούν από τα 2/3 των βουλευτών, οπότε ισχύουν από τις επόμενες.


Ο συγκεκριμένος νόμος δε συγκέντρωσε τέτοια πλειοψηφία, αφού ψηφίσθηκε μόνο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τον ανεξάρτητο Στέφανο Μάνο. Σημειώνεται ότι η νομοθεσία περί εκλογής βουλευτών εντοπίζεται σε πληθώρα Νόμων, οι οποίοι βρίσκονται κωδικοποιημένοι σε ενιαίο κείμενο, που περιλαμβάνεται στο Π.Δ. 26/2012 (ΦΕΚ 57 Α΄/15 Μαρτίου 2012).
          Ο Νόμος 3636/2008, μετά από νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργού Εσωτερικών κ.Προκόπη Παυλόπουλου, τροποποίησε τον 3231/2004, παραχωρώντας στο πρώτο κόμμα 50 επιπλέον έδρες, δηλαδή 10 περισσότερες σε σχέση με το Νόμο του 2004.
          Στις επικείμενες εθνικές εκλογές, οφείλουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στους “επαγγελματίες” της πολιτικής και στους πολιτικούς με επάγγελμα...ανάμεσα στα κόμματα της αντίδρασης και τα κόμματα της ευθύνης, της ελπίδας...και της αλήθειας...
Ο “Σοσιαλιστής” κ. Βενιζέλος Ευάγγελος, αλήθεια...θυμάται ή λησμόνησε, ότι :
-Είναι ο ίδιος που μιλούσε -τον περασμένο Ιούνιο- για “πάτο στο βαρέλι, αλλά πάτος δεν μπήκε;
-Είναι ο ίδιος που -μόλις πρόσφατα – ισχυριζόταν ότι ήταν, δήθεν, εναντίον του Μνημονίου, αλλά τον διέψευσε  ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, αποκαλύπτοντας πως τόσο ως Υπουργός, όσο και ως νομικός, ήταν βασικός συντάκτης του;
-Είναι ο ίδιος που υποστήριζε ενθουσιωδώς το δημοψήφισμα, για να υποχωρήσει ατάκτως, μετά τις εσωτερικές και διεθνείς αντιδράσεις;
-Είναι ο ίδιος που βεβαίωνε πως δεν υφίσταται “χαράτσι” (ΕΕΤΗΔΕ), ώσπου το επέβαλε κι αυτό;
-Είναι ο ίδιος που τώρα υπόσχεται πράγματα που μπορούσε να κάνει και δεν έκανε;

Τις απαντήσεις στα ανωτέρω ερωτήματα...θα δώσουν οι Έλληνες στις 6/5/201 
Διαβάστε περισσότερα...