Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Με επικεφαλής τον κ Κοντραφούρη Νέα Δημοτική Παράταξη !



       Είναι η πρώτη φορά μετά το μπαράζ των ανεξαρτητοποιήσεων δημοτικών συμβούλων, με πιο πρόσφατη αυτή του κ Στέλιου Λουλουδιά, από τους συνδυασμούς με τους οποίους είχαν κατέβει στις εκλογές, που περνάμε από τη τάση διάσπασης σε φάση συσπείρωσης και σύνθεσης!
       Η σύσταση Νέας Δημοτικής παράταξης, και μάλιστα ανεξαρτητοποιημένων δημοτικών συμβούλων από διαφορετικές παρατάξεις, φαίνεται να δημιουργεί μια νέα δυναμική στο κάλεσμα που είχε απευθύνει ο Μιχάλης Κοντραφούρης με την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του από τον συνδυασμό Η Λέρος Αλλάζει πριν από λίγο καιρό.
       Την σύσταση της Νέας Δημοτικής παράταξης υπογράφουν ο Μιχαήλ  Κοντραφούρης ως επικεφαλής και οι 
Ευδοκία  Βενέτου, και Στυλιανός Λουλουδιάς.
       Ακολουθεί η επιστολή προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Θεοφανία Γιαννουκά-Κουμπάρου για την σύσταση της Νέας Δημοτικής Παράταξης.

Μάκης Αρμενιάκος



Λέρος 30-11-2012

                                     
                                         ΠΡΟΣ:
    Την Πρόεδρο  του Δημοτικού Συμβουλίου
  Λέρου κ. Θεοφανία Γιαννουκά-Κουμπάρου    
                                                           

                                                   ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:   
                                                   Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια
                                                 

          Κυρία Πρόεδρε,
    οι κάτωθι υπογεγραμμένοι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λέρου, σας δηλώνουμε υπεύθυνα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», ότι συστήνουμε νέα δημοτική παράταξη, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μιχαήλ Κοντραφούρη.
          Σας επισυνάπτουμε τη σχετική νομοθεσία και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες,

Με εκτίμηση,

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι σύμβουλοι

1.     Μιχαήλ  Κοντραφούρης


2.     Ευδοκία  Βενέτου


3.  Στυλιανός Λουλουδιάς 
Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ: Μήπως τα μνημόνια είναι μέρος της επιβολής της βίαιης ιδεολογίας ενός σύγχρονου, «νεοφιλελεύθερου εθνικοσοσιαλισμού»


Αθήνα, 29. Νοεμβρίου 2012
viliardos@kbanalysis.com      
Facebook   Twitter   Linked in   
                                           
    Ο κ. Βασίλης Βιλιάρδος είναι οικονομολόγος (μακροοικονομία), πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου.



Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ: Μήπως τα μνημόνια είναι μέρος της επιβολής της βίαιης ιδεολογίας ενός σύγχρονου, «νεοφιλελεύθερου εθνικοσοσιαλισμού», οι επιδιώξεις του οποίου απαιτούν αυτόν τον έντονο κύκλο των «πολιτικών εκκαθαρίσεων» που βιώνουν πρώτοι οι Έλληνες στη δύση;

Όπως δεν υπάρχει ήπιος, ευγενικός τρόπος να θέσεις μία χώρα υπό κατοχή, παρά τη θέληση των κατοίκων της, δεν υπάρχει ειρηνικός τρόπος να στερήσεις από εκατομμύρια ανθρώπους όσα χρειάζονται για να ζουν με αξιοπρέπεια – κάτι που όμως είναι μάλλον αποφασισμένοι να κάνουν οι εισβολείς, δανειστές της Ελλάδας.

Ειδικότερα η ληστεία, είτε μίας έκτασης γης, είτε ενός τρόπου ζωής, απαιτεί άσκηση βίας – ή, τουλάχιστον, την πειστική απειλή ότι θα ασκηθεί βία. Αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που οι ληστές έχουν όπλα και συχνά τα χρησιμοποιούν.

Τα βασανιστήρια, όπως για παράδειγμα η λεηλασία του βιοτικού επιπέδου των πολιτών μίας χώρας, είναι απεχθή, αλλά συνήθως αποτελούν έναν εξαιρετικά ορθολογικό τρόπο για να επιτευχθεί μία συγκεκριμένη επιδίωξη – ενδέχεται δε να είναι ο μοναδικός τρόπος, για να πραγματοποιηθεί αυτή η επιδίωξη. Το εν λόγω γεγονός όμως εγείρει ένα βασικότερο ερώτημα:

Μήπως τα μνημόνια είναι μέρος της επιβολής της εγγενούς βίαιης ιδεολογίας ενός σύγχρονου, «νεοφιλελεύθερου εθνικοσοσιαλισμού» (ενός αμιγώς κορπορατικού καπιταλισμού καλύτερα που θα μπορεί να ανταγωνισθεί το αντίπαλο δέος, το μονοκομματικό, κρατικό καπιταλισμό της Κίνας), οι επιδιώξεις του οποίου απαιτούν αυτόν τον έντονο κύκλο των «πολιτικών εκκαθαρίσεων», οι οποίες συνεπάγονται την συστηματική, ωμή και σκόπιμη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;” (Klein, με πολλές παρεμβάσεις).    

Άρθρο

Μάιος του 2010, ο μήνας της βίαιης εισβολής των δανειστών στην Ελλάδα, με τη βοήθεια διεφθαρμένων «προδοτών» και κερδοσκόπων. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκινάει η περιπέτεια, η μεγάλη δοκιμασία της πατρίδας μας - τα «κακώς κείμενα» παραμένουν μεν ως είχαν, αλλά όλα τα υπόλοιπα αλλάζουν ριζικά.

Καμία διαρθρωτική αλλαγή, τίποτα απολύτως όσον αφορά τη διαφθορά ή την επανίδρυση του Κράτους Δικαίου, μηδενικά αποτελέσματα στον τομέα της φοροαποφυγής των πολυεθνικών, αδιαφορία για την «οικοδόμηση» ενός σύγχρονου, λειτουργικού, καθώς επίσης αναπτυξιακού φορολογικού και επιχειρηματικού πλαισίου. 

Από την άλλη πλευρά, καθιερώνεται κυριολεκτικά μία μανιασμένη σχεδόν επίθεση στο κοινωνικό κράτος, στους μισθούς, στις συντάξεις, στα εισοδήματα, στα ακίνητα και σε όλα σχεδόν τα  περιουσιακά στοιχεία εκείνων των Ελλήνων, οι οποίοι δεν έχουν καμία δυνατότητα να αμυνθούν (95% του πληθυσμού).

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν μαζικά, τα νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους, οι αυτοκτονίες κλιμακώνονται, οι επενδύσεις αγγίζουν το ναδίρ, η ανεργία καλπάζει, η κατανάλωση καταρρέει και η ύφεση ξεπερνάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ – με την Αθήνα αρχές του 2013, βυθισμένη στο σκοτάδι, στην εγκληματικότητα και στην εξαθλίωση, πλημμυρισμένη με ενοικιαστήρια και γεμάτη άστεγους, απελπισμένους πολίτες, να μοιάζει με βομβαρδισμένη πόλη.    

Μάρτιος του 2013, ο μήνας που ολοκληρώνεται «αισίως» το νέο «πακέτο διάσωσης» της Ελλάδας – αυτό που συμφωνήθηκε τοΝοέμβριο του 2012, με στόχο την αμοιβαία ικανοποίηση, το «μοίρασμα της λείας» καλύτερα, προς όφελος των δύο δυνάμεων κατοχής: της Γερμανίας και των Η.Π.Α.

Έχει ήδη δρομολογηθεί η εκποίηση των κερδοφόρων, των κοινωφελών, καθώς επίσης των στρατηγικών επιχειρήσεων της χώρας, έχει απολυθεί ακόμη μία σειρά δημοσίων υπαλλήλων, η ανεργία ξεπερνάει το 30%, το τραπεζικό σύστημα έχει αφελληνισθεί, ενώ τόσο οι μικρομεσαίες, όσο και οι μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας, αποτελούν πια παρελθόν.

Η εκκωφαντική σιωπή των αμνών συνεχίζεται, ο από μηχανής θεός αναμένεται ακόμη, ενώ τόσο η διαφθορά, όσο και η διαπλοκή, παραμένουν ως είχαν (κληρονομούνται απλά σε άλλους) - φυσικά δεν δρομολογείται καμία διαρθρωτική ή άλλη αναπτυξιακή αλλαγή και η πατρίδα μας, η οποία πρόκειται να πτωχεύσει για τρίτη φορά μέσα σε δύο μόλις χρόνια, συνεχίζει να θεωρείται αυθαίρετα ως μη χρεοκοπημένη.    

Η Τρόικα διαπιστώνει για μία ακόμη φορά έκπληκτη πως η Ελλάδα δεν πέτυχε τους στόχους της – αναφέροντας το στη νέα συνάντηση κορυφής της Ευρωζώνης και κατηγορώντας ξανά τους Έλληνες, ισχυριζόμενη μονότονα ότι δεν κατάφεραν να εφαρμόσουν σωστά αυτά που τους υποδείχθηκαν.

Οι προσβολές των ευρωπαίων κλιμακώνονται, η «αυτομαστίγωση» των Ελλήνων πολιτών συνεχίζεται, οι «υποκλίσεις» της ελληνικής κυβέρνησης επίσης, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση είναι έτοιμη πια να ηγηθεί της χώρας, τηρώντας   πιστά την «παράδοση» των προηγουμένων - υποδεχόμενη τους δραπέτες του κόμματος που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, εμβαθύνοντας τις δημόσιες σχέσεις της με αμφότερους τους εισβολείς, περιορίζοντας μεθοδικά την κριτική της και διευρύνοντας τις κενές, φθηνές, χωρίς αντίκρισμα προεκλογικές υποσχέσεις.

Αμέσως μετά ακολουθεί το μνημόνιο νούμερο τέσσερα - για μία ακόμη φορά με τους ίδιους, μη ρεαλιστικούς, σκόπιμα ανέφικτους στόχους. Ταυτόχρονα, συζητείται μία επόμενη διαγραφή χρέους – η τρίτη κατά σειρά, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η ληστεία των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων, των τραπεζών, των εγχώριων ιδιωτών επενδυτών και των οργανισμών του δημοσίου.

Διαφορετικά είναι αδύνατον να υποδουλωθεί και να ελεγχθεί ένας ολόκληρος λαός, αφού κάτι τέτοιο απαιτεί την πλήρηφτωχοποίηση του - έτσι ώστε να είναι απόλυτα εξαρτημένος από τα ελάχιστα χρήματα, καθώς επίσης από τη μηδενική περίθαλψη που θα του προσφέρονται μελλοντικά, στις οικονομικές ζώνες ειδικού σκοπού.      

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Για να πετύχει η Ελλάδα τους στόχους της (χρέος 124% το 2020 και κάτω από το 110% του ΑΕΠ το 2022, όπως έχει «σχεδιάσει» το ΔΝΤ το Νοέμβρη του 2012), θα πρέπει υποχρεωτικά να παρουσιάζει πλεονάσματα στον προϋπολογισμό της, ύψους άνω του 5% ετήσια – παρά το ότι, από την εποχή της εισαγωγής του ευρώ, μία και μόνο χώρα, για ένα και μοναδικό έτος, η Φιλανδία το 2007, πέτυχε έναν ανάλογο άθλο.

Η ίδια η Γερμανία, η οποία το απαιτεί, κατάφερε μία μόνο χρονιά να επιτύχει πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της – ύψους μόλις 0,2% του ΑΕΠ της, το 2007. Την ίδια στιγμή, το έλλειμμα των Η.Π.Α., της «πατρίδας» ουσιαστικά του επίδοξου «σωτήρα» της Ελλάδας, του ΔΝΤ, φτάνει στο αστρονομικό ποσόν των 1,5 τρις $ ετησίως - με το δημόσιο χρέος της υπερδύναμης να ξεπερνάει τα 15 τρις $, παράλληλα με την εξαθλίωση της πλειοψηφίας των πολιτών της!  

Αυτό λοιπόν που απαιτείται ξανά από την Ελλάδα (με δημόσιο χρέος 170% του ΑΕΠ της, με έλλειμμα 9%, με ανεργία 25%, με ελλειμματικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών κοκ.), με βάση τη συμφωνία του Νοεμβρίου (δόση 34,4 δις €), εν μέσω παγκόσμιας ύφεσης και κατάρρευσης της οικονομίας της, είναι εκείνο που κατάφερε η Φιλανδία για ένα μόνο έτος - σε μία εποχή άνθισης της οικονομίας της και σε περιβάλλον παγκόσμιας ανάπτυξης, όπου το δημόσιο χρέος της ήταν ίσο με το 32% του ΑΕΠ της.

Κατ' επέκταση, όποιος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι πράγματι εφικτό, ότι το ακατόρθωτο δηλαδή δεν είναι ουτοπικό, ενώ τα θαύματα αποτελούν τον κανόνα στη ζωή (οπότε η πρόσφατη συμφωνία ήταν θετική για την πατρίδα μας), είναι μάλλον ευτυχής - αν και πολύ θα θέλαμε να επιβεβαιωθεί όσο περισσότερο γίνεται, έτσι ώστε να διαψευσθούν πανηγυρικά οι απαισιόδοξες, δικές μας προβλέψεις.

Το ίδιο θεωρούμε ότι ισχύει και για αυτόν που πιστεύει πως είναι δυνατόν να μειωθεί το δημόσιο χρέος μας, χωρίς να ληφθούν εκείνα τα μέτρα, με τα οποία θα οδηγούταν η οικονομία μας σε πορεία ανάπτυξης – κάτι που φυσικά προϋποθέτει μία σειρά άμεσων, μαζικών ενεργειών, στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, από αυτές που δυστυχώς δρομολογούνται τα τελευταία χρόνια.

Κλείνοντας, ας ελπίσουμε ακόμη μία φορά ότι δεν θα ολοκληρωθεί το ελληνικό πείραμα, έτοιμο να εξαχθεί στην Ευρωζώνη και στον υπόλοιπο πλανήτη - με την πατρίδα μας να οδηγείται, ενδεχομένως μετά τις γερμανικές εκλογές, λεηλατημένη και εξαθλιωμένη, στην έξοδο από το κοινό νόμισμα, στη δραχμή και στη χρεοκοπία (παραμένοντας δυστυχώς προτεκτοράτο των δανειστών της).

Αθήνα, 29. Νοεμβρίου 2012
viliardos@kbanalysis.com      
Facebook   Twitter   Linked in   
                                           
    Ο κ. Βασίλης Βιλιάρδος είναι οικονομολόγος (μακροοικονομία), πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου.
Διαβάστε περισσότερα...

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αρνήθηκε να ανοίξει ο φάκελος των βρώμικων swaps Σημίτη - Goldman Sachs

       Πως διπλασιάστηκε το χρέος επί Καραμανλή; Απλά του έσκασαν τα κέρδη των Ολυμπιακών Αγώνων και τα swaps Σημίτη της  Goldman Sachs!
       Γιατί αφού η Ελλάδα τους ξεγέλασε και δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ, ΔΕΝ ερευνούν οι αδάμαντες της ηθικής ευρωπαίοι ποιοί και πως έκαναν την απάτη, και τρόπους τιμωρίας και (μερικών έστω) επανορθώσεων των ζημιών; Μα απλούστατα, γιατί όταν Γερμανοί δήλωσαν ότι η χώρα μας ΔΕΝ είχε τα κριτήρια για την ένταξη της στο ευρώ, Γάλλοι αξιωματούχοι απάντησαν ότι ΟΛΟΙ ξέραμε αλλά δεν μιλούσαμε!!!
       Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι ΟΛΕΣ σχεδόν οι κυβερνήσεις της ΕΕ και η Κομισιόν, είναι μια συμμορία εξαπάτησης των λαών και υποχείρια των τραπεζιτών που ελέγχουν (τα πάντα όλα) την οικονομία και τα ΜΜΕ, και με αυτό τον τρόπο τους τοποθετούν στην εξουσία για να τους εξυπηρετούν.
       Είναι επίσης πασιφανές ότι κάθε έρευνα από την ΕΕ είναι αδύνατη γιατί είναι όλοι τους ένοχοι για αυτά που υποτίθεται θα ερευνήσουν, και ότι οι υπόλογοι Έλληνες πολιτικοί απλά οι συνεργοί τους!
       Ας πάρουμε με τη σειρά τα αίτια του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας όπως μα τα παρουσίασαν για να διαπιστώσουμε για άλλη μια φορά την κοροιδία της υποτιθέμενης κρίσης.
1)                      Είμαστε διεφθαρμένοι! Άρα οι άλλοι που είναι ενάρετοι γιατί έχουν τα ίδια προβλήματα με εμάς; Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και στον προθάλαμο Γαλλία!
2)                      Δεν παράγουμε! Σωστά, όμως η Ισπανία, η Ιταλία και η Γαλλία ΔΕΝ παράγουν;
3)                      Δημόσιος τομές! Ο μύθος για τον υπερβολικό αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα έχει πια παρέλθει αφού ΔΕΝ είναι μεγαλύτερος από τον Μ.Ο. της Ευρώπης. Σκόπιμα προσμέτρησαν και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ΔΕΚΟ) που όμως παρότι οι ίδιοι οι πολιτικοί μας φρόντισαν να διαλύσουν, αυτοί όχι μόνο δεν ζημιώνουν το δημόσιο, αλλά προσφέρουν τα κέρδη τους στο δημόσιο κορβανά.
4)                      Ανταγωνιστικότητα! Το γέλιο της αρκούδας. Με την υψηλότερη (έμμεση και άμεση) φορολογία, την γραφειοκρατία και την μακροχρόνια έλλειψη στρατηγικών προσέλκυσης επενδύσεων , μας έφταιγαν οι ήδη χαμηλές αμοιβές των εργαζομένων (ειδικά του ιδιωτικού τομέα) σε σχέση με τις υψηλότερες τιμές των αγαθών στην Ευρώπη.
       Τι δεν μας είπαν ότι φταίει; Η μεγάλη Δημόσια περιουσία που θέλουν να βάλουν στο χέρι. Οι τεράστιοι φυσικοί και ενεργειακοί πόροι (φυσικό αέριο – πετρέλαια κτλ) που επίσης θέλουν να βάλουν στο χέρι. Η δια της βίας (εξαθλίωση) ιδιωτικοποίηση του κράτους και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, με την εξάλειψη της έννοιας του Έθνους κράτους. Η κατάργηση κοινωνικών, εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, και άλλα πιο προχωρημένα σχέδια, που σήμερα ομοιάζουν ως φανταστικές ιστορίες (για αυτό αποφεύγω να αναφέρω) αλλά αποτελούν τις απειλές του αύριο και την μαύρη μας πραγματικότητα (αν δεν ανατραπούν) μεθαύριο.
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:defencenet.gr
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αρνήθηκε να ανοίξει ο φάκελος των βρώμικων swaps Σημίτη - Goldman Sachs
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με σκανδαλώδη απόφαση, αρνείται να ρίξει φως και να καταστεί όργανο διαφάνειας. Κατά αυτό τον τρόπο αρνείται το δικαίωμα να μάθουμε πως μπήκε η Ελλάδα στην ΟΝΕ με τα περιβόητα swaps της κυβέρνησης Σημίτη, αφού απέρριψε την μήνυση του δικτύου Bloomberg που ζητούσε να μαθευτεί η αλήθεια.

Εδώ βέβαια δεν θέλουν να την μάθουν οι ελληνικές κυβερνήσεις που δεν κινήθηκαν νομικά, αντίθετα ανέλαβε το Bloomberg, το οποίο δεν θιγόταν άμεσα.
Επτασφράγιστο μυστικό θα παραμείνουν τα στοιχεία της ΕΚΤ για την κομπίνα με τα ελληνικά swaps με τα οποία η κυβέρνηση Σημίτη προεξάρχοντος του σημερινού υπουργού Γιάννη Στουρνάρα και εκτελώντας τις εντολές του τραπεζικού λόμπι έβαλε τη Ελλάδα εντελώς απροετοίμαστη, και χωρίς να πληρεί τις προϋποθέσεις βιωσιμότητας που είχε θέσει η Ευρωζώνη με αποτέλεσμα να μπούμε στην νομισματική φυλακή που βιωνουμε αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, στη μήνυση που είχε καταθέσει το Δεκέμβριο του 2010 το διεθνές δίκτυο Bloomberg.
Το δίκτυο ζητούσε από την ΕΚΤ πρόσβαση σε δυο έγγραφα για τα ελληνικά swaps, που συντάχθηκαν για χρήση από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΚΤ και με τα οποία η ελληνική κυβέρνηση έκρυψε κάτω από το χαλί δάνεια της χώρας, για να μπορέσει να δικαιολογήσει την ένταξή της στην ΟΝΕ.
Το Bloomberg στράφηκε νομικά κατά της ΕΚΤ με στόχο να υποχρεώσει την κεντρική τράπεζα να δώσει τα αρχεία αυτά στο πλαίσιο των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ελευθερία των πληροφοριών.
Η ΕΚΤ αρνείται να τα δημοσιοποιήσει με το σκεπτικό ότι θα αναζωπυρώσουν την κρίση χρέους, ενώ φέρεται να δείχνουν πώς η Ελλάδα μέσω των συμφωνιών ανταλλαγής που συνήψε με την Goldman Sachs κατόρθωσε να κρύψει το χρέος της, και έρχεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, να διακιώσει την ΕΚΤ, δηλαδή τους τραπεζίτες.
Πως μπορεί να πεισθεί κάποιος ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη από τους Ευρωπαίους για να μην μαθευτεί η αλήθεια, και να μην αντιληφθεί ο κόσμος ότι τα πάντα ήταν προσχεδιασμένα από την αρχή, ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε αυτό το σημείο, για να ξεκινήσει ο διαμοιρασμός των ιμάτιών της.
Βλέπετε όλοι ήξεραν ότι η Ελλάδα ήταν "μαγαζί γωνία", εκτός από τον ίδιο το λαό της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Βωβός κινηματογράφος με αφανεις πρωταγωνιστές…

       Τα λαμόγια των ΜΜΕ και τα ανδρείκελα των τραπεζιτών, οι πολιτικοί, αναμασάνε σε κάθε ευκαιρία τη φοροδιαφυγή με συνοδεία στοιχείων, πότε για παράνομες συντάξεις, πότε για γιατρούς και ελεύθερους επαγγελματίες κτλ, ΧΩΡΙΣ ποτέ να θίγουν που πήγαν τα λεφτά από τα σκάνδαλα δισεκατομμυρίων!
        Μόνο ziemens και υποβρύχια είναι 4,5 δισεκατομμύρια ή περίπου 1% του συνολικού δημόσιου χρέους, και προσπαθούν να μας πείσουν ότι, για την κατάντια μας φταίει η φοροδιαφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών και των ψιλικατζήδων!
       Βεβαίως και πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας αλλά και βεβαίως αυτοί πρέπει να είναι λογικοί, δίκαιοι και ανταποδοτικοί! ¨Όμως και μόνο αν σκεφτούμε ότι οι τράπεζες (ιδιωτικές) χρειάστηκαν πάνω από 200 δισεκατομμύρια (και βλέπουμε) για να στυλωθούν, δηλαδή τα 2/3 του συνολικού δημόσιου χρέους στην αρχή της κρίσης!!!! και σχεδόν  το 50% του σημερινού!!! Βλέπουμε ότι όλη η φοροδιαφυγή –  τα σκάνδαλα και η διαπλοκή των αεριτζήδων περνά μέσα από αυτές της τράπεζες με πλυντήριο την τράπεζα της Ελλάδος!!! που καλείται σήμερα να πληρώσει ο λαός!
       Αν ο κ Βωβός, αν αληθεύει η παρακάτω ανάρτηση, χρωστάει περίπου 1 δις θαλασσοδάνεια, τότε χρειάζονται ΜΟΝΟ τετρακόσιοι «Βωβοί» για να βρούμε ποιοι και πως φταίνε για την κατάσταση, και όχι ο βασικός μισθός της ακριβότερης χώρας και τα 30 ευρώ του αγρότη συνταξιούχου!
       Έλεος πια με τα παραμύθια!
        Τώρα όσον αφορά για τους κορμοράνους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήθελαν το γήπεδο που με μεγάλη χαρά προωθούσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ασφαλώς και είναι συνωμοσίες αφού όλοι ξέρουμε ότι για όλα φταίει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι τα αντικρουόμενα συμφέροντα της διαπλοκής!
Μάκης Αρμενιάκος     
πηγή:olympia.gr
Βωβός κινηματογράφος με αφανεις πρωταγωνιστές… 
20121128-003410.jpgΛίγο ο επιχειρηματικός μαξιμαλισμός, λίγο η αίσθηση παντοδυναμίας αλλά και η απίστευτη τρικλοποδιά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού που ήταν η χαριστική βολή και ο Μπαμπης Βωβός θα διανυκτερεύσει στο τμήμα για χρέος 1 εκ. Ευρώ προς το δημόσιο.
Το εάν θα συνεχίσει να μένει βωβός ο κύριος Μπάμπης για το χτύπημα κάτω από την μέση που έφαγε στην σκοτεινή υπόθεση του γηπεδου, είναι δικό του θέμα.

Δικό μας θέμα όμως είναι όχι το εκατομμύριο, που είναι η κορυφή του παγόβουνου, αλλά ο κολοσσιαίος τραπεζικός δανεισμός που αγγίζει το 1 δις.


Αυτά ακριβώς είναι που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες μέσω της ανακεφαλαιοποίησης. Των τραπεζών. Δικαιούμαστε λοιπόν να ξέρουμε ότι πληρώνουμε εμείς και αυτά είναι:
1. Ποιές τράπεζες είναι εκτεθειμένες στην εν λόγω εταιρεία. Μήπως οι υπαγωγές στο άρθρο ’99 που εξανεμίζουν νόμιμα αλλά καθόλου ηθικά, χρέη – μαμούθ προς τις τράπεζες, θα 
πρέπει να ελέγχονται ανά περίπτωση από τους εισαγγελείς; (Μην θυμηθούμε τώρα την υπόθεση Καρούζου, που όλοι την έθαψαν μόλις αποκαλύψαμε τους πραγματικούς ενόχους…)

2. Πληρώνουμε την κομματική επιχορήγηση στη Νέα Δημοκρατία. Έτσι λοιπόν δικαιούμαστε να ρωτήσουμε ΠΟΣΑ πλήρωνε πριν η ΝΔ σε ενοίκια και πόσα πληρώνει τώρα, που βρέθηκε ως μάννα εξ ουρανού στο κτίριο συμφερόντων Βωβού στην Συγγρού. Τι εξοικονόμηση (;) έγινε;
3. Και μιάς και πιάσαμε το θέμα της Συγγρού, η μίσθωση έγινε αμέσως μετά την καταστροφή Βωβού στο θέμα του γηπέδου. Μία χείρα βοηθείας που καποιος αποφάσισε να δώσει απλόχερα. Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι την ιδέα την είχε υψηλόβαθμος της ΝΔ, που έχοντας φύγει παλαιότερα από το κόμμα, είχε αμέριστη στήριξη από τον επιχειρηματία. Αυτά βεβαίως στην πολιτική επιστρέφονται. Και μην βιαστείτε να μαντέψετε ποιός είναι, περισσότεροι από έναν ταιριάζουν σε αυτό το προφίλ.
Αυτά για τώρα, ας μιλήσει κάποιος για την ταμπακέρα…
Διαβάστε περισσότερα...

Μίκα Ιατρίδη. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ



ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ρόδος, 27 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ».

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε η Μίκα Ιατρίδη σχετικά με, τον υπαρκτό πλέον κίνδυνο που υπάρχει, να κλείσουν τα φαρμακεία στα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου, από τη στιγμή που η Κυβέρνηση δεν πραγματοποιεί αυτά που η ίδια υπόσχεται.

Στην ερώτηση της, η Βουλευτής Δωδεκανήσου ζητά, να ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε να υπάρξει κανονική ροή των πληρωμών προς τους φαρμακοποιούς Δωδεκανήσου, οι ασθενείς των νησιών να λαμβάνουν τα φάρμακα τους και να εκλείψει ο κίνδυνος κλεισίματος φαρμακείων στα ακριτικά νησιά.

Με αφορμή την κατάθεση της ερώτησης, η Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Μετά τη συνάντηση μου με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου, προχώρησα στην κατάθεση της ερώτησης προς τον Υπουργό.

Η αλήθεια είναι ότι,  η κυβέρνηση  υποταγμένη πλήρως στις απαιτήσεις των δανειστών μας, παίζει με την υγεία των ασφαλισμένων και θέτει, σκόπιμα, τους φαρμακοποιούς απέναντι στους ασθενείς.

Η κυβέρνηση φταίει και φέρει βαρύτατες ευθύνες. Δεν φταίνε οι φαρμακοποιοί και πολύ περισσότερο, οι ίδιοι οι ασθενείς, οι οποίοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και μέσω των εισφορών τους, δικαιούνται τα φάρμακα τους. Ας είναι η κυβέρνηση και αυτή συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις της.

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια και ο κοινωνικός αυτοματισμός που προωθεί το Υπουργείο Υγείας πρέπει να σταματήσουν. Η κυβέρνηση, πρέπει να πληρώνει μέσω των Ταμείων  για τα φάρμακα των ασθενών. Πρέπει να αντιληφθεί ότι, με την πολιτική της, κινδυνεύουν να κλείσουν οριστικά και τα υπόλοιπα φαρμακεία στα ακριτικά μας νησιά. Πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθεί ότι οι νησιώτες θέλουμε να μείνουμε στον τόπο μας».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Υγείας

Θέμα: «Υπαρκτός ο κίνδυνος να μείνουν χωρίς φαρμακεία τα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου».

Η πολιτική της Κυβέρνησης, σύμφωνα με τις επιταγές του Μνημονίου, έχει δημιουργήσει τα σοβαρά προβλήματα που παρατηρούνται στην καταβολή των πληρωτέων ποσών προς τους φαρμακοποιούς από τα ασφαλιστικά ταμεία και ιδιαίτερα τον ΕΟΠΥΥ.

Η κατάσταση είναι γνωστή και αφορά όλη την Ελλάδα. Όμως, για τα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου τα πράγματα καθίστανται απελπιστικά, με δεδομένο ότι στο νομό υπάρχουν πολλά μονοεδρικά φαρμακεία και πιθανό κλείσιμο τους θα αφήσει τους νησιώτες χωρίς φάρμακα.

Ήδη έχουν κλείσει τα φαρμακεία στην Νίσυρο, την Αστυπάλαια (αντικαταστάθηκε αλλά κιόλας αντιμετωπίζει προβλήματα όπως και της Τήλου) ενώ τα κατασχετήρια εκχωρητήρια στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου αριθμούν τα 25.

Η αδυναμία της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας να προσδιορίσει την ημερομηνία πληρωμής των συνταγών, αλλά και το γεγονός ότι οι πραγματικές οφειλές του Υπουργείου προς τους φαρμακοποιούς Δωδεκανήσου τώρα, λόγω αναστολής, ανέρχονται στα 10.000.000 ευρώ (εκ των οποίων τα 4.000.000 αφορούν το έτος 2010-2011) καθιστά προβληματική τόσο την επιβίωση των φαρμακείων, όσο και τη δυνατότητα των ακριτών νησιωτών να προμηθεύονται τα φάρμακα τους.

Επειδή η Κυβέρνηση πρέπει να δώσει αποφασιστική λύση στο πρόβλημα και να σταματήσει να θέτει τη μια κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη για να καλύψει τις δικές τις αδυναμίες.

Ερωτάται  ο κ Υπουργός

1.     Θα προχωρήσει στην άμεση πληρωμή των συνταγών, όταν για παράδειγμα, μέχρι τις 12-11-2012 θα έπρεπε να είχε πληρωθεί ο Αύγουστος;
2.     Θα προχωρήσει στην υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης με τον Φ.Σ.Δ. όπως προβλέπεται, αφού στην πράξη η παλιά δεν ισχύει, με εξόφληση στους δυο μήνες και παρακράτηση rebate 2% και όχι κλιμακωτό, εφόσον η πληρωμή γίνεται στις συμβατικές ημερομηνίες, το οποίο θα επιστρέφει στο νομό Δωδεκανήσου για την ενίσχυση του νοσοκομείου και δεν θα χάνεται στη «μαύρη τρύπα» του ΕΟΠΥΥ;
3.     Θα προχωρήσει στην πλήρη εφαρμογή της δραστικής και της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης με θεραπευτικά πρωτόκολλα και φραγές – όχι στατικό έλεγχο μόνο – για να συγκρατηθεί η φαρμακευτική δαπάνη;

Η Ερωτώσα Βουλευτής

Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ Υ Ρ Ι Ζ Α – ΕΚΜ Λέρου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Σ Υ Ρ Ι Ζ Α – ΕΚΜ  Λέρου  θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους πολίτες της Λέρου, που συμμετείχαν ενεργά στο «παζάρι αλληλεγγύης», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αγ. Μαρίνα στις 18-11-2012.

          Κατά τη διάρκεια του παζαριού ανταλλάχθηκαν ή χαρίστηκαν ρούχα, παιγνίδια, βιβλία και άλλα αγαθά. Επίσης προσφέρθηκαν από αρκετούς συμπολίτες μας χρήματα για την ενίσχυση οικογενειών, που πλήττονται περισσότερο από τη βαρβαρότητα της μνημονιακής πολιτικής. Με το ποσό των εξακοσίων περίπου  ευρώ που μαζεύτηκε αγοράστηκαν τρόφιμα και παιδικές αθλητικές φόρμες και από ομάδα της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ παραδόθηκαν σε 12 οικογένειες της Λέρου, που υποδείχθηκαν από την υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου, καθώς και από μέλη της επιτροπής  του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Εκκλησίας.

          Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ως θεμελιακή πολιτική επιλογή την κοινωνική αλληλεγγύη, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν δράσεις αλληλεγγύης, στα πλαίσια της προσπάθειας οικοδόμησης μιας κοινωνίας σεβασμού, αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αγάπης.

Κανείς μόνος του στην κρίση

Σ Υ Ρ Ι Ζ Α  -  Ε Κ Μ   Λέρου
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ Φ.ΚΟΥΒΕΛΗΣ

       Πριν από λίγους μήνες είχα διαβάσει σε αξιόπιστο blog, ότι ο κ Κουβέλης είναι (ή ήταν) νομικός σύμβουλος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος ΚΙΣΕ, κάτι που ΔΕΝ διασταύρωσα, και δεν με ενδιέφερε να το κάνω!
       Μου φτάνει η γνώμη μου γι’ αυτόν από την πολιτική του στάση και δραστηριότητα και το γεγονός, ότι δυστυχώς, έπεσα μέσα από την εποχή της διάσπασης του από το ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω μνημονίου (ο κόσμος χάνεται και η αριστερά ψειρίζεται!), τότε όπως πίστευα για αποδυνάμωση του αντιμνημονιακού blog, και πολύ σύντομα (πολύ πριν τις εκλογές) το ρόλο του, που πολύ εύστοχα αποδίδεται ως ο Καρατζαφέρης της Αριστεράς!!!
       Με αφορμή όμως το παρακάτω video, και ενόψει του Νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου, ως κυβερνητικός εταίρος θα προτείνει την φορολόγηση των Ισραηλιτών, των επιχειρήσεων τους και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, που εως τώρα δεν κατέβαλαν ούτε δραχμή παλαιότερα αλλά ούτε και ευρώ από το 2002;
       Μιλάνε για κατάργηση Όλων των φοροαπαλλαγών και για δικαιοσύνη! Ιδού η Ρόδος.
       Βέβαια είμαι σίγουρος για τον κ Φ Κουβέλη και δεν τρέφω αυταπάτες, αλλά προσφέρω ένα προβληματισμό σε όσους τον εμπιστεύτηκαν (αδικαιολόγητα) και κυρίως όσους εξακολουθούν ακόμη να τον στηρίζουν (1,5 – 2,0 %, τα γκάλοπ είναι μαϊμούδες), χωρίς βέβαια μεγάλες προσδοκίες, αφού μάλλον πρόκειται για …… ακατοίκητους.
       Άλλες σχετικές με το θέμα αναρτήσεις είναι και οι παρακάτω:  
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:ethnikistis

Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ Φ.ΚΟΥΒΕΛΗΣ


Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

«Αγάπες» Σγουρού-Σαμαρά αξίας 20 εκατ. ευρώ

       Για την επιχορήγηση 11,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής (Σγουρός!) στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), στο οποίο πρόεδρος είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Σαμαράς, είχαμε γράψει προ μηνών εδώ.
       Όμως το θέμα ανακινήθηκε και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ξανά με μια νέα προσθήκη αυτή τη φορά.
       Εγκρίθηκε η σύμβαση με τις εξωφρενικές κοστολογήσεις των 8,5 εκατ. Ευρώ της  Περιφέρεια Αττικής  για την τουριστική προβολή της Αττικής σε ημερομηνία που η κ. Κεφαλογιάννη βρισκόταν στην Αμερική! Και αφού επί τόσους μήνες αρνούνταν να υπογράψει, από τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει, μεταξύ των οποίων και 31 βουλευτών της ΝΔ με επερώτηση στη βουλή!
       Τι φωνάζετε βρε! Κύριος ο Σαμαράς, κρατάει το φερ πλέι, μία σου και μία μου.
       Δοκιμασμένες πρακτικές επί ΠΑΣΟΚ που λόγω διακυβερνητικής συνεργασίας επεκτείνονται και σε ανώτερο διακομματικό επίπεδο!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:newsbomb.gr
«Αγάπες» Σγουρού-Σαμαρά αξίας 20 εκατ. ευρώ
Σαν να είναι στραγάλια μοιράζουν μεταξύ τους 20 εκατομμύρια ευρώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, εφαρμόζοντας το γνωστό λαϊκό γνωμικό «το ’να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο».

Η ιστορία αυτή αρχίζει όταν πριν λίγους μήνες ο κ. Σγουρός φέρνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής το θέμα της επιδότησης με 11,5 εκατ. ευρώ του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, «για τη βελτίωση των κτιριακών του υποδομών».

Βέβαια με το τεράστιο αυτό ποσό χτίζεται ένα ολοκαίνουριο κτίριο για τις ανάγκες (μικρές έτσι κι αλλιώς) του Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου.
Αλλά υπάρχει σοβαρός λόγος για τη διάθεση των χρημάτων αυτών, σε ώρες μάλιστα που η περιφέρεια Αττικής έχει ανάγκη και το τελευταίο ευρώ.
Πρόεδρος στο Μπενάκειο Ινστιτούτο είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού κ. Αλέξανδρος Σαμαράς, ο οποίος φυσικά ενημερώνει τον αδελφό του γι’ αυτό το πανάκριβο κλείσιμο του ματιού του περιφερειάρχη Αττικής και γνωστού Πασόκου κ. Σγουρού στον πρόεδρο της κυβέρνησης και της ΝΔ.
Λίγο καιρό αργότερα, τον περασμένο Ιούλιο, ο κ. Σγουρός φέρνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής νέα πρόταση, αυτή τη φορά για 8,5 εκατ. ευρώ για την τουριστική προβολή της Αττικής. Ξεσπά τότε σάλος μέσα στην Περιφέρεια. Παραιτείται η κ. Άννα Ροκόφυλλου (Περιφερειακή Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ. Σγουρού) η οποία μάλιστα καταγγέλλει σημεία και τέρατα για την εταιρεία που πήρε τη δουλειά και για τα εξωφρενικά μισθολόγια.
Οι αντιδράσεις αυτές οδηγούν την υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη να διστάζει να υπογράψει και να επικυρώσει τη σύμβαση τους τέσσερις επόμενους μήνες μέχρι που στις αρχές Οκτώβρη, 31 βουλευτές της ΝΔ με ερώτησή τους στη βουλή καταγγέλλουν τον Γιάννη Σγουρό γι’ αυτή την «γαλαντομία» του. Η απάντηση του Σγουρού δίνεται με επιστολή διαμαρτυρίας στον Σαμαρά και στον Γερμανό γκαουλάιτερ Ράιχενμπαχ, όπου κατηγορεί τους 31 βουλευτές της ΝΔ ότι δεν ανοίγουν το δρόμο για την ανάπτυξη του τουρισμού.
Και ως εκ θαύματος μία εβδομάδα μετά τη διαμαρτυρία προς Σαμαρά, το Υπουργείο Τουρισμού εγκρίνει τη σύμβαση με τις εξωφρενικές κοστολογήσεις των 8,5 εκατ. ευρώ σε ημερομηνία που η κ. Κεφαλογιάννη βρισκόταν στην Αμερική.
Το σχετικό τηλεφώνημα είχε γίνει προφανώς από το Μέγαρο Μαξίμου και η χρυσή εποχή της αγαστής συνεργασίας μεταξύ Σαμαρά-Σγουρού είχε αρχίσει «χρυσωμένη» με 20 εκατ. ευρώ του ελληνικού λαού.
Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Αποκάλυψη σοκ από το Δημήτρη Καζάκη ! Φέρνουν την ιδιωτική στρατιωτική εταιρία Blackwater Έλληνες για σας (ΒΙΝΤΕΟ)

       Από ανακοίνωση συμβουλευτικής εταιρείας επενδύσεων έβγαλε ο Καζάκης την είδηση! Ιnvestment reports πρότεινε την αγορά μετοχών της εταιρείας Academi (πρώην ΧΕ services, πρώην Blackwater USA & Blackwater Worldwide είναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία!) που εξασφάλισε συμβόλαιο από την Ελληνική τρικολόρε κυβέρνηση!
       Τι φοβάσαι Αντώνης και θέλεις ιδιωτικό στρατό; Αφού έρχεται η ανάπτυξη που διέταξες μετά την αξιοπιστία που πέτυχες και τη μεγάλη δόση που ΘΑ πετύχεις να γίνει μεγαλύτερη, τα καλύτερα έρχονται! τι φοβάσαι; Την ύφεση των μέτρων που ψηφίστηκαν με την απειλή χρεοκοπίας της 16/11 που φυσικά Δεν έγινε ή τα φασιστικά προεδρικά διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου που κάνουν τα πράγματα χειρότερα;
      Αν είχαν ίχνος ντροπής (εσύ τομάρι, σε διατεταγμένη υπηρεσία, δεν έχεις) αυτοί που τάχαμου σε εμπιστεύονται και διαλαλούν την σοβαρότητά σου και την αξιοπιστία σου (κατασκεύασμα τύπου ΓΑΠ) του καταλληλότερου, θα αρνούνταν αυτό το προμελετημένο ΕΓΚΛΗΜΑ που φέρνεις γονυπετής εις πέρας.
       Τεθωρακισμένα οχήματα παρήγγειλες, ελικόπτερα (ένα θέλει ο Βενιζέλος μόνος του!) έχεις καβατζάρει;
       Να λιώνεις από την αγωνία και το φόβο σαν κερί κάθε μέρα, όπως αξίζει στους προδότες!

Μάκης Αρμενιάκος   

πηγή:sakis24
Αποκάλυψη σοκ από το Δημήτρη Καζάκη ! Φέρνουν την ιδιωτική στρατιωτική εταιρία Blackwater Έλληνες για σας (ΒΙΝΤΕΟ)
Σημερινό απόσπασμα από την ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε όπου ο Δ.Καζάκης αναφέρει κάποια investment reports. Ένα από αυτά προειδοποιούσε για άμεση αγορά μετοχών εταιρειών οι οποίες παρέχουν ιδιωτικούς στρατούς σε κυβερνήσεις.
Αναφερόταν ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία με τζίρο 100 δις δολλάρια.H συγκεκριμένη αναφορά έδειχνε συμβόλαιο το οποίο είχε υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα για… περιπολίες από τις ομάδες αυτές,και είναι έτοιμες να αναλάβουν υπηρεσίες στις αρχές του 2013. 
Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να έχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να έχει παραγγείλει τον οπλισμό.

Ο οπλισμός αυτός είναι θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4,θα φέρουν βαρύ οπλισμό,και θα συνοδεύονται από μοτοσυκλετιστές.Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι στρατοχωροφυλακής.

Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαο στον εμφύλιο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Academi

H Ακάντεμι, πρώην ΧΕ services, πρώην Blackwater USA & Blackwater Worldwide είναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997 απο τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.

Η Ακάντεμι είναι η μεγαλύτερη απο τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας” που δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ.

Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Άρλινγκτον Κάουντυ της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτός όλων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων όπως το Grizzly APC.



ΠΗΓΗ:http://www.ramnousia.com
Διαβάστε περισσότερα...

Α.Ε. Λέρου - Α.Ο. ΒΑΘΥ την Κυριακή 25/11/2012 στις 12:00 στο γήπεδο του Λακκιου

Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές της 6ης αγωνιστική της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων


Η ομάδα μας (τρένο) συνεχίζει την "ξέφρενη πορεία" της για την άνοδο!! Κερδίζοντας εκτός έδρας τους ΠΑΟ ΚΩ, Καλυμνιακό και Ξανθο Πάτμου και εντός έδρας τους Νικαγόρα και Α.Ο. Λειψών βρίσκεται μόνη στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα με 15 βαθμούς αφήνοντας στη 2η θέση τον ΠΑΟ ΚΩ με μόλις 9 βαθμούς και μάλιστα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε 5 αγώνες έχει δεχτεί μόνο 1 γκολ (αυτογκόλ) και έχει βάλει 12 γκολ! 

Δεν γίνεται με την πορεία που κάνουν αυτά τα παιδιά και μας κάνουν υπερήφανους σαν Λεριούς να μην πάμε να τα στηρίξουμε και να γεμίσουμε το γήπεδο! 

Οοολοι λοιπόν την Κυριακή στις 12:00 στο γήπεδο του Λακκιου για να νιώσουν οι "φίλοι" μας οι Καλύμνιοι τι θα πει ΛΕΡΟΣ! Πάμε να σπρώξουμε τα παιδιά σε μια εύκολη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στο πρωτάθλημα!!

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστική της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων.

ΣΑΒΒΑΤΟ(24/11):

Λειψοί (13:00): Α.Ο. Λειψών- Ξάνθος Πάτμου 
(Μάνης)
(Μάγγος Φ.- Μάγγος Ε.- Κορώνης)

Κάλυμνος (13:30): Καλυμνιακός- Νικαγόρας Κεφάλου (Κατέρης)
(Φραγκιαδάκης- Κρικόγλου- Γιαμουζής/ Φραγκίνης)

ΚΥΡΙΑΚΗ(25/11):

Λέρος (12:00): Α.Ε. Λέρου- Α.Ο. Βαθύ 
(Ζαχαρίου)
(Βουλγαράκης- Μανταρτζής- Μαυρουδής/ Καστής)
Ζηπάρι (14:45): Π.Α.Ο.Κ. Κω- Δόξα Καρδάμαινας (Βραχνάς)
(Μάμμης- Μαρίνος- Ατσαλάκης/ Αλεξίου)

Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

To ΒΙΝΤΕΟ που απαγορεύεται η προβολή του στη Γερμανία ως πολιτικά "επιζήμιο"!!



πηγή:loutraki1
To ΒΙΝΤΕΟ που απαγορεύεται η προβολή του στη Γερμανία ως πολιτικά "επιζήμιο"!!

Οι ομοιότητες όσων συμβαίνουν στην Πορτογαλία, με τα όσα έγιναν και γίνονται στην Ελλάδα, είναι συγκλονιστικές και αποτυπώνονται στο «απαγορευμένο» από τη Γερμανία βίντεο.
Πρόκειται για το βίντεο, του οποίου την προβολή εμπόδισε η γερμανική κυβέρνηση ως «πολιτικά επιζήμιου», με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Marcelo Rebelo de Sousa.
Ο πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών και τέως υπουργός στην Πορτογαλία στην Γερμανική Πρεσβεία στη Λισαβώνα, δήλωσε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως είναι αποφασισμένος να δείξει το βίντεο στο γερμανικό λαό, στον οποίο και απευθύνεται

Αυτό που φαίνεται καθαρά: Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που είναι στο
 



στόχαστρο. 
Τα ίδια μέτρα, τα ίδια επιχειρήματα, οι ίδιες μέθοδοι ακολουθούνται σ΄όλο το Nότο! Και μαζί 

βέβαια η προπαγάνδα περί «τεμπέληδων του Nότου». 
Το γιατί οι Γερμανοί απαγόρευσαν τη προβολή του είναι εύκολο να το καταλάβετε, αφού παρακολουθήσετε το βίντεο...για την Πορτογαλία με υπότιτλους.
 

Πάμε βίντεο...ICH BIN EIN BERLINER, εεε;;;:



Διαβάστε περισσότερα...