Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η απόφαση του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ για την υποβάθμιση των σχολείων.


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ


                               Απόσπασμα πρακτικού α.α. 4                             
Στον Πλάτανο Λέρου  και στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα την 19/4/2013 ημέρα Παρασκευή  και ώρα 13:00 συνήλθε μετά από πρόσκληση του Προέδρου του , σε συνεδρίαση ,το ΔΣ του Οργανισμού  Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου , τα Μέλη του οποίου ορίστηκαν με την 182/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  η οποία τροποποιήθηκε με την υπ’αρίθμ.α.α.40/ 06-3-2013 απόφαση.
και είναι :
1.    Κωνσταντινίδης Ιωάννης Αντιδήμαρχος,  Πρόεδρος
2.    Διαμαντάρας Δημήτριος  Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος με αναπληρωτή του τον Νταλλαρή Αντώνιο Δημοτικό Σύμβουλο
3.    Χατζηλάρης Αναστάσιος εκπ/κός Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων Λέρου Γραμματέας με αναπληρώτρια την Εμμανουήλ Γαριφαλιά εκπ/κό Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου Λέρου
4.    Καρπαθάκης Ιωάννης εκπ/κός Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου Ξηροκάμπου Λέρου μέλος, με αναπληρώτρια την Μπίλλη Άννα εκπ/κό Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Λέρου και
5.    Κωνσταντάρας Πέτρος του Πέρικλή, εκπρόσωπος των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της πρωτοβάθμιας εκπ/σης με αναπληρωτή την κα Δράκου Αθηνά.
Κατά τη συνεδρίαση ήταν

Παρόντα μέλη
Απόντα μέλη
1)    Κωνσταντινίδης Ιωάννης

2)    Καρπαθάκης Ιωάννης

3)    Χατζηλάρης Αναστάσιος

4)    Διαμαντάρας Δημήτριος
5)    Κωνσταντάρας Πέτρος

 
Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας άρχισε η συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου για να συζητήσει και να  αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα όπως ορίστηκαν στην Ημερήσια Διάταξη:
Ο Πρόεδρος εισηγήθηκε τα θέματα, ακολούθησε συζήτηση και το  Σώμα                                         
                                  Αποφασίζει ομόφωνα κατά θέμα

3. «Ενημέρωση και λήψη απόφασης για την υποβάθμιση των σχολείων της Λέρου».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημερώνει το Σώμα για τον επικείμενο νέο υποβιβασμό των σχολείων της Λέρου. Μετά από την τελευταία προ διετίας υποβάθμιση, φημολογείται νέα υποβάθμιση με τραγικές συνέπειες για την παιδεία του νησιού μας.
Ως γνωστόν το νησί της Λέρου διαθέτει εκπαιδευτήρια νεοκλασικής αρχιτεκτονικής που κληροδοτήθηκαν από τους «Μεγάλους Ευεργέτες» -Αποδήμους της Λέρου από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα. Μάλιστα οι πρόγονοί μας είχαν ιδρύσει και την «Εφορεία Σχολών Λέρου» με την οποία χρηματοδοτούσαν ιδίοις πόροις την συντήρηση των εκπαιδευτηρίων και την απασχόληση διδασκάλων προκειμένου οι νέοι της Λέρου να τυγχάνουν μόρφωση Ελληνική και να προκόβουν στον τόπο τους.
Τα εκπαιδευτήρια αυτά αποτελούν στολίδια έως τις μέρες μας και έχουν συμπληρωθεί με νέα.
Το νησί της Λέρου αλλά και όλα τα Δωδεκάνησα απελευθερωμένα και προσαρτώμενα στην Ελλάδα μόλις το 1948, έχει τραβήξει τα πάνδεινα προκειμένου να διατηρήσει την Ελληνικότητα, τη Ορθόδοξη πίστη , τη γλώσσα και τα ιερά του. Δεν έχουν σβήσει οι μνήμες του κλεισίματος των Ελληνικών σχολείων από την Ιταλική κατοχή και η  επιβολή των Ιταλικών σχολείων.
Η σημερινή «οικονομική κρίση» και η επιβολή των μέτρων υποβάθμισης, των δανειστών της Ελλάδας, σε τομείς όπως της παιδείας και άλλων, αποτελεί επικίνδυνη εξέλιξη για το μέλλον της πατρίδας μας και των νέων μας.
Το νησί της Λέρου στην τελευταία απογραφή έχει 7925 κατοίκους και δεν παρουσιάζει προς το παρόν μεγάλη μετανάστευση. Κατά το τρέχον σχολικό έτος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση υπάρχουν 672 μαθητές και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 596 μαθητές.
Είναι αξιοσημείωτο το υψηλό ποσοστό επιτυχιών των νέων του νησιού που επιτυγχάνουν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα κάθε χρόνο και σπουδάζουν ανεβάζοντας το επίπεδο μόρφωσης του τόπου. Ο υποβιβασμός των σχολείων συνεπάγεται λιγότεροι εκπαιδευτικοί, σύμπτυξη τμημάτων και τάξεων και γενικά υποβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, σε επίπεδα προηγούμενων δεκαετιών.
Προτείνει την λήψη σχετικής απόφασης με την ανησυχία και τις αντιρρήσεις του Οργανισμού Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λέρου σχετικά με την υποβάθμιση των σχολείων του ακριτικού νησιού μας, κάτι που έμμεσα θα αποτελέσει και ένα ακόμη παράγοντα μετανάστευσης μερίδας των κατοίκων.
Το ΔΣ αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου  του ΔΣ, μετά από διαλογική συζήτηση
                                                  Αποφασίζει

1.Εκφράζει την αγανάκτηση του για την δεύτερη συνεχόμενη επικείμενη υποβάθμιση των σχολείων της Λέρου.
2.Εκφράζει την έντονη ανησυχία του και διαμαρτύρεται εντόνως, για την υποβάθμιση της παιδείας του νησιού με συνέπεια την σταδιακή απομάκρυνση των νέων, τη μετανάστευση, την αρνητική ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα, παράγοντες που θα οδηγήσουν στο ξερίζωμα των Ελλήνων από τις ακριτικές πατρίδες τους.
3. Να ενημερώσει ο Πρόεδρος ΔΣ το Δημοτικό Συμβούλιο για την παρούσα απόφαση και τις θέσεις του Οργανισμού καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Λέρου (εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση).
              Η απόφαση αυτή έλαβε τον αριθμό 26

                 Ο Πρόεδρος                                                          Τα Μέλη
                                                                                       Διαμαντάρας Δημήτριος
           Κωνσταντινίδης Ιωάννης                                    Χατζηλάρης Αναστάσιος
                                                                                       Καρπαθάκης Ιωάννης
                                                                                       Κωνσταντάρας Πέτρος
                                                
                                                         19/4/2013
                                                    Ακριβές Αντίγραφο
                                                   Αγγελίδης Αγγελος
Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα διαχειριστή


       Λόγω της συμμετοχής μου στο Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανεστάλη για λίγες ημέρες, όπως ήδη προσέξατε, η ενημέρωση του blog.
       Επέστρεψα κατάκοπος αλλά και με πλούσιες (στην συντριπτική τους πλειοψηφία πολύ καλές) εμπειρίες, και με περισσότερο πάθος και ενθουσιασμό!
       Όπως η λογική επιτάσσει, θα ξεκινήσω αναρτήσεις με τα Δελτία Τύπου που μαζεύτηκαν κατά την απουσία μου και σταδιακά, καθώς η ροή θα αποκαθίσταται, σε νέες αναρτήσεις μεταξύ των οποίων και αυτές που θα αφορούν το συνέδριο όπως το ζήσαμε όσοι ήμασταν εκεί.
Μάκης Αρμενιάκος    
Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η ιστορική μνήμη δεν συγχωρεί τους μειοδότες, τους ρουφιάνους, τους δοσίλογους

πηγή:olympia.gr
Δεν επαιτούμε ρε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. Η ιστορική μνήμη δεν συγχωρεί τους μειοδότες, τους ρουφιάνους, τους δοσίλογους.

ΑΕΝΑΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα σηκωνόταν από τις στάχτες, στην Γερμανία έρρεαν πακτωλοί χρημάτων για την παλινόρθωση. Άθλιοι πολιτικάντηδες, “κούρευαν” στις πλάτες αυτών των παιδιών τα Γερμανικά δάνεια και έβαζαν “ρήτρα ανάπτυξης”.

Αμέσως μετά την “επανένωση”, αυτή η συμμορία επανήλθε με το πρόσωπο του “εκσυγχρονισμού” βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο της νέας υποταγής που ολοκληρώνεται σήμερα.

Φωτογραφίες από τα μετακατοχικά σχολεία που συγκλονίζουν. Αυτον τον εξαθλιωμένο λαό άφησαν, αυτή την βιασμένη πατρίδα, που τώρα την ξαναβιάζουν.

Αυτόν τον λαό ονομάζουν “λαμόγιο, φοροφυγά, απατεώνα και εσχάτως “ρατσιστή” οι διαχρονικοίδολοφόνοι της Ελλάδας και τα τσιράκια τους.

Η παλινόρθωση της Ελλάδας δεν έγινε με την βοήθεια κανενός. Παρά μόνο με την αλληλεγγύη, τον αγώνα και το πείσμα των Ελλήνων (παρά τις απέλπιδες προσπάθειες ορισμένων να τους διχάσουν). Με το χαμόγελο και την αγάπη για την Ελλάδα, ξυπόλητοι μα περήφανοι.

Δεν διεκδικούμε λοιπόν. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις. Αλίμονο σε αυτούς που θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στις ημέρες κατοχικής εξαθλίωσης.

BlitzGreek on Germanizm

Blitzkriegs were Nazi Germany’s violent surprise military attacks against its targets with overwhelming firepower and speed that left little or no options for defence.
The new victims of German neoNazism are orienting for doing the same to Germanizm: this economic-geopolitical entity and phenomenon which brought bloodshed to the world twice in the 20th century and formed the backbone of what is historically known as “Barbaric Invasions” against the Roman-Byzantine empire from the 3rd century. It was a significant influence for altering the meaning of the Greek word barbarian (“Varvaros”). It used to mean “foreigner”, “stranger” but these invasions from “foreigners” and “strangers” were of such brutal nature that gradually the word barbarian solidified in the meaning it has today; because of German tribes’ brutality and barbarism. Although they were exposed to Greek civilization through the Byzantine Empire, most of them were not eventually civilized, not even through the people they conquered (the majority of today’s Europe are barbarian-conquered Byzantine populations). What we see today is the culmination of the survived barbarism for total germanization-totalitarianism of Europe.
Germany is the most dangerous Rogue State today. Only the physical removal of Germanizm from the German society can stop today’s crisis (to the point of even renaming Germany after a time). And this can be done with Germany governed by non-Germans, like after the Second World War. This will also remove existing and covert non-German power, which uses Germans as foundations for enslaving the world. In the final analysis, those living in Germany (citizens and foreigners) will be finally liberated from any external exploitation (German and non-German) and truly live humanly.
There is no way, however, to have German population convinced to change their leaders, their current policy and dependencies. German society is crawling behind the current neoNazi leadership as it did during Hitler’s era. Like in WWII, German leadership (political, economic, Media, etc) must be externally detached and stopped from influencing the people.
The entire Germany must be de-Germanized. That was the fundamental goal of the Allied Control Council. The de-Nazification was essentially de-Germanization, that was never achieved. Today the entire world pays for the inability and inadequacy of the United States, Britain, France and the Soviet Union to jointly heal German society and remove the Germanizm infection from it.Nazizm was the latest symptom and it was not treated properly. We should go back and treat German society to remove the infection.
The re-activated regime in Germany has recently demonstrated its old nature once again, with the racist “economic” attack against Greece, Cyprus and the European South. The old regime of Germanizm, which uses people living in Germany, nurtured Nazism in the Second World War and its predecessors of First World War. It is now in full control of the German state, in an effort to eliminate democracy and freedom in Europe and turn the European Union into a Fourth Reich. The manufacturing of today’s “economic crisis” is the main instrument. It is the new Final Solution against south Europe and especially against Hellenism which played a decisive role in the Nazi defeat and was later betrayed by the “Allies” of that time.
The German regime is rebuilding the former Nazi Axis with countries like Austria and Finland that belonged to it and new ones like Netherlands, which created the Apartheid regime in South Africa and with a new Vichy government in Paris. Italy and Japan seem to be escaping the new Axis.
We will not enter into detail on the game that was set up against Greece, as well as Cyprus and the European south. What the “self-authorized experts and guardians of fiscal responsibility” did, was to make full use of (Siemens-controlled) Greek corrupted politicians and business figures. They presented a virtual reality situation on the Greek society, diverting attention from their actions and goals.International Media proved to be inadequate to reveal these covert actions. They even doctored statistical data to inflate deficit and the corruption, management uselessness etc of main political parties and their business handlers, who were their associates in ripping-off the wealth of the Greek people and the country. The Rogoff-Reinhart data scandal (seehttp://www.nytimes.com/2013/04/19/opinion/krugman-the-excel-depression.html?_r=0 andhttp://www.guardian.co.uk/commentisfree/2013/apr/18/rogoff-reinhart-deficit-research-false andhttp://www.nextnewdeal.net/rortybomb/researchers-finally-replicated-reinhart-rogoff-and-there-are-serious-problems) served as one “scientific” justification for the economic and moral destruction of Greek society at first and Spain, Portugal, Italy, Cyprus later. Two of the most crucial points, which are constantly blocked in international Media, are the huge amounts of WWII compensation which Germany owes to Greece and the second is the public demand for judicial inquiry on “who, why, how much” Greeks owe money. The latter will prove to be a huge surprise, because it will reveal that the actual Greek debt is MUCH SMALLER than presented. Greece was presented as a virtual “Debt Colony” to speed up political and civil liberties violations throughout Europe, towards a “Federalized” totalitarian “German Europe”. Greece is supposed to have borrowed money from some entities that did not have this money, but they produced it virtually, out of nowhere. Literally, this is what happened.
Essentially, the European Union and Eurozone owe Greece compensation because they failed to fulfill their obligations to Greece. When Greece entered the Eurozone, it abandoned its drachma currency and completely replaced it with the euro, as all Eurozone countries did with their currencies. Greece also delivered national sovereignty in the monetary-economics fields to the Eurozone, certainly for something in return which was never given. Greece was pushed into the euro, the country did not select its participation. Greeks did not really want the euro and did not see any real tangible benefits from the euro. The only benefit finally presented to them was that there would be “Monetary and Economic Security”, that is, if some organized groups attack Greece financially, they will face all Eurozone supporting Greece. This is EXACTLY what DID NOT happen. Germany and France with all other Eurozone countries, attacked Greece alongside with what is called “The Markets” on the grounds of the artificially created “crisis” we mentioned before. They failed in their obligations towards Greece and now have the nerve to demand that Greece should deliver more national sovereignty!
“The Markets” are essentially a composition of high level organized crime interests which now managed to control European and other governments in a focused attack against other targets: countries, economies, etc. Since the Eurozone did not honor its part of the agreement with Greece, it should compensate Greece instead of playing the role of “self-authorized expert and guardian of fiscal responsibility”. However, the German-controlled Greek governments (of Papandreou, Papadimos and now of Samaras) are incapable of raising any voice and are now collapsing. The collapse will start the new era of total control on Germanizm.
The people are already self-organizing their response without the need of government approval. The German WWII compensations are now set on another basis, for immediate German payment. The German debt to Greece reaches almost 1 trillion euros (if we take into account the interest rate). Instead of taking action to force Germany pay what it owes to Greece, another approach takes shape: Take action to have income from now on and stop the interest rate from now on, while at the same time continue the actions against Germany for the amount it owes until now. More specifically: remove legal protection on German patents, trade secrets and other legally protected property either held by German companies or individual Germans or German-based companies. The products and services based on these patents, trade secrets, etc will be produced in Greece by Greeks (preferably from the cities that were slaughtered by German Nazi troops) and sold to the Greek market without the obligation to pay fees to German individuals, companies and German-based companies holding intellectual rights. There is a perfectly ethics and moral basis for that.
The German state did not pay to Greece the money which the German occupation forces stole from Greece and the compensation from the atrocities and infrastructure destruction the Nazis did to Greece. The German state used this money to support the German educational system of Universities and other educational levels, to enhance the business and economic conditions in Germany, to foster entrepreneurship and industry and do what any government would do to grow the national economy. The German governments did this because they had money: the stolen money of occupied Greece and other countries which the Nazis brought to Germany. When children in post-war Greece were freezing in their classrooms even without shoes, because Nazi Germans took to Germany all the wealth, resources and other means, the German state was using this stolen money, wealth, resources and means to boost education and the German economy. Similarly in business when Greeks were struggling every day after the war for decent work and living, their stolen money was supporting and building German industries. A major part of the German society’s foundations were created with Greek money stolen by Nazis and kept by their successors.
The entire German economy today is totally supported on this infrastructure (academic, training, business, institutional, etc) that was created to a large extent using the stolen Greek money which Germany was supposed to pay back and never did. Greek money actually funded German growth and Greeks never got something in return. Therefore, the spirit of the previously mentioned is that Greeks will assume access to the profits they did not have for almost 60 years by using and selling products and services developed partly with their money. The German debt will not be increasing from now on (because the equivalent interest will be balanced by the income from selling such products and services) but the already existing amount will still be demanded. No permission is necessary from Berlin.
The moral and ethical foundations of this move are solid, since the victims of Nazi atrocities could me managing companies offering these products and services. The victims themselves or their children could be handling this enterprise, although any Greek citizen could be entitled to do so. The German individuals and companies can be compensated for their loss directly by the German state. The money they will (justifiably and completely ethically) loose from this Greek initiative should be paid back by the German state. Their loss will be a result of the actions of German governments and in their capacity of German citizens they will be entitled of compensation from their government.

 Images of Greek Schools after WWII

These are some sample images from Greek schools after World War II, when the country was struggling to survive after the Nazi atrocities on people and destruction of infrastructures. German denial to pay war compensations and the mandatory loan kept stolen Greek money in Germany and left Greek children in such conditions, when German schools and industry were growing with Greek money. This stolen Greek money funded the so called “German miracle”.
Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μύδροι του Μητροπολίτη Πειραιώς εναντίον της Χρυσής Αυγής

       Πως έρχονται και κολλάνε ορισμένα πράγματα!
       Ο μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ τα έχει βάλει με τον Σιωνισμό, τους μασόνους, την Ρεπούση, την Μπακογιάνη, τον ΣΥΡΙΖΑ κ.α., η Χρυσή Αυγή θα του ξέφευγε;
       Ο Σεραφείμ δεν μασάει τα λόγια του και δεν φοβάται. Μακάρι να είχαμε πολλούς σαν αυτόν.
       Ιερώνυμε τι καιρό κάνει στην αρχιεπισκοπή;
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:newsbomb.gr
Μύδροι του Μητροπολίτη Πειραιώς εναντίον της Χρυσής Αυγής 
Λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αναφερόμενος στο φαινόμενο του νεοπαγανισμού και τις θέσεις που έχει εκφράσει το εθνικιστικό κόμμα.  

Μύδροι του Μητροπολίτη Πειραιώς εναντίον της Χρυσής Αυγής
Στην μακροσκελή του ανακοίνωση ο σεβασμιότατος μητροπολίτης εξαπολύει δριμύτατη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής την οποία κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού προς την Ορθοδοξία και τη χαρακτηρίζει επικίνδυνη για το «Γένος των Ελλήνων».
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει μάλιστα και στον βουλευτή του κόμματος, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν πηγαίνει στην Εκκλησία και ότι αισθάνεται περισσότερο Έλληνας παρά Χριστιανός. Είχε μάλιστα δηλώσει ότι η Χρυσή Αυγή πιστεύει στην ανεξιθρησκεία και σέβεται την αρχαία Ελληνική θρησκεία.
Το γεγονός ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν τοποθετήθηκε σε αυτές τις δηλώσεις σε συνδυασμό με δημοσιεύματα του Τύπου που ήθελαν τον Ηλ. Κασιδιάρη να πηγαίνει σε βουνό για να χαιρετίσει το χειμερινό ηλιοστάσιο θέτει, σύμφωνα με τον μητροπολίτη, ερωτήματα για τη στάση του κόμματος το οποίο στο παρελθόν «είχε αναρτήσει σαφείς παγανιστικές και αποκρυφιστικές θέσεις».
Από τα βέλη του μητροπολίτη Πειραιώς δεν γλιτώνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτηρίζει «έτερο πόλο του δήθεν διαφωτισμού μέσω του αντιχριστιανικού μένους».
Αναλυτικά το κείμενο του μητροπολίτη Πειραιώς:
«Τό φαινόμενο τοῦ νεοπαγανισμοῦ εἶναι γνωστό ὅτι κατασκευάστηκε ἀπό τούς σκοτεινούς ἡγήτορες τῆς «νέας ἐποχῆς» καί τῆς «νέας τάξεως πραγμάτων» γιά νά ἀποτελέση ἐκ παραλλήλου μέ τό Ἰσλάμ τούς προωθητικούς κριούς γιά τήν ἐκπόρθηση τοῦ Χριστιανισμοῦ. Δέν εἶναι τίποτε ἄλλο ἀπό τήν ἀναβίωση ἑνός ἰδιότυπου θρησκευτικοῦ ἐθνικισμοῦ νά κτυπήση τόν οἰκουμενικό καί παγκόσμιο Χριστιανισμό πού τιμᾶ καί ἁγιάζει καί θεώνει τό ἀνθρώπινο πρόσωπο χωρίς διακρίσεις φυλῆς, καταγωγῆς, χρώματος καί φύλου. Μέ τήν ἀναβίωση τῶν ἀρχαίων ξεχασμένων, πρωτόγονων εἰδωλολατρικῶν θρησκευμάτων ἐπιχειρεῖ νά ξυπνήση μνῆμεν δῆθεν εὐκλεῶν χρόνων, ὑποτιθέμενων πολιτισμῶν τούς ὁποίους δῆθεν «στραγγάλισε ὁ Χριστιανισμός κατέλυσε τήν γνήσια δημοκρατία, βύθισε τήν ἀνθρωπότητα στήν ἀπολυταρχία καί τήν ἀνελευθερία, διέλυσε τούς ὑγιεῖς κοινωνικούς θεσμούς τῶν πολυθεϊστικῶν κοινωνιῶν καί εἰσήγαγε τήν ἀνθρωπότητα σέ ἀπίστευτο κοινωνικό σκοτάδι. Ἔφερε τήν ἀδικία, τούς πολέμους, τό μῖσος στούς ἀνθρώπους, δίωξε φιλοσόφους, ἔκλεισε φιλοσοφικές σχολές, ἔκαψε βιβλιοθῆκες, κατάργησε τήν ἐπιστήμη καί εἰσήγαγε τήν δεισιδαιμονία». Αὐτά καί ἄλλα πολλά γράφουν καί λένε οἱ νεοπαγανιστές κατά τῆς ἀποκεκαλυμένης ἀληθείας τοῦ αἰωνίου Θεοῦ.
Εἶναι περιττό νά ποῦμε πώς ὅλα αὐτά εἶναι μυθώδεις συλλήψεις τῶν ἐγκεφάλων τοῦ νεοπαγανισμοῦ συγκεκριμένων κέντρων τοῦ ἐξωτερικοῦ πού χρηματοδοτοῦνται ἀπό τούς γνωστούς τραπεζίτες. Ἀπόδειξη ὅτι τά ἐπιχειρήματα καί ὅλη ἡ ἀντιχριστιανική πολεμική εἶναι φορμαρισμένη καί κοινή σέ ὅλες τίς ὁμάδες τόσο στήν Ἑλλάδα ὅσο καί στό ἐξωτερικό. Εἶναι ἐπίσης χαρακτηριστικό ὅτι οἱ πηγές καί ἡ βιβλιογραφία εἶναι ἴδια καί ἀπαράλλακτη σέ ὅλους. Παραπλανητικά μπορεῖ νά στρέφονται κατά τοῦ διεθνοῦς Σιωνισμοῦ λεκτικά ἀλλά στήν πραγματικότητα ὑπηρετοῦν μέ ὅλη τους τήν δύναμη τόν δόλιο ἀντιχριστιανικό σχεδιασμό του γιά τήν ἐπιβολή τῆς δικτατορίας τῆς παγκόσμιας ἑωσφορικῆς θρησκείας.
Μέσα στά πλαίσια αὐτῆς τῆς ζοφερῆς πραγματικότητος ὁ ἐντιμότατος βουλευτής τοῦ κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αὐγή κ. Ἀρτέμης Ματθαιόπουλος πού χαρακτηρίζεται ὡς «ὁ πιανίστας τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς» σέ πρόσφατη συνέντευξή του στό περιοδικό Crash τῆς 1/4/2013 στό δημοσιογράφο κ. Σ. Μπότσαρη δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ πολλῶν ἄλλων ὅτι «εἶμαι πολύ θρῆσκος, ἀλλά δέν πηγαίνω στήν Ἐκκλησία. Πιστεύω ὅτι ὑπάρχει μιά ἀνώτερη δύναμη ἀλλά δέν μεταφράζω αὐτή τήν πίστη σέ κανόνα τῆς ζωῆς μου. Νοιώθω πιό πολύ Ἕλληνας παρά Χριστιανός» καί στήν ἐρώτηση ἐάν ὁ Ἑλληνισμός καί ὁ Χριστιανισμός συμβαδίζουν ἔπειτα ἀπό 2000 χρόνια στήν ἀλήθεια τῆς Ὀρθοδοξίας ἀπήντησε «δέν εἴμαστε ὅλοι ἀδελφοί σήμερα. Αὐτή εἶναι ἡ πραγματικότητα» καί στό ἐρώτημα «τήν ἀρχαία Ἑλληνική θρησκεία πῶς τήν βλέπεις;» δήλωσε «τήν σέβομαι, ἐμεῖς στήν Χρυσή Αὐγή πιστεύουμε στήν ἀνεξιθρησκεία». Ἡ συνέντευξις τοῦ συγκεκριμένου κυρίου ὁμοῦ μετά τῆς στόν Τύπο κυκλοφορηθείσης πληροφορίας ὅτι ἕτερος ἐντιμότατος Βουλευτής τοῦ κόμματος ὁ κ. Ἠλίας Κασιδιάρης ἡγούμενος τῶν νεολαίων «ἀνῆλθε» εἰς ὑψηλόν ὄρος γιά νά χαιρετίση τό χειμερινό ἡλιοστάσιο (!!!) καί νά ἀποδώσει τιμάς στό ἄστρο τοῦ πλανητικοῦ μας συστήματος πού δέν παύει νά εἶναι ἄλογη καί ἀσυνείδητη μάζα ἐνέργειας, θέτει οὐσιώδη καί κρίσιμα ἐρωτήματα γιά τόν πρόδηλο νεοπαγανισμό τῶν ἀνωτέρω διότι ὀφείλει τό κόμμα τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς νά γνωστοποιήση ἐπίσημα τήν θέση του γιά νά γνωρίζουν οἱ ψηφοφόροι του τί πρεσβεύει καί νά ἐκτιμήσουν ἀνάλογα τήν στάση του καί τίς σημερινές πεποιθήσεις του γιατί παλαιότερα εἶχε ἀναρτήσει σαφεῖς παγανιστικές καί ἀποκρυφιστικές θέσεις. Ἀπό τῆς δημοσιεύσεως τῆς δηλώσεως τοῦ κ. Ματθαιόπουλου πέρασε ἀρκετός καιρός καί οὐδεμία δημόσια δήλωσις τοῦ κομματικοῦ σχηματισμοῦ ἔγινε γιά νά διαφοροποιηθῆ ἀπό τόν δηλωθέντα σεβασμό τῆς ἀρχαίας θρησκείας καί συνεπῶς τεκμαίρεται ὅτι αὐτός ὁ σεβασμός πού προδήλως ἐνέχει ἀντιχριστιανισμόν ἐφ' ὅσον ἡ ἀρχαία θρησκεία ὡς θρησκεία δαιμονίων ἀντιστρατεύεται τήν ἀποκαλυφθεῖσα ζῶσα ἀλήθεια τοῦ Παναγίου Τρισυποστάτου Θεοῦ ἀποτελεῖ κοινή συνισταμένη τοῦ συγκεκριμένου κομματικοῦ σχηματισμοῦ. Τίθενται τά ὀξύτατα καί οὐσιώδη ἐρωτήματα καί καλοῦνται τόσον ὁ κ. Ματθαιόπουλος ὅσον καί τά ὄργανα τοῦ κόμματος Λαϊκός Συναγερμός Χρυσή Αὐγή νά μᾶς πληροφορήσουν εἰς τί ἀκριβῶς συνίσταται ὁ σεβασμός τους πρός τήν εἰδωλολατρεία τῆς ἀρχαίας θρησκείας. Τούς ἐκφράζει δηλαδή ὁ ἀνθρωπομορφισμός τῆς εἰδωλολατρείας καί ἡ ἀπόδοσις ἀνθρώπινης μορφῆς μέ τήν πλαστική φαντασία τῶν ἀνθρώπων καί στήν ψυχικότητα καί στήν σωματικότητα τῶν δῆθεν θεῶν; Καί ταυτόχρονα ἡ ἐνσάρκωσις σέ αὐτούς δυνάμεων τῆς φύσεως ἀλλά καί χυδαίων ἀνθρωπίνων παθῶν; Ἀγνοοῦν ὅτι ἡ εἰδωλολατρεία τῶν ἀρχαίων Ἑλλήνων εἶναι προϊόν τῆς ποιητικῆς φαντασίας τοῦ Ὁμήρου καί τοῦ Ἠσιόδου; Ἀγνοοῦν ὅτι ὁ πολύς Ἠρόδοτος στό Β΄ βιβλίο τῶν Ἱστοριῶν του γράφει «Οὕτοι δέ εἰσίν οἱ ποιήσαντες θεογονίην Ἕλλησι καί τοῖσι θεοῖσι τάς ἐπωνυμίας δόντες καί τιμᾶσθαι καί τέχνας διελόντες καί εἴδεα αὐτῶν σημήναντες» (αὐτοί δηλ.Ὅμηρος καί Ἠσίοδος εἶναι ἐκεῖνοι πού συνέθεσαν στούς Ἕλληνες τήν θεογονία των καί ἔδωσαν στούς θεούς τά ὀνόματά των καί τάς πρεπούσας σέ αὐτούς τιμάς καί ἐμοίρασαν σέ αὐτούς τάς τεχνικάς ἐπιδεξιότητας καί καθώρισαν σέ αὐτούς τήν ἐξωτερική τους ἐμφάνιση). Ἀγνοοῦν τό ἠθικό παραλήρημα τῆς ἀρχαίας θρησκείας πού παρουσίαζε τόν ὑπέρτατο θεό Δία ὡς αἴσχιστο κακοῦργο παιδεραστή πού μεταμορφώνεται σέ ἀετό γιά νά ἁρπάξη τόν νεανία Γανυμήδη καί νά ἀσελγήση μαζί του ἤ λησμονοῦν ὅτι ὁ ἴδιος ψευδοθεός κατά τήν φαντασία τῶν δημιουργῶν του, πότε μετεβάλετο σέ χρυσή βροχή γιά νά γονιμοποιήση τήν Δανάη καί πότε σέ ταῦρο γιά νά κλέψη τήν Εὐρώπη προκαλῶντας τήν ἀκατέσχετο μῆνι τῆς γυναίκας του ψευδοθεᾶς Ἥρας; Ἀγνοοῦν ὅτι στήν ἀρχαία θρησκεία ἐπιβίωσαν φετιχιστικά καί τοτεμικά ὑπολείματα πρωτογόνων θρησκευτικῶν ἀντιλήψεων, μαγικές τελετουργίες, ὀργιαστικές μυστηριακές λατρεῖες, ἀνθρωποθυσίες καθώς καί λατρεῖες τερατομόρφων ὄντων (σφίγγες, ἅρπυες, ἑκατόγχειρες, κένταυροι κ.λ.π.). Ἀγνοοῦν ὅτι στήν ἀρχαῖα θρησκεία ὑπῆρχε ἡ λεγομένη ἱερογαμία δηλ. ὁ γάμος ἑνός θεοῦ καί μιᾶς θεᾶς ἤ ὅτι ἡ ἱεραρχία τοῦ δωδεκαθέου δέν ἦταν δεδομένη ἀλλά τῆς κυριαρχίας τοῦ Διός προηγήθη ἡ κυριαρχία τοῦ Κρόνου καί ἐκείνης ἡ κυριαρχία τοῦ Οὐρανοῦ; Ὁ Κρόνος ἐξεθρόνισε τόν πατέρα του Οὐρανό γιά νά ἐκβληθῆ καί ἐκεῖνος κατόπιν ἀπό τόν υἱό του Δία. Ἡ κατάλυση τῆς ἀρχῆς τοῦ Κρόνου ἐκ μέρους τοῦ Διός ἐπῆλθε κατόπιν λυσσώδους ἀγῶνος, κατά τόν ὁποῖο ὁ Ζεύς εἶχε συμμάχους τούς ἑκατόγχειρες ὁ δέ Κρόνος τούς Τιτάνες. Ἐρωτῶνται λοιπόν οἱ ἀνωτέρω. Αὐτά σέβονται καί θεωροῦν ὡς πραγματικότητες;
Ἀναμένομε τήν ἀπάντησή τους διότι ἄλλως εἶναι τό ἴδιο ἐπικίνδυνοι γιά τό γένος τῶν Ἑλλήνων ὅπως καί ὁ ἐκ τῆς ἰδίας πηγῆς τῶν διεθνῶν τραπεζιτῶν ἀναβλύζων ἕτερος πόλος τοῦ δῆθεν διαφωτισμοῦ ἐκφραζόμενος διά τοῦ ἀντιχριστιανικοῦ μένους τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ».
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Η ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ



ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ρόδος, 23 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

«Πριν τρία χρόνια ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την προσφυγή της χώρας στο Μηχανισμό Στήριξης και το ΔΝΤ και διαβεβαίωνε ότι είχε βρει το δρόμο για την Ιθάκη και ότι είχε χαρτογραφήσει και τα νερά.

Τελικά, τρία χρόνια μετά, οι Έλληνες πολίτες παραμένουν εγκλωβισμένοι στην εγκληματική πολιτική του κ. Παπανδρέου, την ίδια στιγμή που ο ίδιος περιορίζεται στο ρόλο του περιφερόμενου τουρίστα, κοροϊδεύοντας ακόμα και αυτούς που τον εξέλεξαν στις εκλογές του 2012.

Τρία χρόνια μετά, οι Έλληνες πολίτες έχουν υποβληθεί σε αιματηρές θυσίες – δυστυχώς και κυριολεκτικά και μεταφορικά -  και, το κυριότερο, αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα, ούτε προοπτική με την ακολουθούμενη πολιτική.

Όμως, παρά τη λυσσαλέα επίθεση που δέχονται από τους δανειστές και τους υποστηρικτές τους, στέκουν όσο μπορούν με το κεφάλι ψηλά. Δείχνουν ο ένας στον άλλο την αλληλεγγύη τους. Όσοι έχουν ακόμη, μοιράζονται. Τα παιδιά στο σχολείο μοιράζονται το κολατσιό τους. Οι γονείς στο σουπερμάρκετ μοιράζονται τις αγορές για τα κοινωνικά παντοπωλεία. Η κοινωνία μας προσπαθεί να μείνει ενωμένη.

Είναι αυτή η αλληλεγγύη, αυτή η κοινωνική και οικογενειακή συνοχή των Ελλήνων που τους εξοργίζει. Για αυτό και συνεχίζουν και επιτίθενται στην ελληνική οικογένεια. Για αυτό και θέλουν να στρέψουν τη μια κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη. Δεν θα τους περάσει.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει και βλέπει. Βλέπει, ακόμη, αυτούς που τους υποσχέθηκαν την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου πριν τις εκλογές του 2012, να εφαρμόζουν χωρίς κανένα δισταγμό τις απαιτήσεις της Τρόικας, παρά το γεγονός ότι τα μέτρα που επιβάλλουν δεν έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο αποτέλεσμα είναι ο κ. Στουρνάρας να μεταθέτει την «ανάπτυξη» από εξάμηνο σε εξάμηνο.

Εμείς πιστεύουμε ότι η χώρα μας έχει τις δυνατότητες να σταθεί στις δικές της δυνάμεις. Και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να πείσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας, τιμώντας με τις πράξεις και τις θέσεις μας, την εμπιστοσύνη αυτών που μας στήριξαν στις εκλογές του 2012.»
Διαβάστε περισσότερα...

«Να προετοιμάζονται τα κράτη της €ζώνης να παραδώσουν εθνική κυριαρχία»

       Το πείραμα πέτυχε! καιρός να προχωράμε παρακάτω.
       Αφού τα Ελληνάκια (εκ του παλαιότερου «Αμερικανάκι» = εύπιστος σε σημείο χαζομάρας) έχαψαν πως τα Εθνοκτόνα μνημόνια και η διαφαινόμενη γενοκτονία είναι απαραίτητα για την έξοδο από την κρίση και την παραμονή στο Ευρώ. Αφού πέτυχαν όλα τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, ο κοινωνικός αυτοματισμός, η καλλιέργεια ψευδαισθήσεων για ανάπτυξη, η καταστολή των αντιδράσεων και ο φόβος της κατάρρευσης χωρίς τα καταστροφικά μέτρα, ε τότε είναι σίγουρο πως μπορούν να πείσουν (τραβήξουν από την μύτη) τους υπόλοιπους για να μην πάθουν τα ίδια, στην εκχώρηση της Εθνικής τους κυριαρχίας για την Ευρώπη που ονειρεύονται!!!
       Διότι δεν μπορεί ο κάθε Σόιμπλε και η κάθε Μέρκελ (μην κολλάτε στα πρόσωπα. Σήμερα είναι αυτοί, αύριο κάποιοι άλλοι) να κουνάνε το δάκτυλο σε πρόθυμους να υποκύπτουν στους εκβιασμούς πολιτικούς, που χαρακτηρίζονται από πολλούς ως δοσίλογοι και προδότες!
       Πρέπει οι επόμενοι που θα πάρουν την σκυτάλη να καλύπτονται από θεσμικά κατοχυρωμένες διαδικασίες για να υπακούν αναντίρρητα, για τις οποίες θα φταίνε οι προηγούμενοι!
       Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι άνθρωποι γελοίοι και γραφικοί όπως εγώ, έχουμε γράψει ότι η κρίση είναι πρόσχημα για την δημιουργία σοβαρού προβλήματος στην κοινωνία, τόσο σοβαρού, που θα δικαιολογεί τον περιορισμό της δημοκρατίας και την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας που θα ονομαστούν ως Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και θα επιβληθεί ως η μόνη λύση!
       Φυσικά κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι οι όποιες αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο, δεν θα απευθύνονται στα τοπικά ανδρείκελα πολιτικούς, αλλά εναντίον της Ευρωπαικής Ένωσης, και ως εκ τούτου θα αντιμετωπίζονται πολύ πιο άμεσα και βίαια (διακυβεύονται πολλά περισσότερα), από ένα ενισχυμένο ευρωπαϊκό στρατο-αστυνομικό σύστημα που ήδη οικοδομείται (ήδη στα περισσότερα μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδας εγκαταστάθηκαν γερμανοί αστυνομικοί με δικά τους γραφεία, με πιο πρόσφατο αυτό του Ηρακλείου).
       Πως υπάρχουν ακόμα σώφρονες πολίτες (κοινή λογική) που δεν αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να επαληθεύονται (ακριβώς όμως) όσοι τα έχουν πει και τα έχουν γράψει;
Πως είναι δυνατόν να εμπιστεύονται και να πιστεύουν ακόμα όλους αυτούς τους σοβαρούς (πολιτικούς, δημοσιογράφους, καθηγητές, οικονομολόγους κτλ) που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν σε οτιδήποτε και αν προέβλεψαν και είπαν;
       Πόσες επιτυχίες θα πανηγυρίσουμε ακόμα (κάθε μνημόνιο και γλέντι, κάθε δόση και γιορτή) που μας εξοντώνουν;
       Πότε θα ξυπνήσουν επιτέλους οι περισσότεροι και θα κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγούμαστε; Φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στους μνημονιακούς αλλά σε όλους, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό και των αντιμνημονιακών, δεν έχει συνειδητοποιήσει το αληθινό πρόβλημα, μέρος του οποίου είναι και τα αντιμνημονιακά κόμματα που στηρίζει.

Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:defencenet.gr
«Να προετοιμάζονται τα κράτη της €ζώνης να παραδώσουν εθνική κυριαρχία»

Τα ευρωπαϊκά κράτη μέλη της ευρωζώνης θα πρέπει να είναι έτοιμα να παραδώσουν την κυριαρχία τους, δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα  Μέρκελ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος έκανε τις παραπάνω δηλώσεις κατά τη διάρκεια παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου της Sueddeutsche Zeitung Στέφαν Κορνέλιους «Η Καγκελάριος και ο κόσμος της», από κοινού με τον Πρωθυπουργό της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ.
«Οι χώρες της ευρωζώνης πρέπει να προετοιμάζονται να παραχωρήσουν τον εθνικό τους έλεγχο γύρω από συγκεκριμένα θέματα προς όφελος μηχανισμών της ΕΕ, εάν θέλουν πραγματικά να ξεπεράσουν την κρίση και να προσελκύσουν ξανά ξένους επενδυτές» είπε η Merkel για να προσθέσει: «Φαίνεται πως είναι δυνατό να βρίσκουμε κοινές λύσεις όταν κοιτούμε την άβυσσο, αλλά όταν η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται τότε οι άνθρωποι λένε μπορούμε να τα καταφέρουμε με τον δικό μας τρόπο», για να καταλήξει προειδοποιώντας :  «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε ότι η Ευρώπη θα έχει την τελευταία λέξη σε συγκεκριμένους τομείς. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε κτίζοντας την Ευρώπη που οραματιζόμαστε». .
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος έξω απο τα δόντια στην ΕΤ3

       Κάθε εμπόδιο για καλό!
       Αναφέρομαι στο video της χθεσινής συνέντευξης τύπου του Πάνου Καμμένου όπου ΔΕΝ μεταδόθηκε από κανένα κανάλι, αφού δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον η αποκάλυψη του περιοδικού HT DOG, ότι ομολόγησε η γραμματέας που έφτιαξε την πλαστή απόδειξη της ΕΥΠ για την πληρωμή του δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή των ΑΝΕΛ στα Ιωάννινα Βασίλη χήτου, με εντολή τραπεζίτη, που εκτέλεσαν επίορκοι πράκτορες της ΕΥΠ και με τη συνεργασία συμβούλων του Σαμαρά παρέδωσαν στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος και στο blog antinews που έχει διαφήμιση της τράπεζας,  για να την δημοσιεύσουν προεκλογικά!
       Αφού λοιπόν δεν πρόλαβα να κάνω την ανάρτηση με το επίμαχο video, σήμερα έπεσα σε video της εκπομπής Λαβύρινθος της ΕΤ 3 (ίσως της καλύτερης τηλεοπτικής εκπομπής στο είδος της πανελλαδικά) με καλεσμένο τον Πάνο Καμμένο, όπου εκτός των όσων είπε για το θέμα που σας προανάφερε, μίλησε και για πολλά άλλα άκρως ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά.
       Από την ΑΕΚ μέχρι την αποχώρηση από την Βουλή που πρότεινε ο Μαριάς και από τον Καραμανλή μέχρι τις Σκουριές, τον Τσοχατζόπουλο, τον Στουρνάρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
       Ασυγκράτητος, ορμητικός και χειμαρρώδης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποδεικνύει γιατί κόβεται συστηματικά από τα ΜΜΕ, που τρέμουν το λόγο του και για αυτό τον παίζουν στα δελτία μόνο κάποια δευτερόλεπτα κονσέρβα!
       Ένα video που πρέπει να δείτε όλοι.

Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Ο Πάνος Καμμένος έξω απο τα δόντια στην ΕΤ3
Δείτε το video

Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ: «Εμείς οι νησιώτες δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε για νησιωτικότητα.


ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

                                                                           Ρόδος, 18 Απριλίου 2013


ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ: «Εμείς οι νησιώτες δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε για νησιωτικότητα. Να είστε, λοιπόν, πολύ προσεκτικοί την επόμενη φορά που θα ασκείτε αυτή την κριτική».


Την έντονη αντίδραση της Μίκας Ιατρίδη προκάλεσε η παρέμβαση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ, η οποία αμφισβήτησε το πώς κινούνται οι ακρίτες νησιώτες και δήλωσε ότι, δεν μπορεί να δεχτεί μαθήματα νησιωτικότητας, από νησιώτες βουλευτές.

Στην ομιλία της στη συζήτηση επί των άρθρων για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, η Βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι:

«Οι νησιώτες είναι αναγκασμένοι  με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες -άρρωστοι, νεογνά κ.λπ.- να μεταφερθούν με σκάφη ή με καΐκια σε διπλανά νοσοκομεία.

Τα λέω όλα αυτά -προφανώς θα αναρωτιέστε- διότι χθες, Βουλευτές της Συμπολίτευσης, μας έκαναν μάθημα και μας είπαν ότι δεν ανέχονται να ακούν από εμάς για νησιωτικότητα.

Δεν ανέχονται να ακούν από εμάς για νησιωτικότητα,  ποιοι; Όλοι αυτοί οι οποίοι έχουν οδηγήσει ή οδηγούν με την πολιτική τους στην ερήμωση των νησιών; Δεν ανέχονται να ακούν από εμάς τους νησιώτες για νησιωτικότητα, ποιοι; Όλοι εκείνοι οι οποίοι έρχονται στα νησιά μας, μόνο το καλοκαίρι και μόνο με αεροπλάνο;

Έχουν έρθει ποτέ οι κύριοι της Συμπολίτευσης, έστω για δύο ημέρες προκειμένου να δουν από κοντά, πώς είναι να ζεις στους Αρκιούς και στο Αγαθονήσι; Πραγματικά οι ακρίτες νησιώτες –τρεις και τέσσερις οικογένειες σε ένα νησί- κρατούν αυτά τα νησιά  με ηρωισμό, κρατούν αυτή καθαυτή, την ελληνικότητα αυτών των νησιών!

Επομένως, θα ήθελα να πω στους κυρίους της Συμπολίτευσης το εξής: Εμείς οι νησιώτες δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε για νησιωτικότητα. Να είστε, λοιπόν, πολύ προσεκτικοί την επόμενη φορά που θα ασκείτε αυτή την κριτική».

Στη συνέχεια, η βουλευτής και Τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, επανέλαβε τις θέσεις του κινήματος σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας «Ανασυγκρότηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις», ενώ, μετά από νομοτεχνικές βελτιώσεις του αρμόδιου Υπουργού, ψηφίστηκαν άρθρα που αφορούσαν - μεταξύ άλλων - στη δομή και το σκοπό του Υπουργείου, σε ζητήματα του Λιμενικού Σώματος, σε θέματα των σπουδαστών των ΑΕΝ και των δικαιωμάτων των επιβατών της Ακτοπλοΐας.

Στα άρθρα που αφορούσαν στις ατομικές συμβάσεις των ναυτικών, την ευελιξία των δρομολογίων και των συνθέσεων στην ακτοπλοΐα, τη λιμενική πολιτική, την παραχώρηση κερδοφόρων λιμενικών οργανισμών, την Πλοηγική Υπηρεσία, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ψήφισαν αρνητικά, με δεδομένο ότι οι αλλαγές του αρμόδιου Υπουργού, δεν άλλαζαν στην ουσία τις διατάξεις των εν λόγω άρθρων.

Περαιτέρω, η τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατέθεσε και τροπολογίες που αφορούσαν σε ζητήματα του Λιμενικού Σώματος, σημεία των οποίων έγιναν αποδεκτά από τον αρμόδιο Υπουργό, και για τους ναυτικούς της Διώρυγας της Κορίνθου, για την οποία ο κ. Υπουργός, είπε ότι είναι δίκαιο το θέμα και θα αναζητηθεί λύση σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών.

Επιπλέον, ο κ. Μουσουρούλης, έκανε δεκτό μέρος της τροπολογίας της, για την διευκόλυνση της ανανέωσης του στόλου των ρυμουλκών και επιφυλάχτηκε να δει το ζήτημα της τροπολογίας που κατέθεσε η Μίκα Ιατρίδη, σύμφωνα με την οποία ζητούνταν να παρέχεται μειωμένο ακτοπλοϊκό εισιτήριο σε άτομα με αναπηρία 67% και όχι 80%, όπως προβλεπόταν στο νομοσχέδιο, ενώ για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών, το ποσοστό αναπηρίας να είναι 50%, με δεδομένο ότι λόγω καταργήσεων βασικών μονάδων και υπηρεσιών υγείας στα νησιά, οι ανάγκες για τη μετακίνηση τους είναι αυξημένες.

Ολοκληρώνοντας την δευτερολογία της και την τελική τοποθέτησή της ως ειδική αγορήτρια, η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε τα εξής:

«Ο κύριος Υπουργός, έκανε τις βελτιώσεις που έκρινε εκείνος ότι έπρεπε να κάνει. Η ουσία, όμως, δεν έχει αλλάξει. Και δεν έχει αλλάξει, διότι η βασική πολιτική του Υπουργού και της Κυβέρνησης δεν αλλάζει. Ο ναυτικός –δυστυχώς - καλείται να επωμισθεί το βάρος και τις αστοχίες άλλων. Όσον αφορά αυτό το θέμα, δεν θα προσθέσω κάτι άλλο.

Ο κύριος Υπουργός, έκανε κάποιες αλλαγές, οι οποίες σε ορισμένα άρθρα, κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Και όπως σας είπα, κάποια από αυτά, θα τα ψηφίσουμε και θα τα στηρίξουμε.

Λυπάμαι που η τροπολογία για τους εργαζόμενους στη διώρυγα Κορίνθου, δεν έγινε αποδεκτή. Κύριε Υπουργέ, εύχομαι να δείτε το θέμα στο μέλλον, όπως είπατε κι εσείς.

Επίσης, για τους μόνιμους κατοίκους στα νησιά, που έχουν μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, θεωρώ ότι και αυτό θα το δείτε στην πορεία, όπως είπατε. Και χαίρομαι που το αναφέρατε.

Σε ό,τι αφορά τώρα στους μισθούς των ναυτικών, θυμίζω ότι αυτοί οι μισθοί, ισχύουν για έξι - επτά μήνες το χρόνο. Οπότε, πρέπει να κάνουμε τη διαίρεση δια του δώδεκα και να δούμε πραγματικά, πόσο αμείβονται το μήνα.

Επομένως, θα πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι, να μην δημιουργούμε εντυπώσεις και κυρίως να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε και αναφερόμαστε στις οικογένειες των ναυτικών και στους ναυτικούς τους ίδιους.

Είναι θετικό το ότι, ο Υπουργός θέτει σε ευρύτερο διάλογο το ζήτημα του «πλοίου ασφαλείας». Είναι μια απόφαση που τον τιμά και είναι ευκαιρία να το ξαναδούμε στη σωστή βάση.

Σε κάθε περίπτωση, η ακτοπλοΐα είναι ζήτημα ζωής για τους νησιώτες και για τα νησιά μας. Και ακτοπλοΐα δεν υπάρχει χωρίς Έλληνες ναυτικούς.

Είπαμε στον κύριο Υπουργό, ότι πρέπει να αναζητήσει κι άλλους τρόπους για να βελτιώσει τη ζήτηση και την αύξηση του μεταφορικού έργου στην ακτοπλοΐα. Ας δείτε, κύριε Υπουργέ, με τον Υπουργό Οικονομικών -όπως είπαμε- και το ζήτημα του ΦΠΑ και στα καύσιμα.

Είπατε ότι εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Το κόστος διαχείρισης του πλοίου πρέπει να το δείτε συνολικά. Μπορείτε να το δείτε. Και πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεννοηθείτε και με την τρόικα, παρόλο που όλοι έχουμε δει ότι η τρόικα είχε αλλεργία από την πρώτη στιγμή στη μείωση φόρων. Τουλάχιστον, κάντε μια προσπάθεια.

Εμείς οι νησιώτες, κρατάμε το Αιγαίο ζωντανό. Και όπως σας είπα προηγουμένως, η παρουσία η δική μας στα Δωδεκάνησα, στο Καστελόριζο, εξασφαλίζει την ΑΟΖ και την χάραξη εθνικής πολιτικής. Ας προσέξουμε όλοι, επομένως, να μην χάσουμε το Αιγαίο και τους κατοίκους του.

Σας ευχαριστώ πολύ.»
  
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΡΙΖΑ/ ΕΚΜ ΛΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η άγρια δολοφονική επίθεση με όπλα εναντίον μεταναστών – εργατών γης στα φραουλοχώρια στη Μανωλάδα Ηλείας, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 30 και πλέον μεταναστών δεν είναι, δυστυχώς, 
μεμονωμένο περιστατικό. Είναι ένα αναβαθμισμένο, στην κλίμακα του τρόμου, περιστατικό ρατσισμού στην περιοχή, όπου εδώ και πέντε χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά ωμής βίας ενάντια στους αλλοδαπούς  εργάτες γης, που είναι θύματα ενός σύγχρονου δουλεμπορίου. Πολλοί αλλοδαποί εργάτες, ακόμη και ανήλικοι, δουλεύοντας σε συνθήκες πραγματικής σκλαβιάς στη Μανωλάδα έχουν κακοποιηθεί από τους επιστάτες των μεγαλοϊδιοκτητών, έχουν κτυπηθεί με ρόπαλα, έχουν συρθεί από οχήματα σαν σκυλιά στους δρόμους των χωριών. Η Μανωλάδα όμως δεν είναι η μοναδική περιοχή, στην οποία εκδηλώνονται ρατσιστικές συμπεριφορές. Τα εγκλήματα ρατσιστικού μίσους είναι πλέον καθημερινά φαινόμενα σε μια βάρβαρη Ελληνική πραγματικότητα, όπου η μισαλλοδοξία καλλιεργείται από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, ο ρατσιστικός λόγος βρίσκει πρόσφορο έδαφος στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι δράστες των εγκλημάτων ρατσιστικού μίσους μένουν τις περισσότερες φορές ατιμώρητοι. Ναζιστικά Τάγματα εφόδου καθημερινά μαχαιρώνουν, δέρνουν, πυρπολούν μετανάστες σε όλη σχεδόν την επικράτεια, αποτέλεσμα μιας καλλιεργούμενης περιρρέουσας ατμόσφαιρας.
Όταν φασιστικές δηλώσεις, που χαρακτηρίζουν «υπανθρώπους» όλους τους αλλοδαπούς ακούγονται μέσα στο κοινοβούλιο, όταν επιθέσεις από ναζιστικές συμμορίες και δολοφονίες υποβαθμίζονται και πολλές φορές γίνονται με την ανοχή αστυνομικών οργάνων, όταν δημόσια αρκετά ανθρωποειδή εκφράζουν την επιθυμία τους να κατασκευάσουν αμπαζούρ από δέρματα μεταναστών ήταν με μαθηματική ακρίβεια βέβαιον ότι θα φθάναμε στο αποτρόπαιο περιστατικό απόπειρας ομαδικής δολοφονίας μεταναστών από τους τραμπούκους φασίστες.
Είναι ώρα λοιπόν η κοινωνία να ξυπνήσει από το λήθαργό της.     
Καθημερινή αντίσταση στο φασισμό και στο ρατσισμό και απομόνωση των εκφραστών του ρατσιστικού μίσους είναι πλέον χρέος όλων μας.

ΣΥΡΙΖΑ/ ΕΚΜ ΛΕΡΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΛΕΡΟΥ. ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                                                     ΛΕΡΟΣ 18/04/2013
ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΛΕΡΟΥ                                                     ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. : 1349
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
     Στις εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν την Τετάρτη 10/04/2013 για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το Σωματείο της ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ – ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – Κ.Υ.ΛΕΡΟΥ τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα :
Ψήφισαν           : 429
Έγκυρα             : 382
Λευκά               : 14
Άκυρα               : 33

          ΟΝΟΜΑΣΙΑ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ :               ΨΗΦΟΙ:                         ΕΔΡΕΣ:
  1. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ                         72                                       2
  2. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ                           78                                       2
  3. ΕΝΟΤΗΤΑ                                                     66                                      1
  4. ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   166                                     4 
ΨΗΦΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ :
   ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1.      ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ                   : 45
2.      ΜΑΝΤΖΑΦΛΑΡΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ                    : 38
3.      ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                         : 27  
4.      ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ               : 26
5.      ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ    : 46

                ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1.      ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ                          : 32
2.      ΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                    : 25

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ
     ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1.      ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ           : 60
2.      ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ       : 67

          ΕΝΟΤΗΤΑ         
     ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1.      ΔΟΥΜΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                        : 20
2.      ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                                   : 10
3.      ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  : 40
4.      ΚΟΥΡΝΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                            : 16
5.      ΠΕΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ                                            : 24
6.      ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                          : 21
7.      ΤΣΑΤΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ                                       : 39 

               ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                              1.   ΣΙΦΟΥΝΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ                                    : 39

           ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
              ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1.      ΓΚΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                        : 32
2.      ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ              : 65
3.      ΛΙΒΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                : 56
4.      ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                          : 26
5.      ΜΕΡΑΜΠΕΛΙΩΤΗ – ΛΙΟΝΤΑ ΣΤΕΛΛΑ    : 41
6.      ΠΛΟΧΩΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                        : 63
7.      ΣΙΦΟΥΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ                                   : 72
8.      ΣΟΥΜΕΛΙΔΟΥ ΖΩΗ                                       : 71
9.      ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ         : 104
10.   ΧΑΡΙΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ                                          : 53

   
          ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1.      ΕΛΕΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ                            : 60
2.      ΛΥΚΟΠΑΝΤΗ ΑΓΓΕΡΩ                         : 82
3.      ΣΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ                               : 43

             ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1.      ΒΑΜΒΑΛΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                 : 30
2.      ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ             : 79
3.      ΝΤΑΝΑ ΡΟΖΑ                                         : 49
4.     ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ          : 16

     Από τα αποτελέσματα τα οποία προέκυψαν οι εκλεγμένοι συνάδελφοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο – Ελεγκτική Επιτροπή και Πειθαρχικό Συμβούλιο  είναι οι εξής με βάση τον αριθμό ψήφων τον οποίο κατέλαβαν :
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  1. ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ            : 104
  2. ΣΙΦΟΥΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ                                     ; 72
  3. ΣΟΥΜΕΛΙΔΟΥ ΖΩΗ                                         : 71
  4. ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ                              : 67
  5. ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ                  : 65
  6. ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                  : 60
  7. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ           : 46
  8. ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ                          : 45   
  9. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ     : 40
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  1. ΛΥΚΟΠΑΝΤΗ ΑΓΓΕΡΩ           : 82
  2. ΕΛΕΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ              : 60
  3. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ        : 32 
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  1. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ       : 79
  2. ΝΤΑΝΑ ΡΟΖΑ                                   : 49
  3. ΣΙΦΟΥΝΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ                    : 39
  4. ΒΑΜΒΑΛΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ           : 30
  5. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ    : 16

     Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την Κυριακή 14/04/2013 και ώρα 11:30 π.μ. συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την ακόλουθη σύνθεση :

1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
2. Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
3. Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΣΙΦΟΥΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
4. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
5. ΤΑΜΙΑΣ :
ΣΟΥΜΕΛΙΔΟΥ ΖΩΗ
6. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :
ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
7. ΜΕΛΗ :
ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                        Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ                                                                                              ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                                                                                          ΑΓΓΕΛΙΚΗ    
Διαβάστε περισσότερα...