Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος στο Kontra CHANNEL 29-07-2013 (video)


Πόσο πιο απλά; Πόσο πιο κατανοητά; Με πόση παραπάνω σαφήνεια; Ο Πάνος Καμμένος για άλλη μια φορά αφήνει την ξύλινη πολιτική γλώσσα του τίποτα και μιλάει απλά και ξάστερα. Είναι λυπηρό που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι, που επηρεάζονται από τεχνοκρατικές, πολιτικές και δημοσιογραφικές παπαριές και δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της απάτης και της καταστροφής που υφιστάμεθα όλοι, εξαιτίας των σωτήρων, των νταβατζήδων τους  και των ηλίθιων που τους πιστεύουν αποδεχόμενοι το φόβο και τους εκβιασμού τους.
Μάκης Αρμενιάκος
δείτε το video 
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ                                                                  
29.07.2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Το Σάββατο 27 Ιουλίου, μέλη της Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Συντονιστικής Λέρου Ανεξαρτήτων Ελλήνων, παρέδωσαν στην υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συνέλεξαν τις πρωινές ώρες μετά από προγραμματισμένη δράση τους στα πλαίσια του εθελοντισμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

          Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οι πολιτικές αντιπαραθέσεις δεν έχουν χώρο. Η ενότητα και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι βασικός οδηγός μας στην επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων. Ευχαριστούμε θερμά τη Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων καθώς και τη Συντονιστική Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την κίνηση τους αυτή κι ελπίζουμε σε παρόμοιες ενέργειες και  από άλλους φορείς, που σκοπό έχουν να προάγουν το κοινό καλό.  
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μίκα Ιατρίδη: «Άμεσα μέτρα για την αντιπυρική προστασία του νησιού μας



ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ρόδος, 30 Ιουλίου 2013

Μίκα Ιατρίδη: «Άμεσα μέτρα για την αντιπυρική προστασία του νησιού μας. Ξεκινήστε με τη μόνιμη παραμονή στο νησί μας πυροσβεστικού ελικοπτέρου ή αεροπλάνου, τώρα».

Ερώτηση, με την οποία ζητά μέτρα για την εφαρμογή αποτελεσματικής αντιπυρικής προστασίας στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, κατέθεσε η Μίκα Ιατρίδη στους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Με την κατάθεση της ερώτησης, η βουλευτής Δωδεκανήσου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για μια ακόμη φορά, το νησί μας καταστρέφεται από μια μεγάλη πυρκαγιά. Είναι δεδομένο, ότι δεν θα αντέξουμε άλλη περιβαλλοντική καταστροφή. Πρέπει – επιτέλους - να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό και την εφαρμογή, μιας αποτελεσματικής, αντιπυρικής προστασίας.

Κατέθεσα ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς, με συγκεκριμένες ερωτήσεις, ούτως ώστε να ανοίξει ο διάλογος και την επόμενη φορά, το νησί μας να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά, την εκδήλωση των πυρκαγιών.

Είναι προφανές, ότι η κατάσταση αυτή ξεπερνά τα κόμματα, τις παρατάξεις και, κυρίως, τις προσωπικές, πολιτικές επιδιώξεις, οι οποίες εκφράστηκαν με διάφορους τρόπους τις τελευταίες ημέρες.

Θέλω να ελπίζω, ότι οι απαντήσεις από τα Υπουργεία, θα έχουν περιεχόμενο και θα δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στους ακρίτες νησιώτες, τους Ροδίτες, που είδαν για μια ακόμη φορά τον τόπο τους να καίγεται.

Αυτό που πρέπει να μας γεμίζει αισιοδοξία, είναι ότι, για πολλοστή φορά, οι πυροσβέστες, οι πιλότοι, οι εθελοντές και όσοι συμμετείχαν και συμμετέχουν, στην κατάσβεση και τον πλήρη έλεγχο της φωτιάς, έδωσαν με αυταπάρνηση, τον καλύτερο τους εαυτό».

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους Υπουργούς: Οικονομικών, Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,
Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
                                       
ΘΕΜΑ: «Μέτρα αντιπυρικής προστασίας, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στη νότια Ρόδο».

Επειδή από το Φεβρουάριο του 2011, είχα καταθέσει ερώτηση, για τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα Δωδεκάνησα. Επειδή από το Μάρτιο του 2010 είχα καταθέσει ερώτηση, για τη νομοθετική κατοχύρωση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, η οποία πρόσφερε σημαντικότατες υπηρεσίες στην αντιπυρική προστασία των Δωδεκανήσων και στην κατάσβεση των πυρκαγιών, όποτε χρειάστηκε. Επειδή, το φιλότιμο και η αυταπάρνηση, όσων συμμετείχαν και συμμετέχουν, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε τη νότια Ρόδο, δεν είναι πάντα αρκετό. Επειδή η Ρόδος μας δεν θα αντέξει άλλη περιβαλλοντική καταστροφή. Επειδή, η αντιπυρική προστασία ενός νησιού, το οποίο αποτελεί παγκόσμιο τουριστικό προορισμό, είναι πέρα και πάνω από κόμματα, παρατάξεις και προσωπικές επιδιώξεις.

Ερωτώνται οι κκ Υπουργοί

1.     Θα προχωρήσουν σε συνολικό σχεδιασμό, πλήρους και αποτελεσματικής αντιπυρικής προστασίας στη Ρόδο;
2.     Θα εκταμιευτούν άμεσα κονδύλια, προκειμένου να ενισχυθεί η αντιπυρική προστασία στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα;
3.     Θα προχωρήσουν στη νομοθετική κατοχύρωση της λειτουργίας της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ή της ενσωμάτωσης της σε μια νέα – πιθανόν - δομή αντιπυρικής και πολιτικής προστασίας, η οποία θα λειτουργεί αυτόνομα στα Δωδεκάνησα;
4.     Θα καλυφθούν άμεσα τα κενά και οι ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου, όπως, επανειλημμένα, έχει ζητηθεί;
5.     Θα αποφασιστεί η μόνιμη παραμονή, κατά τη θερινή περίοδο εναέριων μέσων πυρόσβεσης στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ώστε να ανταποκρίνονται έγκαιρα στην περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς;
6.     Θα γίνει σχεδιασμός, ώστε να κατασκευαστούν άμεσα αντιπυρικές ζώνες – δρόμοι εντός των δασών της Ρόδου, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση, των επίγειων δυνάμεων πυρόσβεσης;
7.     Θα ξεπεραστούν οι αγκυλώσεις, τυχόν περιβαλλοντικών οργανώσεων, με δεδομένο ότι, η κατασκευή αντιπυρικών ζωνών εντός των δασών, αποτελεί πάγια τακτική στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη;
8.     Τέλος, θα καταβληθούν άμεσα αποζημιώσεις, σε όσους εκ των αγροτών και κτηνοτρόφων, έχουν πληγεί από την πυρκαγιά;

Η Ερωτώσα Βουλευτής
Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γέρων Μεθόδιος της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, αποκαλύπτει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυστυχώς, όπως ίσως ήδη έχετε διαβάσει αλλού, τα ΜΑΤ προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα και να εισβάλουν στο κονάκι της Ι.Μ. Εσφιγμένου, ενώ ο εισαγγελέας, σύμφωνα με τα όσα γράφουν πολλές αναρτήσεις, ζητά την σύλληψη των γερόντων!
Έκρινα σκόπιμο (ως συνήθως) να αποφύγω τις αναρτήσεις με τα video και τις φωτογραφίες από την «εισβολή» που ούτως ή άλλως, ή όλη κατάσταση στο Άγιο Όρος, τουλάχιστον σε κάποιο μεγάλο αριθμό ανθρώπων, δημιουργεί έντονα συναισθήματα και εντυπώσεις, και να αναρτήσω μια παλαιότερη ανάρτηση με video, που ίσως συμβάλει, για όσους δεν γνωρίζουν την όλη υπόθεση, στην κατανόηση του προβλήματος, τις σκοπιμότητες, τις πρακτικές και τα όσα προηγήθηκαν, που οδήγησαν τα πράγματα ως εδώ.
Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω πως, ακούγεται μόνο η μία πλευρά αυτής της διαμάχης, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι έστω και έτσι, αυτή η ανάρτηση βοηθάει να κατανοήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει και μαζί με άλλες πληροφορίες από περισσότερες πηγές και πλευρές, θα μας οδηγήσουν σε ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Η δική μου εκτίμηση πάντως, που θέλω να διατυπώσω δημόσια είναι πως όσα λέει ο γέροντας Μεθόδιος στο video, είναι κάτι παραπάνω από βάσιμα, εως 100% αληθινά.
Αν νομίζετε τα όσα συμβαίνουν παντού γύρω μας είναι άσχετα με αυτά που γίνονται στο Άγιο Όρος, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε! Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά έχουν προβλεφθεί – προφητευθεί, και μάλιστα έχουν επισημανθεί ως «σημάδια» για τον χρονικό προσδιορισμό των μεγάλων γεγονότων που (για μένα) σίγουρα θα ακολουθήσουν (όσοι ξέρουν κατάλαβαν!)
Η ΝΤΠ επιτίθεται σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:attikanea

Ο Γέρων Μεθόδιος της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, αποκαλύπτει (ΒΙΝΤΕΟ)

       ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚΓέροντας Μεθόδιος: Πράκτορας των σκοτεινών δυνάμεων ο Οικουμενικός Πατριάρχης, διώκει όσους δεν υπερασπίζονται τις αιρέσεις όπως κάνει ο ίδιος.


Διώκεται η Ορθοδοξία στο πρόσωπο των Μοναχών της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ του Αγίου Όρους.
Σαράντα πέντε χρόνια διωγμών... στους υπερασπιστές της Ορθοδοξίας.
Ο βρώμικος ρόλος του Οικουμενικού Πατριάρχου.

Ο Ηγουμενος της Μονής, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές των διώξεων που υφίστανται από τον Πατριάρχη, που θυμίζει τις διώξεις των πρώτων Χριστιανών.
Αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο της Δικαιοσύνης, κάνοντας λόγο για προκατασκευασμένες αποφάσεις, και τα κονδύλια που δίδονται μέσω ΕΣΠΑ, για... περίεργους σκοπούς.
"Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη ζωή μας, για την Πίστη μας και για την Πατρίδα μας που τα ξεπουλάνε"! 
Η πίστη μας, η πατρίδα μας, η οικογένειά μας, βρίσκονται υπό διωγμόν.
Οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου, υπερασπίζονται την Ορθοδοξία. 
Εμείς, θα μείνουμε αμέτοχοι;

Πόπη Σουφλή
...



 
Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΛ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.


Συντονιστική Επιτροπή
       ΑΝΕΛ ΛΕΡΟΥ
Λέρος 29/07/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Η Συντονιστική Επιτροπή του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στη Λέρο, συμμετείχε ενεργά υποστηρίζοντας την δράση της Νεολαίας του κινήματος μας για την συλλογή τροφίμων, που έγινε το Σάββατο 27/07/2013 στο ΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ στο Λακκί της Λέρου, στα πλαίσια των πανελλαδικών τους δράσεων αλληλεγγύης.
       Η οργάνωση αυτής της δράσης στο νησί μας οφείλεται στον υπεύθυνο του τομέα Νεολαίας της συντονιστικής Λέρου

 και στους, Περιφερειάρχη Νεολαίας Ν Αιγαίου κ Μανώλη Τσιμπούκα και στον υπεύθυνο Νεολαίας Δωδεκανήσου κ Μιχάλη Κατσαμπά, που επισκέφτηκαν το νησί μας και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
       Η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ Λέρου ευχαριστεί πολύ το ΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ και τον υπεύθυνο του καταστήματος στο Λακκί της Λέρου για την διευκόλυνση που μας παρείχαν, τους υπαλλήλους του  ΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ που πρόσφεραν πολλά τρόφιμα, και όλους τους συμπατριώτες μας που ανταποκρίθηκαν βοηθώντας στην επιτυχία αυτής της δράσης.
       Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν, με ομόφωνη απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής και της Νεολαίας των ΑΝΕΛ, παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος της
Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Λέρου

               Μάκης Αρμενιάκος   
  
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση της ΔΟΠΑΙΣΑΠ για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς.


Ανακοινώνεται από το ΔΟΠΑΙΣΑΠ ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των μητέρων για την ένταξη τους στο

 πρόγραμμα των Παιδικών Σταθμών.  Οι εγγραφές θα γίνονται από τη Δευτέρα 29 έως την Τρίτη 31 Ιουλίου και ώρες 10.30-12.30 στον Παιδικό Σταθμό της Καμάρας.
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο  2247025825.
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΖΩΩΝ



  Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α 
        ------------------------------     

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την παράνομη και δολοφονική πράξη της δηλητηρίασης δεκάδων ζώων συντροφιάς σε πολλές γειτονιές του νησιού μας εντός των τελευταίων δύο (2) μηνών.
Πολλά από αυτά δηλητηριάστηκαν εντός της ιδιοκτησίας των κατόχων τους, αφού οι δράστες παραβίασαν τους ιδιωτικούς τους χώρους.
Δηλητηριασμένες τροφές τοποθετήθηκαν εντός και εκτός ιδιοκτησιών, σε μικρά σοκάκια, σε μικρές πλατείες, σε περιφραγμένες αυλές, αλλά και στην άκρη πολλών οδοστρωμάτων, στις περιοχές Άλιντα, Πλάτανο, Ξηρόκαμπο, Καμάρα, Πάτελο, Ράχη, Κριθώνι, Μύλοι-Λενικό κ.ά. της Λέρου.
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις και περιοχές, τόσο εντός ιδιοκτησιών όσο και στους δημόσιους χώρους, δίπλα στα δηλητήρια τα οποία τοποθετούνται με  συγκεκριμένες προθέσεις, ζουν και παίζουν μικρά παιδιά, κυκλοφορούν πολλά άλλα και κινδυνεύουν ταυτόχρονα πολλά οικόσιτα ζώα και ζώα παραγωγής.
Ζητάμε την παρέμβαση όλων των αρμοδίων Αρχών και την εφαρμογή της κείμενης Νομοθεσίας για την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, οι  εγκληματικές ενέργειες των οποίων, αφαίρεσαν την ζωή δεκάδων αθώων πλασμάτων, ενώ θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τόσων άλλων, όσο και των παιδιών μας.
Καλούμε όλους τους κατοίκους να καταδικάσουν το έγκλημα αυτό.
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Μουντάκη


ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                       22/07/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


          Σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου ορκίστηκε νέος 

Δημοτικός Συμβουλος ο  κ. Μουντάκης Δημήτριος, μετά την παραίτηση του κ. Διαμαντάρα.
          Ο Δήμαρχος Λέρου ευχήθηκε στον κ. Μουντάκη  δύναμη και καλή πορεία από τη νέα του θέση, ενώ ο κ. Μουντάκης δεσμεύτηκε πως θα  κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί. 
Διαβάστε περισσότερα...

Αποτελεί «καθήκον» όλων των Ελλήνων...η διάχυση του μηνύματος της Ελπίδας !



Γράφει ο 

Γλαρός Ιωάννης, στέλεχος Ν.Δ 



Ο περήφανος Ελληνικός λαός έχει πραγματικά κουραστεί από τις ανούσιες επισκέψεις, τις δημόσιες σχέσεις, τα ψεύτικα χαμόγελα, τις κορνίζες των φωτογραφιών...
τους βαρύγδουπους τίτλους, τις «κορώνες», τα πολιτικά «βαρίδια», τις δημόσιες εμφανίσεις προσώπων που προσπαθούν να οικειοποιηθούν και να σφετεριστούν «καταστάσεις» και….«προβληματισμούς»….

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα για το «θεαθήναι» και μόνο… 

Στις δύσκολες αυτές «ώρες» που βιώνουν η Πατρίδα, οι Έλληνες και γενικά ο Ελληνισμός, μοναδικός γνώμονας οφείλει να είναι το Εθνικό συμφέρον και μόνο... 

Είναι η πίστη μας στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, των Επιστημών, του Πολιτισμού και της Ιστορίας. 

Προκειμένου, όμως να γίνει το πολιτικό προσωπικό, πιστευτό στο Λαό, οφείλει να του απλώσει το χέρι με ειλικρίνεια, να ακούσει την κριτική των πολιτών, να αποδεχτεί τα λάθη, να αφουγκραστεί τα προβλήματα, να συνδιαμορφώσει θέσεις και τέλος, δυναμικά, μαζί να τις διεκδικήσουμε... 

Το πιο σημαντικό για όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά, είναι να ανακτήσουμε την “αφανή” αυτοπεποίθηση των Ελλήνων. 

Πίστη λοιπόν, στον εαυτό τους. Πίστη στο μέλλον της Πατρίδα. Πίστη στους νέους ανθρώπους. 

Τότε και μόνο τότε, θα έχουμε προσφέρει στο Λαό…και στην Πατρίδα !


Διαβάστε περισσότερα...

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ρόδος, 23 Ιουλίου 2013

Μίκα Ιατρίδη: «Σε λίγο οι νησιώτες θα πληρώνουμε το βάρος μας σε χρυσάφι για να μετακινηθούμε».

Με τη γνωστοποίηση της απόφασης της Ολυμπιακής να σταματήσει τις πτήσεις της από την Αθήνα προς τη Ρόδο, η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε λίγο οι νησιώτες θα πληρώνουμε το βάρος μας σε χρυσάφι για να μετακινηθούμε αεροπορικώς από τον τόπο μας στην Αθήνα.

Αυτοί που ευαγγελίζονται την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα οδηγούν, τελικά, στη δημιουργία ενός ιδιωτικού μονοπωλίου σε μια κρίσιμη εθνικά περιοχή.

Οι νησιώτες μένουμε χωρίς επιλογές. Είναι εκπληκτικό ότι είναι πιο οικονομικό να ταξιδέψεις  στο εξωτερικό, από το να κλείσεις εισιτήριο για να πας από την Αθήνα στη Ρόδο, αλλά και σε άλλα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η κυβέρνηση, από τη στιγμή που στόχος της δεν είναι η εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, αλλά η εξασφάλιση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού προς όφελος των νησιωτών, πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα, ώστε να μην υπάρξει μονοπώλιο στις αεροπορικές μεταφορές.

Διαφορετικά, θα αναγκάσουν τους ακρίτες νησιώτες να αναζητήσουν άλλες λύσεις και άλλες εταιρείες σε γειτονικά αεροδρόμια.

Και το ερώτημα είναι, μήπως σε αυτό αποσκοπούν τελικά οι κυβερνώντες;»
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ για τον επανέλεγχο δικαιούχων επιδομάτων τύφλωσης.



Διαβάστε περισσότερα...

εσείς είστε η σωτηρία!…

πηγή:ΥΠΕΡΒΑΣΗ

εσείς είστε η σωτηρία!…

Image 
Είδε ο Χριστός, λέει το Ευαγγέλιο, τα πλήθη «ως πρόβατα ερριμμένα (=διασκορπισμένα) και μη έχοντα ποιμένα». Kαι τα σπλαχνίστηκε…
Γιατί τα διασκορπισμένα πρόβατα είναι εκτεθειμένα σε όλων των ειδών τους κινδύνους: Στους λύκους, τους κλέφτες, τους ληστές. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν επικρατεί το σκοτάδι…
Και η εικόνα, που έβλεπε, τότε, ο Χριστός, δεν διαφέρει καθόλου από τη σημερινή πραγματικότητα. Αφού και σήμερα ο λαός είναι «ερριμμένος» και εκτεθειμένος στο έλεος της μιας και της άλλης κομματικής ή διεθνούς μαφίας. Και σήμερα, που λιγοστεύουν οι φωνές των ανθρώπων, πληθαίνουν γύρω μας τα ουρλιαχτά και οι βρυχηθμοί των λύκων.
Ιδιαίτερα απ’ την πλευρά των εκπροσώπων της άρχουσας αναρχίας και των διεθνών μαφιόζων, με τους οποίους είναι διαπλεκόμενη. Οι οποίοι δεν έρχονται, όπως λέει ο Χριστός, για να έχει ο λαός ζωή και περισσεύματα χαράς και ευτυχίας, αλλά, για να αρπάξουν και να λεηλατήσουν και να κατασπαράξουν!…
Και τι κάνει το ιερατείο, στην προκειμένη περίπτωση; Η άρχουσα αναρχία, που γνωρίζει τη δύναμη της θρησκείας, έχει  κάνει τα μέλη του ιερατείου μισθωτούς και τους δεσποτάδες προνομιούχους. Έτσι ώστε μόνο ο μισθός και τα προνόμια να τους συνδέει με τα τυπικά τους καθήκοντα, ενώ για το λαό δεν αισθάνονται, συχνά, κανενός είδους ευσπλαχνία. Γι’ αυτό, όπως λέει ο Χριστός, μόλις δουν τους λύκους να έρχονται, εγκαταλείπουν τα πρόβατα και φεύγουν. Έτσι, ώστε οι λύκοι με την ησυχία τους να τα κατασπαράζουν και να τα αποδεκατίζουν. Και κάποτε μάλιστα, σαν τους φαρισαίους, φτάνουν στο κατάντημα να φιμώνουν και όσους έχουν την πρόθεση ν’ αγωνιστούν. Πάντα  στο όνομα της τσιφλικάδικης νοοτροπίας του ιερατείου και της αδέσποτης εξουσίας των δεσποτάδων. Με αποτέλεσμα να γίνονται, με την αδιαφορία τους και την ανοχή τους αλληλέγγυοι και συνένοχοι, σε μεγάλο βαθμό, στην καταπίεση και καταλήστευση του λαού!…
Και, λοιπόν, θα ρωτήσουν κάποιοι, ως πότε θα διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση; Δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας; Υπάρχει! λέει ο Χριστός. Και η σωτηρία μπορεί να προέλθει από σας. Εσάς, που έχετε σπλάχνα. Από εσάς, που νιώθετε ότι η δυσοσμία της σήψης αναποδογυρίζει τα σωθικά σας. Που βλέπετε το σκοτάδι να αποπροσανατολίζει και να παγιδεύει τους ανθρώπους, και νιώθετε αγανάκτηση. Που βλέπετε άθλιους και ηλίθιους γόνους να ξεβράζονται από τα ίδια βρώμικα τζάκια και τα αμαρτωλά σόγια και τα δολοφονικά κόμματα, που, χρόνια τώρα, λυμαίνονται τη χώρα. Που αποσυντίθενται και ανασυντίθενται και μετασχηματίζονται, για να διαιωνίζουν το δολοφονικό τους έργο. Που ανακυκλώνονται μέσα από το βούρκο απειράριθμων σκανδάλων. Που μπορεί να πετούν πότε-πότε κάποιους αποδιοπομπαίους στον Καιάδα, μέχρι να τους επαναφέρουν. Αφού τους περάσουν, μέσα απ’ τα ΜΜΕ και άλλα πλυντήρια βρώμικων χρημάτων και ανθρώπων…
Αν λοιπόν κι εσείς, λέει ο Χριστός, νιώθετε αυτή τη ναυτία και την ασφυξία, σημαίνει ότι είστε το αλάτι της γης και το φως του κόσμου. Κι αν κάποιοι σας πουν ότι είστε μικροί και ασήμαντοι, να τους αποκριθείτε ότι το μέτρο της μεγαλοσύνης και της μικρότητας δεν βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων, αλλά στα χέρια του Θεού.
Μικροί και ασήμαντοι-για το Θεό-είναι αυτοί που συμβιβάστηκαν να υπηρετούν τη σήψη και το σκοτάδι. Ενώ ο καθένας άνθρωπος, που αρνείται τη σήψη και το σκοτάδι και παντοιοτρόπως αντιστέκεται, είναι μεγάλος. Έστω κι αν δεν διαθέτει τίτλους και αξιώματα. Έστω κι αν είναι ολότελα αγράμματος.
Κι αν σας πουν ότι έχετε οικογένειες, υποχρεώσεις, δεσμεύσεις… Να τους αποκριθείτε πως και οι άγιοι και οι ήρωες είχαν οικογένειες και υποχρεώσεις. Δεν έπεσαν απ’ τον ουρανό σαν μετεωρίτες. Κι όμως τα θυσίασαν όλα. Ακόμη και τη ζωή τους.
Μην αφήσετε, λοιπόν, το αλάτι, που έχετε μέσα σας, να σαπίσει. Κι ούτε το κεράκι της αλήθειας και της δικαιοσύνης να σβήσει. Γιατί, αν εσείς αφήσετε το αλάτι να σαπίσει και το φως να σβηστεί, τότε το σκοτάδι θα γίνει εφτάδιπλο και η σήψη αφόρητη…
Ιδιαίτερα στις μέρες μας, που τα σκοτεινά ανδρείκελα της αυθαιρεσίας ρίχνουν το δολοφονικό τους σκοτάδι πάνω στην οποιαδήποτε εστία δικαιοσύνης και πολιτισμού. Όπως, για παράδειγμα συνέβη, πρόσφατα, με την ΕΡΤ. Που τη βύθισαν στο σκοτάδι, όχι για να την αναμορφώσουν, όπως προφασίζονται, αλλά για να μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα και ανενόχλητα  το βάρβαρο και σκοτεινό προδοτικό τους έργο.
Όπου, λοιπόν, βρεθείτε κι όπου σταθείτε, πολεμήστε τη σήψη και κάντε τη ζωή των συνανθρώπων σας πιο νόστιμη, με το αλάτι της σκέψης σας και πιο φωτεινή  με τη φλόγα του καρδιάς σας. Και μην πιστέψετε αυτούς, που σας λένε ότι ματαιοπονείτε και ότι τίποτε δεν μπορείτε να πετύχετε απέναντι στα οργανωμένα εγκληματικά συμφέροντα.
Η δύναμη, που έχει το φως της αλήθειας και της δικαιοσύνης είναι ασύγκριτα ισχυρότερη απ’ όλα τα πολεμικά σύνεργα και τις δολοπλοκίες των πάσης φύσεως μαφιόζων…

παπα-Ηλίας

Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

1η ποδηλατάδα Λέρου (video)

Μερικά στιγμιότυπα από την διέλευση της 1ης ποδηλατάδας Λέρου από την παραλία στο Λακκί την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013.
 
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Εκπαιδευτικό 2ωρο ζωγραφικής – χειροτεχνίας και μουσικά παιχνίδια από την hellasartfun στο Crithoni's Paradise την Τετάρτη 10/07


Ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό 2ωρο για τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύουν  όσα παιδιά θα βρεθούν στο Crithoni's Paradise την Τετάρτη 10/07/ από τις 17:00 ως 19:00 με ζωγραφική και μουσικά παιχνίδια.
Οι μικροί μας φίλοι δεν χρειάζεται να έχουν τίποτα μαζί τους αφού η κ Κάτια έχει φροντίσει να υπάρχουν όλα όσα θα χρειαστούν οι μικροί «δημιουργοί» για 

τα καλλιτεχνήματά τους, ενώ ο κ Σπύρος θα παίξει μαζί τους χαρούμενα μουσικά παιχνίδια.
Παιδιά πάρτε τους φίλους σας και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί μαθαίνοντας ζωγραφική και κάνοντας παιχνίδια που αναπτύσσουν τις δεξιότητες  και την φαντασία.
Σας περιμένουμε.

Τιμή 10 ευρώ με αναψυκτικό.
Κάτια Αναστασίου

+30 6938288500
Διαβάστε περισσότερα...

Hellas Art & Fun. Μια νέα πρόταση γιά αυτό το καλοκαίρι, 1Ιουλίου με 4 Αυγούστου, για τους φίλους και επισκέπτες της Λέρου.

Μια πραγματικά νέα και ωραία πρόταση! Μόλις είδα το e-mail μπήκα στο site hellasartfun.com και ομολογώ ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού τα παιδιά της  hellasartfun είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά διαφημίζοντας τη δουλειά τους και το νησί μας!
Προσκαλούν στο νησί μας όσους παράλληλα με τις διακοπές τους, θέλουν να το συνδυάσουν με καλλιτεχνικές προτάσεις και πολλά μαθήματα όσων ήδη ασχολούνται ή θα ήθελαν να ξεκινήσουν με κάποιο από αυτά.
Η πρωτότυπη και αξιόλογη αυτή προσπάθεια πρέπει να τύχη της υποστήριξής όλων μας, αφού πέρα από τα προφανή οφέλη για το νησί μας είναι μια ευκαιρία για όλους μας να συμμετέχουμε στα μαθήματα αυτά, και κυρίως τα παιδιά, που μπορούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών.
Η Κάτια, ο Μάριος και ο Σπύρος που φυσικά τους γνώρισα από κοντά σήμερα στο Crithoni's Paradise (έκλεισα κιόλας μάθημα για μπουζούκι!), είναι έτοιμοι να προσφέρουν μια διαφορετική, διασκεδαστική και δημιουργική ενασχόληση το φετινό καλοκαίρι  στο νησί μας.
Ευτυχώς η δυνατότητα τώρα για κάτι τέτοιο υπάρχει! Η επιλογή για να την αξιοποιήσουμε είναι δική μας απόφαση.
Μάκης Αρμενιάκος

Με μιά νέα πρόταση γιά αυτό το καλοκαίρι, 1 Ιουλίου με 4 Αυγούστου, για τους φίλους και επισκέπτες της Λέρου!!! Αυτόν τον Ιούλιο με την Hellas Art & Fun θα διασκεδάσουμε, θα μάθουμε, θα γνωρίσουμε ...
Σας προσκαλώ να επισκευθείτε την ιστοσελίδα http://www.hellasartfun.com , όπου εγώ διδάσκω τα workshops με εικαστικό περιεχόμενο! Είμαι πρόθυμη να απαντήσω στις ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν ή να σας δώσω επιπλέον πληροφορίες!!!

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μιλούσατε στους φίλους και γνωστούς σας για αυτή μας την πρόταση! Είναι κάτι το καινούριο για το νησί μας για ένα αύριο πολύ σημαντικό!
Ελπίζω να επικοινωνήσουμε σύντομα, και να βρεθούμε στην υπέροχη Λέρο!
Φιλικότατα
Σας ευχαριστώ

Κάτια Αναστασίου

+30 6938288500
www.hellasartfun.com




Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.

Κάθε σχόλιο για την σημερινή κατάσταση, αλλά και το περί δικαίου αίσθημα, της δικαιοσύνης στην χώρα μας περιττεύει!
Οι "έλα Ελένη" εισαγγελείς μας, όλα τα προ μνημονίων χρόνια των παχών αγελάδων και των γιγαντιαίων σκανδάλων, κατά κανόνα κώφευαν, ΔΕΝ έβλεπαν, ΔΕΝ άκουγαν, ΔΕΝ ήξεραν!
Και ΔΕΝ μιλάω για τους ξεφτιλισμένους πολιτικούς που τους προστάτευε το αίσχος της ασυλίας, αλλά για τους κουμπάρους, τους επιχειρηματίες και τους κάθε λογής παράγοντες που έκαναν τη βρώμικη δουλειά, των πρωταγωνιστών της διαπλοκής.
Και περνούσαν τα "χρηματιστήρια, οι προμήθειες του δημοσίου, οι ziemens, τα βατοπαίδια, τα υποβρύχια, και έφευγαν σαν κύριοι οι Καραβέληδες και οι Χριστοφοράκοι, και έβγαζαν τα λεφτά τους στις Ελβετικές (και όχι μόνο) τράπεζες, ξεπλύματος μαύρου χρήματος, και σημασία καμία!
Χαρακτηριστικό είναι πως στη χώρα της διαφθοράς, (δήλωση του σωτήρα ΓΑΠ!), των εκατοντάδων (ή χιλιάδων ;) μικρών και μεγάλων σκανδάλων, την πόρτα της φυλακής μέχρι στιγμής, πέρασαν οι Τσοχατζόπουλος, Γεωργακόπουλος, Εφραίμ και ο Γαβαλάς!
Άρα να υποθέσουμε πως η ένταξή μας στο ΔΝΤ και στα μνημόνια οφείλεται κυρίως σε αυτούς, αφού είναι και οι μόνοι που φυλακίστηκαν, τουλάχιστον μέχρι να βγει το πόρισμα για το κότερο του Πάνου Καμμένου, οπότε μπορεί να έχουμε έναν υπαίτιο παραπάνω!
Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής, που ευαισθητοποιήθηκε (και καλά έκανε) για το κότερο του Καμμένου ΔΕΝ είχε ιδέα για όλα τα προηγούμενα!
Εμ βέβαια, που να του φτάσει ο μισθός να πάρει και άλλες εφημερίδες (εκτός από ΤΑ ΝΕΑ άντε και ΤΟ ΒΗΜΑ να υποθέσω) και να βάλει και ΙΝΤΕΡΝΕΤ, οπότε όσοι έχουν οικονομική άνεση, (εγώ δυστυχώς ΔΕΝ έχω) ας του κάνουν δώρο καμιά συνδρομή πχ στο ΧΩΝΙ ή και σε άλλες εφημερίδες, Το Ποντίκι ΔΕΝ πιάνεται γιατί και η "Έλα Ελένη" που φαντάζομαι το διαβάζει ΔΕΝ βλέπω να κάνει τίποτε!
Έτσι εξηγείται γιατί δεν γνωρίζουν για τις επιχειρήσεις του Αντρίκου, τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, τους Προβόπουλους, τους Στουρνάρες, τους Κυριακίδηδες, τους Λαυρεντιάδηδες τους Μελισανίδηδες τους τους τους ……..
Παραθέτω το κείμενο για την εντολή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκου Παντελή, στους οικονομικούς εισαγγελείς για έρευνα σχετικά με το κότερο του Πάνου και Ηλία Καμμένου.

Εισαγγελέας «ψάχνει» τον Πάνο Καμμένο
Την αντίδραση της εισαγγελίας προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» το οποίο αναφέρεται σε "υπεράκτια μυστικά" τόσο του Πάνου Καμμένου όσο και του πατέρα του Ηλία που έχουν σχέση με το σκάφος "Iliatoras of London".
Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής, έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνήσουν αν υπάρχουν φορολογικές παρανομίες στην υπόθεση με την υπεράκτια εταιρεία, ιδιοκτήτης της οποίας φέρεται να έχει ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Πηγή: enikos.gr

Και ένα σχόλιο από το site πηγή που πήρα την ανάρτηση.

Το Ρολόι είπε
Οταν πιάνεται κανείς απο γελοίες αφορμές ενός σκάφους σε οφσορ, μιας καντίνας με δυό τρεις αδήλωτους ινδούς ή μιας κασέττας ιδιωτικού ενδιαφέροντος, μπροστά σε δεκαετίες διαφθοράς και ρεμούλας με αποτέλεσμα τη χρεωκοπία μιας ολόκληρης χώρας, το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει και τον καταγγελόμενο συμπαθέστερο, αλλα και να βεβαιώσει οτι η χώρα χρεωκόπησε πρώτα ηθικά και κατόπιν οικονομικά. Αμα ξαναβρούμε τη στοιχειώδη κοινή λογική, ερχόμαστε και το ξανασυζητάμε το θέμα.

Για να θυμηθείτε οι παλιοί και να γνωρίσετε οι νέοι! Γιατί ο καθένας γράφει με τις πράξεις του την ιστορία του! Διαβάστε την ανάρτηση που ακολουθεί.

Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:olympia.gr
Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.


Τον Σεπτέμβριο του 2013 (19/9) εκδικάζονται οι δύο αγωγές του Πάνου Καμμένου προς τον ΔΟΛ για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Το γιατί είναι “κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση” πιθανότατα να μην το γνωρίζουν πολλοί. Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε τα ντοκουμέντα μίας βρώμικης ιστορίας. Μίας υπόθεσης που αποτελεί βιασμό της ίδιας της δημοκρατίας και είναι ενδεικτική του πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα της διαπλοκής. Αξίζει να την διαβάσετε, είναι σύντομη και ανεξάρτητα του τι πιστεύετε πολιτικά, αν δεν είστε διαπλεκόμενο λαμόγιο, σίγουρα θα σας αγγίξει. Όπως άγγιξε την γενιά μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Καλοκαίρι 1999. Ο Πάνος Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ, αρχίζει την διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου των υποβρυχίων. Του μοναδικού σκανδάλου που οδήγησε υπουργό στην φυλακή, που όμως εμπλέκει όλη την τότε πολιτική ηγεσία. Τα γνωστά “υποβρύχια που γέρνουν” αλλά χρυσοπληρώθηκαν από τον Ελληνικό λαό. Με δάνεια βεβαίως βεβαίως.

Μετά τα πρώτα στοιχεία, τους διαγωνισμούς, την επιστολή εταιρείας που αποδείκνυε πως ο διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός, η εφημερίδα “Το Βημα” ξεκινά ένα κρεσέντο συκοφαντικών δημοσιευμάτων κατά του βουλευτή. Σε παραληρηματική μορφή, με χυδαιες αναφορές που θα προκαλούσαν γέλιο εάν δεν γραφόντουσαν στο “σοβαρό Βήμα”.

20 συκοφαντικά δημοσιεύματα. 20 ξεχωριστά “μηνύματα” προς τον βουλευτή, άσχετα με την υπόθεση, προκειμένου να τον χαρακτηρίσουν “γραφικό” και “συνωμοσιολόγο”.

Ο Πάνος Καμμένος προσφεύγει στην δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα το 2001, συντάσσει την αναφορά για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, που έμελλε μετά από 11 χρόνια να οδηγήσει στην φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκαλύπτοντας έναν δαίδαλο διακίνησης μαύρου χρήματος με εκατομμύρια “ορφανές μίζες” που δεν μπορούν να “ταυτοποιηθούν”. Ο τ. υπουργός καλεί απεγνωσμένα τον δικαστή να φέρει το ΚΥΣΕΑ και τον τ. πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Στις 14/2/2002 γίνεται η δίκη την οποία ο Πάνος Καμμένος κερδίζει πανηγυρικά. Ο ΔΟΛ εξαναγκάζεται να ζητήσει “συγγνώμη” από τον βουλευτή με την ακόλουθη διατύπωση:

Δηλαδή, 20 ολόκληρα δημοσιεύματα, ήταν βασισμένα σε “ανακριβείς πληροφορίες”! 20 συκοφαντικές, αναληθείς αναφορές, όλως τυχαίως κατά την διάρκεια διερεύνησης ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, “δεν είχαν πρόθεση να βλάψουν τον Πάνο Καμμένο”. Τον σέβονται και τον τιμούν. Ίσως κάποιος κακόπιστος να πει ότι ήθελαν να τον κάνουν να το βουλώσει.

Για την ιστορία, ο Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την έρευνα του, οδηγώντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην φυλακή, ως επικεφαλής της εξεταστικής για τα υποβρύχια για λογαριασμό τότε της ΝΔ (2011). Δίνοντας ακόμα και την κατεύθυνση που θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για να μην υπάρχει παραγραφή.

Μεσολάβησαν βεβαίως τα εμετικά δημοσιεύματα για τα ελικόπτερα, προεκλογικά, από εφημερίδα που έκλεισε μετά τις εκλογές και ο εκδότης της διορίστηκε στην ΕΡΤ.

Πάλι ο Πάνος Καμμένος προσέφυγε στην δικαιοσύνη, πάλι ο κύριος Λιάτσος ζητούσε συγγνώμη. Κατόπιν εορτής. Εδώ βέβαια ήταν ένα βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι.


Και στις δύο περιπτώσεις, ο Πάνος Καμμένος δεν δέχθηκε να πάρει χρήματα ως αποζημίωση.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Τα υποβρύχια και ελικόπτερα, έγιναν κότερα. Την ίδια στιγμή που πληρώνονται τα “ακούρευτα” ομόλογα από το αίμα του Ελληνικού λαού. Ακούρευτα ομόλογα που όλως τυχαίως βοήθησαν αυτούς που “τόλμησαν” ακόμα και να πενταπλασιάσουν τα λεφτά τους μέσα σε έναν χρόνο. Τύποι όπως ο γαμπρός της Κλίντον, η Deutsche Bank, το fund του Σόρος.

Είναι η ώρα που πληρώνονται αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα οδηγώντας τη στην μέγγενη του μνημονίου. Που τώρα ακόμα και ο τέως πρωθυπουργός Παπανδρέου, το αποκαλεί “πείραμα, εκβιασμό, δημιουργημα της συντηρητικής δεξιάς της Ευρώπης” και άλλα γραφικά, όπως το 10λεπτο που δεν υπήρξε ποτέ.

Ο Καμμένος, πρέπει να το βουλώσει τώρα που εισπράττουν οι εγκληματίες. Ουδείς έγραψε ότι ο Καμμένος δικαιώθηκε για τις αποκαλύψεις περί του Ανδρίκου Παπανδρέου και της εμπλοκής του σε επενδυτικές εταιρείες ή εταιρείες πράσινης ανάπτυξης. Εάν είχε συμβεί αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχαμε γεγονότα Αιγύπτου.

Στην Ελλάδα της κατοχής, είναι τέτοια η σήψη, όπου οι νταβατζήδες – εκδότες δεν ντρέπονται ακόμα και να αλλοιώνουν δημοσιογραφικά δικαστικές αποφάσεις.

Όταν φθάσουν να εκδικαστούν οι νέες αγωγες του Καμμένου στον ΔΟΛ, τα λεφτά θα έχουν ήδη φτερουγίσει, πιθανά και πολλοί από τους συνεργούς. Οι Ελβετικές εταιρείες κλείνουν η μία μετά την άλλη, αφού ολοκλήρωσαν το πλιάτσικο, για να μην αφήσουν ίχνη. Τα βρώμικα δάνεια, πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό, ξεπλένονται στις Bad Banks του ΤΤ, της Proton κλπ. Και όλοι σιωπούν. Όλοι πήραν μερίδιο από το αίμα των παιδιών μας και με γεμάτο στόμα σφυρίζουν αδιάφορα. Όποιος τολμά να αρθρώσει λόγο, εξοντώνεται ηθικά από την μέγγενη της διαπλοκής που προεκλογικά (2009) μας παρουσίαζε πως ο Γιώργος θα σβήσει τα χρέη προς τις τράπεζες και πως θα φτιάξει τα “σουπερ σχολεία” (που έμειναν χωρίς βιβλία για πρώτη φορά από το 1945).

Έχει κάνει λάθη ο Καμμένος; Και βέβαια. Το περίεργο θα ήταν να μην έκανε. Με την διαφορά ότι ο Καμμένος δεν μοιράζει οφίτσια, κατοστάρικα σε δάνεια και μεροκάματα σε νταβατζήδες για να τα “διορθώνει” σε όσους πλήγωσε στην πολιτική του πορεία. Όποιος όμως ορμώμενος από προσωπική μικροπρέπεια αυτή την δεδομένη στιγμή που κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, συντάσσεται ή χασκογελά σαν χάνος πίσω από τους πρόστυχους εκβιασμούς των εγκληματιών, γίνεται άμεσος συνεργός.

Και όταν οι αγωγές Καμμένου κατά ΔΟΛ εκδικαστούν, με τις προβλεπόμενες αναβολές, η Ελλάδα πιθανόν να μην υπάρχει όπως την γνωρίζουμε. Η δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα πράξει το καθήκον της, όπως έκανε και στο παρελθόν. Οι πολίτες όμως θα πρέπει να δώσουν ένα τεράστιο χαστούκι στους δολοφόνους τους. Όχι για τον Καμμένο. Για την Ελλάδα.
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 1
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 2
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 3
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 4



Διαβάστε περισσότερα...