Κύριε Αρμενιακέ Σωστά είναι όλα αυτά που γράφεις όμως κατά καιρούς πάρα πολλοί δημοσιογράφοι έχουν γράψει περιλήψεις (τάχα καταγγελίες) του θέματος δημόσια – ανταλλάξιμη περιουσία. Μέχρι και σήμερα οι αναγνώστες, συμπολίτες σου διαβάζουν και ακούνε της λέξεις δημόσια περιουσία, καταπατήσεις της και ΔΕΝ γνωρίζουν τους νόμους για τα δικαιώματα τους σε αυτήν. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την δημόσια περιουσία, τον τόπο σου και τους συμπολίτες σου τότε γράψε τα πράγματα με το όνομα τους. Το όνομα τους είναι οι νόμοι της δημόσιας περιουσίας μας που ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ότι κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ είχε και έχει δικαίωμα να εξαγοράσει με προϋποθέσεις ΕΝΑ οικόπεδο της δημόσιας – ανταλλάξιμης περιουσίας. Παράδειγμα. Νόμος 357. Νέο ζευγάρι πήρε δάνειο από την τράπεζα (θα το πληρώνει αν τα καταφέρει 35 χρόνια) και αγόρασε ένα διαμέρισμα. Με τα ίδια χρήματα θα αγόραζε ένα δημόσιο – ανταλλάξιμο οικόπεδο θα το έδινε αντιπαροχή και θα έπαιρνε πόσα διαμερίσματα; Δεν αμφισβητώ τίποτε από αυτά που γράφεις. Ο τρόπος όμως που τα γράφεις είναι σαν να τους λες. Εγώ ξέρω οι άλλοι (πολίτες) δεν ξέρουν….. Αν αποφασίσεις να γράψεις (ενημερώσεις) τους συμπολίτες σου θα σε διαβάζω και θα σε βοηθάω.
Αγαπητέ (ανώνυμε!) φίλε, χρόνια πολλά και καλή Παναγιά. Συγνώμη που άργησα (3 ημέρες!!) να ανεβάσω το σχόλιο σου αλλά πίστεψέ με τόσες μέρες έκανα να ανοίξω τον υπολογιστή μου. Το θέμα Δημόσιας περιουσίας είναι πολύ ΜΕΓΑΛΟ και της πρώην Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου ακόμα μεγαλύτερο, ενώ τώρα με το μνημόνιο και την εταιρεία διαχείρισης – αξιοποίησης (εκποίησης) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Δυστυχώς σε αυτήν την ιστορία ΚΕτΔ τα σκάνδαλα ήταν τεράστια και η πρόσβαση για λίγους και εκλεκτούς. Όμως το δημοσίευμα αυτό μου εστάλει με e-mail και δεν είναι δικό μου αφού αναφέρεται η εφημερίδα, η ημερομηνία δημοσίευσης και ο αρθρογράφος. Αν θέλεις να αναρτήσεις κάποιο σχετικό θέμα το blog είναι στη διάθεσή σου, και μπορείς να το κάνεις είτε επώνυμα, είτε με ψευδώνυμο ή και ανώνυμα. Σε ευχαριστώ που επισκέπτεσαι το blog και για το σχόλιο σου. Με τιμή Μάκης Αρμενιάκος
Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας. Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας. Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
Κύριε Αρμενιακέ
ΑπάντησηΔιαγραφήΣωστά είναι όλα αυτά που γράφεις όμως κατά καιρούς πάρα πολλοί δημοσιογράφοι έχουν γράψει περιλήψεις (τάχα καταγγελίες) του θέματος δημόσια – ανταλλάξιμη περιουσία.
Μέχρι και σήμερα οι αναγνώστες, συμπολίτες σου διαβάζουν και ακούνε της λέξεις δημόσια περιουσία, καταπατήσεις της και ΔΕΝ γνωρίζουν τους νόμους για τα δικαιώματα τους σε αυτήν.
Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την δημόσια περιουσία, τον τόπο σου και τους συμπολίτες σου τότε γράψε τα πράγματα με το όνομα τους.
Το όνομα τους είναι οι νόμοι της δημόσιας περιουσίας μας που ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ότι κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ είχε και έχει δικαίωμα να εξαγοράσει με προϋποθέσεις ΕΝΑ οικόπεδο της δημόσιας – ανταλλάξιμης περιουσίας.
Παράδειγμα.
Νόμος 357.
Νέο ζευγάρι πήρε δάνειο από την τράπεζα (θα το πληρώνει αν τα καταφέρει 35 χρόνια) και αγόρασε ένα διαμέρισμα.
Με τα ίδια χρήματα θα αγόραζε ένα δημόσιο – ανταλλάξιμο οικόπεδο θα το έδινε αντιπαροχή και θα έπαιρνε πόσα διαμερίσματα;
Δεν αμφισβητώ τίποτε από αυτά που γράφεις.
Ο τρόπος όμως που τα γράφεις είναι σαν να τους λες. Εγώ ξέρω οι άλλοι (πολίτες) δεν ξέρουν…..
Αν αποφασίσεις να γράψεις (ενημερώσεις) τους συμπολίτες σου θα σε διαβάζω και θα σε βοηθάω.
Αγαπητέ (ανώνυμε!) φίλε, χρόνια πολλά και καλή Παναγιά. Συγνώμη που άργησα (3 ημέρες!!) να ανεβάσω το σχόλιο σου αλλά πίστεψέ με τόσες μέρες έκανα να ανοίξω τον υπολογιστή μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο θέμα Δημόσιας περιουσίας είναι πολύ ΜΕΓΑΛΟ και της πρώην Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου ακόμα μεγαλύτερο, ενώ τώρα με το μνημόνιο και την εταιρεία διαχείρισης – αξιοποίησης (εκποίησης) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Δυστυχώς σε αυτήν την ιστορία ΚΕτΔ τα σκάνδαλα ήταν τεράστια και η πρόσβαση για λίγους και εκλεκτούς.
Όμως το δημοσίευμα αυτό μου εστάλει με e-mail και δεν είναι δικό μου αφού αναφέρεται η εφημερίδα, η ημερομηνία δημοσίευσης και ο αρθρογράφος.
Αν θέλεις να αναρτήσεις κάποιο σχετικό θέμα το blog είναι στη διάθεσή σου, και μπορείς να το κάνεις είτε επώνυμα, είτε με ψευδώνυμο ή και ανώνυμα.
Σε ευχαριστώ που επισκέπτεσαι το blog και για το σχόλιο σου.
Με τιμή
Μάκης Αρμενιάκος