Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Αφού έβαλαν στο χέρι τον ΟΤΕ, οι Γερμανοί (και οι ναζί συνεργάτες τους) “πιέζουν” για πώληση δημόσιας περιουσίας. Βλέπε ΔΕΗ – ΟΠΑΠ

ΠΗΓΉ:OLYMPIA.GR

Η απάντηση οφείλει να είναι μία και μόνο. Επανελληνοποίηση του ΟΤΕ, όπως πρότεινε άλλωστε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου. Συνειδητοποιήστε ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.
Καμμία συνδιαλλαγή για την ΔΕΗ. Δεν πουλάμε ούτε εθνικούς πόρους ούτε “κεφαλαιοποιούμε” πλουτοπαραγωγικές πηγές.
Κάτω τα ξερά σας από τον ΟΠΑΠ (το μεγάλο λουκούμι). Η θέση και η δύναμη του ΟΠΑΠ είναι τέτοια που θα μπορούσε να μεσουρανεί σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ. Όπως άλλωστε και ο ΟΤΕ. Το πως οι επίορκοι έριξαν τον ΟΤΕ και τις επενδύσεις του στα χέρια των Γερμανών, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Με τον χορό της διαπλοκής και της μίζας, επίορκες πολιτικές ηγεσίες ξεπούλησαν στην κυριολεξία ένα κομμάτι εθνικής κυριαρχίας.
ΚΑΙ για τον ΟΠΑΠ λοιπόν η λύση είναι η επανελληνοποίηση και η ισχυροποίηση του. Ο ΟΠΑΠ έγινε από το μονοπώλιο διαχείρισης των παιγνίων, με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών. Έχει όλες τις δυνάμεις να βγει δυναμικά και να παράγει χρήμα για την Ελλάδα. Δεν θα τον αφήσουμε λοιπόν να γίνει δεύτερος ΟΤΕ.
Αυτοί που έχουν τέτοιες βλέψεις, έχοντας μάλιστα αναθαρρήσει από την ατιμωρησία των Τσουκατομαντέληδων, ας τις αφήσουν στην άκρη. Οι Εφιάλτες έχουν μόνο ένα τέλος. Μπορεί να αργεί, αλλά πάντα έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ