Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΜΉΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Κερατιωτες φιλοι,ψηλα το κεφαλι.

πηγή:attikanea

ΜΉΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


Κερατιωτες φιλοι,ψηλα το κεφαλι.
Αμυνθειτε για τα ιδανικα σας.

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Με συγκινεί πάντα, όταν λαμβάνω μηνύματα από τους ΕΛΛΗΝΕΣ της Ομογένειας. Τους ΕΛΛΗΝΕΣ που ως μετανάστες ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
O Alek K., τακτικός αναγνώστης του blog attikanea, στέλνει για μια ακόμη φορά, το μήνυμά του στον αγώνα του δοκιμαζόμενου λαού της Κερατέας.
 Για να μην μείνει ένα απλό σχόλιο, αλλά να φτάσει στην καρδιά του κάθε Κερατιώτη, του κάθε Λαυριώτη, και να τον ενθαρρύνει,   επέλεξα να να το αναρτήσω ξεχωριστά, όπως κάνω πάντα με τα σχόλια που έχουν να δώσουν ένα ξεχωριστό μήνυμα.
Μου δίδεται έτσι η δυνατότητα, να απευθυνθώ στον ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Alek K.  και να του ζητήσω την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων Ομογεών στο New Jersey, για το ζήτημα της Κερατέας. 
Θα αποτολμήσω όμως να προσθέσω και ...αυτό του ΧΥΤΑ Μαραθώνα (Γραμματικού).

Αγαπητέ Alek,
Στην Κερατέα, γεννιέται η ΕΛΠΙΔΑ μέσα από τον αγώνα κατά του ΧΥΤΑ, να ορθώσουν οι κάτοικοι, την φωνή της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και της γενικότερης αντιστασης, σ' αυτά που ζει η πατρίδα μας τον τελευταίο καιρό. 
Είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ , ενάντια στον κυβερνητικό ολοκληρωτισμό και φασισμό, μιας σπείρας προδοτών και δοσίλογων.
Η Κερατέα, είναι το πειραματόζωο που η υποταγή της, θα αποτελέσει την ολοκλήρωση μιας υποταγής σ'  ολόκληρη τη χώρα των σχεδίων της κατοχικής κυβέρνησης και των διαπλεκόμενων μ' αυτήν ιδιωτικών συμφερόντων.
Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι της Κερατέας, και γι αυτό αγωνίζονται.
ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ακόμα και για τους κατοίκους του Μαραθώνα και του Γραμματικού, που παρέδωσαν τα όπλα, καθώς το ίδιο σκάνδαλο του ΧΥΤΑ, πάνω σε αρχαιολογικούς θησαυρούς, ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ....
Αυτό όμως, δεν σημαινει, ότι ο παγκοσμίως γνωστός ιστορικός Μαραθώνας, πρέπει να ταφεί κάτω από χιλιάδες τόνους απορριμμάτων. 
Κάνω ΕΚΛΗΣΗ στην ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, να στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τον αγώνα του ΚΕΡΑΤΙΏΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. αλλά και τον αγώνα που δίνουμε μια χούφτα άνθρωποι, για να μην γίνει ΧΥΤΑ στον ιστορικό Μαραθώνα.
Συγκεντρώστε υπογραφές διαμαρτυρίας και βομβαρδίστε με email διαμαρτυρίας τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εσωτερικών, Προστασίας..του πολίτη (ο τίτλος είναι κατ' ευφημισμόν καθώς αυτό που προστατεύουν τα ΜΑΤ, είναι τα μηχανήματα των εργολάβων), οργανώστε πορείες διαμαρτυρίας, δηοσιεύστε τα άρθρα και τα ρεπορτάζ του blog attikanea και άλλων bloggers στις εφημερίδες της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ και στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της Αμερικής και στις εφημερίδες.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΟΙ ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ, ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ.
Χρειάζονται όμως κι άλλοι.
Η βοήθεια και η συμπαράσταση της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ μπορεί να φέρει την ΝΙΚΗ! 


NEWS247.gr: Αναβρασμός στα ΜΑΤ
Μήνυμα από 'saronikos03@yahoo.gr':  
Dear Popi, 
Διαβαζοντας αυτο το αρθρο αισθανθηκα αυτο που ολοι οι υγειως σκεπτομενοι Ελληνες αισθανονται.
ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τον δοκιμασμενο λαο της Κερατιας και ολοκληρης της Λαυρεωτικης για τον δικαιο αγωνα που δινουν σχεδον 4 μηνες! 
Σε προηγουμενα μηνυματα μου που ολα ηταν ενθαρυντικα και αισιοδοξα για την εκβαση αυτης της αδικης υποθεσης,σημερα διαβαζοντας αυτο το αρθρο,παρατηρω οτι αρχιζει να ωριμαζει η λογικη που παιρνει μεγαλυτερη αξια,γιατι προερχεται απο τα οργανα της ταξεως,αυτων που οι υπο προθεσμια πολιτικοι απο τα πολυτελει γραφεια τους διαταζουν να αλληλοσκοτωθουν Ελληνες με Ελληνες για να περασουν μια αδικη αποφαση γεννοκτονιας μιας μεριδας Ελληνικου λαου,που δεν κανουν τιποτε αλλο απο του να αμυνονται για την γη τους,την υγεια τους και το μελλον των παιδιων τους. 
Κερατιωτες φιλοι,ψηλα το κεφαλι.
Αμυνθειτε για τα ιδανικα σας.
Δεν υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος στον κοσμο που θα δεχτει μια "χαβουζα"στην αυλη του,επειδη το θελουν μερικοι αναξιοι,ανικανοι και εθελοτυφλουντες να βρουν μια σωστη λυση πολιτικοι.
Με φιλικους χαιρετισμους απο το New Jersey USA,Alek K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ