Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Οι Έλληνες Πατριώτες της Διασποράς μας, μπαίνουν δυναμικά στον κοινό αγώνα ενάντια στους νεοταξίτες: 17 Ιουνίου, μπροστά στο ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, η πρώτη κινητοποίηση.

       Οι ομογενείς μας, απανταχού της γης, εκτός του ότι αποτελούν Εθνικό κεφάλαιο και έχουν βοηθήσει και εξακολουθούν να βοηθούν ποικιλοτρόπως την Ελλάδα, αποδεικνύουν στους πολιτικούς μας γιατί δεν είμαστε άχρηστοι, τεμπέληδες και κλέφτες.
       Από την ίδια πάστα και με τα ίδια χούγια, κατάφεραν να προοδεύσουν, να αναπτυχθούν και να εγκλιματισθούν  στο νέο περιβάλλον. 
       Άρα η μόνη διαφορά που βασίστηκε αυτή η πρόοδος, η ευημερία και η εν γένει συμπεριφορά των Ομογενών μας, αφορά το περιβάλλον, δηλαδή το θεσμικό και λειτουργικό σύστημα, κάτι για το οποίο την βασική ευθύνη για την διαμόρφωση του υπεύθυνη είναι κυρίως η πολιτική και οι πολιτικοί.
       Κατάλαβες κ Πάγκαλε κ Παπακωνσταντίνου και κ Πρωθυπουργέ; 
       Τεμπέληδες, ψεύτες, κλέφτες και κυρίως ανίκανοι είστε όλοι εσείς!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Οι Έλληνες Πατριώτες της Διασποράς μας, μπαίνουν δυναμικά στον κοινό αγώνα ενάντια στους νεοταξίτες: 17 Ιουνίου, μπροστά στο ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, η πρώτη κινητοποίηση.

Οι Έλληνες Πατριώτες της Διασποράς μας, μπαίνουν δυναμικά στον κοινό αγώνα ενάντια στους νεοταξίτες: 17 Ιουνίου, μπροστά στο ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, η πρώτη κινητοποίηση.
Σε δημόσια ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής της Νέας Υόρκης, αναφέρεται σχετικά:



«Ομάδα ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών-Πατριωτών, εξοργισμένοι από τα δεινά που περνά η Πατρίδα μας, ετοιμάζουμε εκδήλωση διαμαρτυρίας προς την ελληνική κυβέρνηση και για συμπαράσταση στα αδέλφια μας στην Ελλάδα, την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 12 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης). Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες Ομογενείς της Διασποράς, ει δυνατόν, να οργανώσουν κάτι ανάλογο (την ίδια μέρα και ώρα) σε όλη την υφήλιο, σε ανάλογους χώρους (Προξενεία, Πρεσβείες, Εκκλησίες, Κοινοτικοί χώροι κλπ), όπου χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού.
Εμπρός λοιπόν αδέλφια, ας κάνουμε το αυτονόητο»
Το Πατριωτικό Μέτωπο, παρακαλεί όλους τις Ελληνικές Πατριωτικές Οργανώσεις αλλά και τους φίλους bloggers, να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην διάδοση του μηνύματος των αδελφών μας Ομογενών της Νέας Υόρκης. Η φωνή όλου του Ελληνισμού, από το εθνικό κέντρο, ως την απώτερη άκρη της υφηλίου, όπου ζουν Έλληνες, πρέπει να ακουστεί: ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ