Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ. για δανειακή-νέα κυβέρνηση

       Η συναίνεση που αναζητούσαν όλοι και επέβαλαν κάποιοι στην πολιτική σκηνή της χώρας, θα είναι το ζητούμενο από εδώ και εμπρός στο εσωτερικό της ΝΔ.
       Βλέπετε είναι δύσκολο να καταπιεί ο καθένας τέτοια δραματική αλλαγή, τη στιγμή που δεν άλλαξε κάτι που να δικαιολογεί ικανοποιητικά αυτή την απόφαση.
       Σε κάθε περίπτωση,η πτώση του ΓΑΠ από μόνη της δεν είναι αρκετή για να αλλάξει τη πορεία της χώρας προς την καταστροφή , αλλά η αλλαγή πολιτικής, που απομακρύνεται ως ενδεχόμενο με τους χειρισμούς και τις δεσμεύσεις του ίδιου του Σαμαρά που την υπεράσπιζε (προσχηματικά) για σχεδόν δύο χρόνια, και μόλις είχε αρχίσει να αποδίδει κάποιους καρπούς! (8%). 
       Τι έχουμε να ζήσουμε πάλι! οπερέτες βουλευτών και της ΝΔ, που μαζί με τους συναδέλφους τους του ΠΑΣΟΚ θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τα σκληρά και άδικα μέτρα που είναι αναγκασμένοι να ψηφίσουν για το καλό της πατρίδας!!
       Ρε άς τον κόρακα, τιποτένια ανθρωπάκια, συμβιβασμένα και υποτελή στην φιλοδοξία σας και σε αυτούς που σας ελέγχουν.
       Κάποτε που τρώγαμε το κουτόχορτο των ΜΜΕ το να μπεις στη βουλή ήταν τίτλος τιμής και το καταντήσατε βρισιά, δοσοληψίας και ανυποληψίας.
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:defencenet.gr
Αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ. για δανειακή-νέα κυβέρνηση
Image
Σημαντικές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Κ.Ο. της Ν.Δ. έχει η απόφαση Σαμαρά για συμμετοχή σε μεταβατική κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και σημαντικός αριθμός βουλευτών (15-20) δεν προτίθενται να ψηφίσουν υπ;eρ της δανειακής σύμβασης και είναι ζητούμενο αν θα στηρίξουν και την κοινή κυβέρνηση. Μπορεί να μην καταψηφίσουν την κυβέρνηση, αλλά ίσως προτιμήσουν να απέχουν.


Είναι βουλευτές που ανήκουν στην ομάδα των προεδρικών, δηλαδή αυτών που στήριξαν τον Αντώνη Σαμαρά και βρίσκονται στον αντίποδα των πρώην "μπακογιαννικών" που ... έστηναν δική τους κυβέρνηση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία του Βρεττού και της Β.Παπανδρέου.
Θεωρούν ότι η υποχώρηση του Σαμαρά μέσα σε μία εβδομάδα στο σύνολο των θέσεων του (δανειακή σύμβαση, συμμετοχή της Ν.Δ. σε μεταβατική κυβέρνηση, εκλογές στα τέλη Φεβρουαρίου αντί στις αρχές Δεκεμβρίου κλπ) δεν δικαιολογείται από τις εξελίξεις. Στέκονται ειδικά στην δανειακή σύμβαση και διερωτώνται "Πως είναι δυνατόν να δεσμεύθηκε να ψηφίσει κάτι το οποίο δεν γνωρίζει και το οποίο είναι δεδομένο ότι εκχωρεί εθνική κυριαρχία". 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ