Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Στο 17% η ΝΔ, στο 10% το ΠΑΣΟΚ-Οκτακομματική Βουλή!

       Φανταστείτε ότι Καμμένο δεν έχει παίξει καθόλου το mega και πολύ λίγο οι υπόλοιποι αντικειμενικοί μεγάλοι διαπλεκόμενοι.
       Αναλογιστείτε τα ποσοστά των μεγάλων και συγκρίνετε τα με ένα κόμμα που ξεκίνησε προχθές!!!! και τον τρόμο που τους προκαλούν οι ανεξάρτητοι Έλληνες!
       Στο τέλος της ανάρτησης πρόσθεσα και δύο σχόλια αναγνωστών και δύο video που σας συνιστώ να τα δείτε! για να χαλαρώσετε! είναι και τα δύο από απαντήσεις στα σχόλια.
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:olympia.gr
Στο 17% η ΝΔ, στο 10% το ΠΑΣΟΚ-Οκτακομματική Βουλή!
Πολυκερματισμό του πολιτικού συστήματος και οκτακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα το «Ποντίκι»που κυκλοφορεί αύριο.
Σε εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, η ΝΔ είναι πρώτη συγκεντρώνοντας ποσοστό 17%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 10 %, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ 

ισοψηφούν με 9,5%,
η Δημοκρατική Αριστερά 8 %, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5 % , η Χρυσή Αυγή 3,5% ,το ΛΑΟΣ 3,0% ενώ Οικολόγοι Πράσινοι, ΔΗΣΥ και το Άρμα Πολιτών συγκεντρώνουν από 2,%
Mε αναγωγή

σχόλια αναγνώστη

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. είπε


Και μέχρι τις εκλογές (οψέποτε γίνουν !),το πασόκ
θά’χει περάσει μπροστά. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, το. Διότι ο πάσα ένας θα σκεφτεί,
”αφού και οι δυό έχουν ακριβώς την ΙΔΙΑ πολιτική,αναφορικά
με το μηνμόνιο,γιατί να μην ψηφίσω τους αυθεντικούς και να ψηφίσω
τους κωλοτούμπες ,που δεν ξέρουν και να διορίζουν ; ”
Γενικώς,τα νούμερα που βλέπω,δεν απέχουν απ’την αλήθεια.
Αν αθροισθεί το 10% του πασόκ, με το 8% του φωτακίου που ΔΕΝ
θα διαβεί το κατώφλι της βουλής,η εικόνα γίνεται σαφέστατη. Επίσης
πιστεύω πως το πονηρό ποντικάκι, ΔΕΝ δίνει το σωστό ποσοστό
της Χρυσαυγούλας. Ντορούλα,άρματα,καρνάβαλοι και μπουφώνος,
τρώγονται αναφανδόν, απ’την μαρμάγκα.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, με σουμάδα.


Διονύσιος Βούτος είπε


Σε αυτές τις εκλογές ( που θα γίνουν σύντομα ) Οι δεξιοί που είναι πατριώτες , θα ψηφίσουν Καμμένο , οι αριστεροί θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ , οι ΚΚΕδες θα ψηφίσουν ΚΚΕ και τα λαμόγια , οι αδιάφοροι και οι περίεργοι , αυτοί δηλαδή που ζούνε στην κοσμάρα τους και δεν καταλαβαίνουν που τους πάνε τα τέσσερα , θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ των κομμάτων των προθύμων , το μνημονιακό μπλοκ δηλαδή , αυτό που χρηματοδοτούν και προωθούν τα μεγάλα εργολαβικά συμφέροντα και το να πάνε για γρούβες για να μην ψηφίσουν ….
Την Κυριακή των εκλογών δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες , μόνο δύο κατηγορίες θα υπάρχουν .. Αυτοί που για τα προσωπικά τους συμφέροντα θέλουν την χώρα παραδομένη και δεμένη χειροπόδαρα στους ξένους με παρουσία εντός της τον Γερμανικό κατοχικό στρατό και αυτοί που διεκδικούν την χώρα για τον λαό της και τη ευδαιμονία του , ζητώντας να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν με την ανεξαρτησία της χώρας μας και ερήμην του Ελληνικού λαού την πρόδωσαν ….
Την Κυριακή των εκλογών λοιπόν θα υπάρχουν δύο κόμματα , δύο πλευρές και σύμφωνα με το άρθρο 438 του Σόλωνα που ορίζει ότι «Άτιμος έστω ο εν στάσει μηδετέρας μερίδος γενόμενο» θα πρέπει όλοι να επιλέξουμε πλευρά , αλλιώς θα είμαστε κατά τον Σόλωνα άτιμοι …
Από την μία αυτοί που αγωνίζονται για τη ελευθερία και την ανεξαρτησία της χώρας μας , το αντιμνημονιακό μπλοκ δηλαδή και που είναι ο Καμμένος , ο Σύριζα και το ΚΚΕ και από την άλλη η συμμορία των προθύμων της μπερδεψοδουλειάς , των μνημονιακών μαζί μετα αναχωματά τους , που έχουν ξεπουλήσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας , τόσο της δικής τους αξιοπρέπειας όσο και της χώρας μας , αυτών δηλαδή που οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην ανέχεια , την απελπισία και χιλιάδες στη αυτοκτονία .. Αυτούς που δεν διστάζουν να βγάλουν από την φυλακή κακούργους για να κλείσουν μέσα φουκαράδες που τους έχουν χρεοκοπήσει και δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια που βάζει ο αφέντης τους ….
Την Κυριακή των εκλογών δεν υπάρχουν δικαιολογίες , ούτε ψευδό – εμφύλιο – πολεμικές πρακτικές .
Την Κυριακή των εκλογών , θα συγκρουστούν οι δυνάμεις της Ελλάδας με τις δυνάμεις των ξένων επικυρίαρχων ..
Η Κυριακή των εκλογών θα γραφτεί στην ιστορία ως η νέα μάχη του σύγχρονου Γοργοπόταμου …
Την Κυριακή των εκλογών , όποιος απουσιάσει από αυτή την μάχη θα είναι συνεργάτης των προδοτών που σήμερα κυβερνάνε για λογαριασμό των ξένων συμφερόντων , εξοντώνοντας τον λαό μας ….
Όταν Θεού θέλοντος τελειώσουμε με τους Πέρσες και τους διώξουμε , θα κάτσουμε κάτω μετά να λύσουμε και τις διαφορές μας ως δεξιοί και αριστεροί , μήπως και καταλάβουμε επιτέλους , τι είναι αυτό που μας χωρίζει και το κυριότερο ποιός κερδίζει από αυτόν τον διαχωρισμό μας σε δεξιούς και αριστερούς … ?
Και μην μασάτε με τις Γκεμπελικές δημοσκοπίσεις …



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ