Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! (video)

       Όποιος βρει μια λογική απάντηση απάντηση στο ερώτημα, Γιατί οι κυβερνήσεις μας είναι διαχρονικά ανθελληνικές; ας μας την πει για να πάψω να είμαι ένας κουτός συνωμοσιόπληκτος!
       Της ανακοίνωσης για την ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου της Αιγυπτιακής κυβέρνησης, ακολούθησε ελληνικός πόλεμος για να σταματήσει η ανασκαφή και να αποσιωπηθεί το γεγονός!
       Ο Πάγκαλος συνέστησε στην αρχαιολόγο κ Σουλβατζή χαμηλούς τόνους, γιατί η ανακάλυψη του τάφου προκαλεί Εθνικισμό! στον Ελληνικό λαό, ενώ η κυβέρνηση (Κ Σημίτης) ζήτησε από την Αίγυπτο να μην ανανεωθεί η άδεια ανασκαφής, και το υπουργείο έστειλε μια επιτροπή με τέσσερις αρχαιολόγους και 60 δημοσιογράφους, που πήγαν ως τουρίστες!!!! για να αμφισβητήσουν την ανακάλυψη και τα ΜΜΕ να παρουσιάσουν ως τρελή την αρχαιολόγο!.
       Επί ΝΔ επανήλθαν μέσω κ Τατούλη, ο οποίος προσπάθησε αλλά δεν πέτυχε τίποτα γιατί έπεσε πάνω σε τοίχο!!!
       Η σημαντική λεπτομέρεια είναι, ότι την περίοδο των ανασκαφών, επισκέφτηκε το χώρο αξιωματούχος της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αίγυπτο και μεταξύ άλλων είπε στην κ Σουλβατζή "καλή επιτυχία, αν σας αφήσουν να συνεχίσετε"!!!!
       Φαίνεται τη σταθερή πολιτική του Ισραήλ δεν μπορούν να αλλάξουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που κυβέρνησαν ή μάλλον εμφανίζονται σαν να κυβέρνησαν τη χώρα!!!
       Πραγματικά δεν μπορούν να καταλάβουν οι πολιτικοί μας τις αντιδράσεις του λαού, αφού τώρα έγινε γνωστό σε εμάς αυτό που από πάντα ήξεραν αυτοί, ότι μας κυβερνούν άλλοι! Απλά εμείς αντιδρούμε γιατί νομίζουμε ότι τώρα χάσαμε την εθνική μας ανεξαρτησία, ενώ αυτοί....
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:katohika.gr
ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Μια ανακάλυψη που ίσως να αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας γίνεται προσπάθεια να θαφτεί, ο τάφος του μεγαλύτερου ίσως Έλληνα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου! 

Η Ελληνίδα αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή προχώρησε στην ανακάλυψη του τάφου του Αλέξανδρου, κάτι που ανακοίνωσε η αιγυπτιακή κυβέρνηση! Γεγονός όμως που αποσιώπησε η ελληνική, η οποία αποτελείται από διεθνιστικά και νεοταξικά κουτάβια στυλ Πάγκαλου, οι οποίοι έθαψαν το θέμα για να μην ανέβει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων!!!  
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα λεγόμενα του Ισραηλινού πρέσβη στην Αιγυπτο, ο οποίος επισκέφθηκε την κα Σουβαλτζή, απ' τα οποία πολλά μπορούμε να καταλάβουμε γιατί θάφτηκε η μεγάλη αυτή ανακάλυψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ