Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Το πολυκομματικό μας σύστημα είναι ένα ενιαίο σούπερ-μάρκετ υπό την διεύθυνση της οικονομικής ολιγαρχίας

       Αν και είναι πλέον ολοφάνερη η ουσιαστική συναίνεση ΌΛΩΝ των κομμάτων στο παρασκήνιο υπέρ των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης για την επιβαλλόμενη από τη Παγκόσμια Τραπεζική Ελίτ της ασκούμενης πολιτικής της, οι προσπάθειες που καταβάλουν στο προσκήνιο με τη βοήθεια των ΜΜΕ για διαφοροποίηση πέφτουν στο κενό, τουλάχιστον για ένα αρκετά μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων, πράγμα που απεικονίζεται καθαρά ακόμα και στις στημένες δημοσκοπήσεις του συστήματος, που φυσικά ο σχολιασμός τους για την εξαγωγή συμπερασμάτων χρησιμοποιείται εντέχνως βοηθώντας στην συνέχιση επιβολής της εγκληματικής αυτής πολιτικής.
       ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ της αντιπολίτευσης δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για να εμποδίσει την εφαρμογή του σχεδίου υποδούλωσης της Ελλάδας και της εξόντωσης των πολιτών.-
       Αυτό προκαλεί μεγαλύτερη αμηχανία και από το ΣΟΚ των μέτρων στην κοινωνία και είναι και ο λόγος που δεν αντιδρά!
       Συνειδητοποιώντας την τραγική κατάσταση που βρίσκεται πλέον μη έχοντας ΚΑΜΙΑ επιλογή για οργανωμένη αντίσταση, αφού κάθε παραδοσιακή επιλογή που ήταν τα κόμματα μέχρι τώρα για αγώνες είναι αδύνατη λόγω ενιαίας γραμμής,  έχει αφοπλιστεί περιμένοντας το σχηματισμό ή την οργάνωση ενός απατρονάριστου κινήματος να εμπιστευθεί για να το στηρίξει μαζικά διεκδικώντας 
λύσεις υπέρ του συνόλου και όχι των μεγάλων συμφερόντων και των Αγορών.
       Στη μεγάλη απογοήτευση της απάθειας του κόσμου που δεν αντιδρά παρήγορο είναι η άρνηση του να ενταχθεί στις υπάρχουσες εναλλακτικές λύσεις που είναι τα κόμματα τις αντιπολίτευσης που είναι μηχανισμοί εξαπάτησης για την παγίδευση και την εκτόνωση  της οργής των πολιτών, συντηρώντας το σάπιο καθεστώς που ανήκουν και εξυπηρετούν.
       Αυτός ο ανένταχτος κόσμος που καταγράφεται με μεγάλο νούμερο δημοκοπικά  είναι η εν δυνάμη απειλεί του συστήματος και η ελπίδα ανατροπής της σημερινής κατάστασης προς όφελος όλων.
Μάκης Αρμενιάκος


ΠΗΓΉ:OLYMPIA.GR

Το πολυκομματικό μας σύστημα είναι ένα ενιαίο σούπερ-μάρκετ υπό την διεύθυνση της οικονομικής ολιγαρχίας

Αναρτήθηκε από τον/την anarmodios στο Μαρτίου 13, 2011
από διαδικτυακή συζήτηση με αφορμή μια ανακοίνωση του κ. Σταϊκούρα της ΝΔ.
Αυτό το πολιτικό σύστημα είναι ένα ενιαίο κόμμα. Είναι ένα σούπερ-μάρκετ με διαφορετικά ράφια που τοχει ΕΝΑΣ. Η ολιγαρχία που θεωρεί την χώρα ιδιοκτησία της οικονομική. Το ΚΚΕ έχει έναν πολύ ειδικό ρόλο σε αυτό το σούπερ-μάρκετ-σύστημα.
Στην καρδιά του συστήματος, στο ιερό του, στο βάθρο, στα άγια των αγίων του, βρίσκεται ένας θεός τον οποίον θεό ΟΛΟ το σύστημα προσκυνάει. Η εξουσία.
Η εξουσία πάνω στον λαό. Η οποία επιτυγχάνεται με την εφαρμογή του συστήματος “αντιπρόσωποι με μακρές θητείες”. Στην βουλή, στην κεντρική επιτροπή, στο πολιτικό γραφείο, στον “αρχηγό” ενός κόμματος τον ίδιο, που είναι ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ αντιπρόσωπος του λαού, με μακρά θητεία.
Ο θεός (εν προκειμένω η πολιτική εξουσία) έρχεται πάντα παρέα με έναν διάβολο. Στο παραμύθι αυτό τον ρόλο του πραγματικά κακού έχει η ολιγαρχία του πλούτου της χώρας, που ελέγχει τις τράπεζες (που “υπηρέτησε” ο κ. Σταϊκούρας;) και την λοιπή οικονομία . Και έτσι συνεχίζει το παλαιότατο παιχνίδι της συλλογής του πλούτου που παράγει ο λαός. Ο οποίος είναι και ο μόνος ΑΛΗΘΙΝΟΣ οικονομικός πόρος που υπήρξε ποτέ (όπως μας βεβαιώνει και η μαρξιστική αλλά και η φιλελεύθερη οικονομική ανάλυση, με την ενσωμάτωση κλπ εργασίας, δηλαδή αξίας κλπ στα εμπορεύματα κλπ και στους φυσικούς πόρους).
Ο λαός παράγει. Ακατάπαυστα. Με διάφορα τρικ μπορείς να τον κάνεις να παράξει περισσότερο. Αν βρεις τον τρόπο να τον πείσεις ότι είναι ο κυρίαρχος λαός (ενώ είναι ο βαστάζος στην ουσία), ότι έχει πολιτικά δικαιώματα (ενώ δεν έχει απολύτως κανένα), ώστε να μην εξεγείρεται και σου χαλάει την μανέστρα, ζητώντας μερίδιο από την πολιτική εξουσία, και αναθέσεις την εξουσία σε ΛΙΓΟΥΣ και εύκολα ελεγχόμενους, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ κλπ κλπ, όπως οι προηγούμενοι βάρβαροι αιώνες. Γλιτώνεις και την τροφοδοσία του, κάνοντας τον λαό να εργάζεται και να παράγει με δικά του μέσα (μικρο-επιχειρήσεις) και δικά του έξοδα (σπουδές), των οποίων την υπεραξία την συλλέγεις με φόρους και δάνεια.
Μόνο εγώ βλέπω πόσο απλό είναι;
Εσείς λοιπόν, οι καλοί πατριώτες και έλληνες, αριστεροί και δεξιοί, οι σώφρονες, οι μη-άπληστοι, οι μη-προσκυνούντες ούτε τον φανερό θεό (εξουσία) ούτε τον κρυφό (ολιγαρχικό οικονομικό κατεστημένο) τι δουλειά έχετε με τα κόμματα, εφόσον κύρια έγνοια σας είναι η προκοπή του λαού, δηλαδή της κοινωνίας;
Διαφωτίστε τον λαό. Μάθετέ του την δημοκρατία. Διδάξτε τον τι συμβαίνει. Ορμηνέψτε τον τι να απαιτήσει και τι να διεκδικήσει.
Θραξ Αναρμόδιος

1 σχόλιο:

maria iovinska είπε...

Πωλείται.... ΄΄το μαγαζί΄΄!!!
Προτάσεις πώλησης προς υλοποίηση έγιναν και άλλες υλοποιήθηκαν για:
Πώληση Δημόσιας περιουσίας ....... πώληση εργασιακών δικαιωμάτων .....
πώληση συντάξεων ...... πώληση μισθών .......πώληση ελευθερίας λόγου...
πώληση ποιότητας ζωής ....... πώληση......
αξιοπρέπειας ......
Πρόταση για τη Βουλή με τους 300 δεν έγινε.......
προκειμένου να αγοραστεί η ΄΄κατοχή΄΄ που βιώνουμε !
Τόσα ΄΄μυαλά ΄΄ μας κυβερνάνε μήπως .... χρειάζονται σε άλλες χώρες ;
Σκεφτείτε το !!!

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ