Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση Ιερώνυμου, Μετά τα δεκανίκια βγαίνουν τα εξαπτέρυγα!

Ιερώνυμος: Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη"Δήλωση Ιερώνυμου, Μετά τα δεκανίκια βγαίνουν τα εξαπτέρυγα! 

        Είδαμε και πάθαμε να κάνει μια παρέμβαση ο πνευματικός ηγέτης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμος για τα όσα δεινά τραβάει ο τόπος και ο λαός εδώ και δυο χρόνια και την έκανε!

       Μετά το ταξίδι για τις μπίζνες με τους άραβες, επιστρατεύτηκε και αυτός να συμβάλει στη δραματοποίηση της κατάστασης, στο σκηνικό του φόβου και του εκβιασμού που μέχρι αύριο το πρωί θα βγούμε από την ΕΕ! ίσως και την άλλη δευτέρα γυρνούσαμε στην δραχμή!!
       Η πρώτη μου σκέψη ήταν να βάλω τίτλο και ο Ιερώνυμος είναι προδότης! αλλά κατόπιν δεύτερης σκέψης θα αρκεστώ στο ότι ο Ιερώνυμος είναι πολύ λίγος.
       Μικρός να αντισταθεί στην λαίλαπα των μέτρων και των οργανωμένων επιθέσεων κατά της θρησκείας μας και της εκκλησίας από την κυβέρνηση, και ακόμα μικρότερος στις αναιμικές και καθοδηγούμενες επεμβάσεις στην πολιτική.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:tanea.gr

Ιερώνυμος: Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη



Να επιτελέσουν το εθνικό τους καθήκον ζήτησε από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, με παρέμβασή του μέσω της ιστοσελίδας της Αρχιεπισκοπής. Ο κ. Ιερώνυμος αναφέρεται στις κρίσιμες ώρες, που περνά ο τόπος, και ζητεί από τις πολιτικές δυνάμεις να επιτελέσουν το εθνικό τους καθήκον. 

Η δήλωση του αρχιεπισκόπου έχει ως εξής:



 "Τις κρίσιμες τούτες ώρες, που διέρχεται ο τόπος, δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη. Ούτε για λογισμούς, που δεν εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνον το εθνικό συμφέρον. Παρακαλώ, τις υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις της πατρίδας να επιτελέσουν το εθνικό τους καθήκον. Αναλαμβάνοντας τώρα τις ιστορικές τους ευθύνες προς όφελος του λαού μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ