Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ !

             Δεν είναι δυνατόν! Αυτό δεν υπάρχει πουθενά.
            Δεν απαντάμε (αλήθεια γιατί;) το αφήνουμε να περάσει ντούκου, και στα μεταξύ μας,  καλά έκανε αυτός, που μας την έκανε με το δελτίο τύπου, και πήγε από κει που μας ήρθε (ΝΔ), όπως καλά κάναμε  και εμείς, που πήγαμε  εκεί που ήμασταν και φύγαμε, αλλά ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε και ξαναγυρίσαμε!
            Τέλος καλό όλα καλά!
            Εκτός όμως από αυτά, φτάνουν στα αυτιά μας (σύμφωνα με κύκλους του στενού περιβάλλοντος ονομάζετε αυτό) ότι σαν συνδυασμός, ισχύει η απόφαση, ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει, και άρα, η τελευταία ανακοίνωση, δεν εκφράζει το συνδυασμό, αλλά είναι προσωπική των τριών, και έγινε κατά λάθος με το λογότυπο και τα στοιχεία του συνδυασμού!
            Τέλος καλό όλα καλά!
            Επειδή όμως όλα αυτά τα ωραία και καλά, είναι προφάσεις εν αμαρτίες, και δεν μπορούν να κρύψουν την ουσία, και πολύ περισσότερο να πείσουν την κοινωνία, οφείλω να τα εξετάσω και να τα αντικρούσω διεξοδικά.
             Δεν νοείται και δεν μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός θέσης του επικεφαλής ενός δημοτικού συνδυασμού, ή συλλόγου, η οργάνωσης από τη θέση του σχήματος που είναι επικεφαλής, τελεία και παύλα.
            Για να δώσω έμφαση σε αυτό που λέω θα χρησιμοποιήσω ένα ακραίο παράδειγμα. Άς υποθέσουμε λοιπόν ότι η απόφαση του συνδυασμού μας, ήταν να στηρίξουμε τον Α συνδυασμό, θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε, πολύ δε περισσότερο ο επικεφαλής να διαχωρίσει τη θέση του και με δελτίο τύπου να στηρίξει τον Β υποψήφιο;
            Ασφαλώς όχι. Βέβαια θα μπορούσε κάποιος να πει ότι η απόφαση είναι αυτή που είναι και κατά συνέπεια ο καθένας αποδεσμεύεται και μπορεί να κάνει ότι θέλει!
            Είναι όμως έτσι; ΟΧΙ, και θα σας αποδείξω γιατί.
            Κάθε απόφαση που βγαίνει δεσμεύει ΟΛΑ τα μέλη  ενός συνδυασμού. Αν διαβάσουμε πιο προσεχτικά το Δελτίο Τύπου, μιλάει ότι η ίδια η κοινωνία θα αποφασίσει  για το ποιος είναι ο ικανότερος για το καλό του νησιού μας, δηλαδή η κοινωνία, θα αποφασίσει ΧΩΡΙΣ να επηρεαστεί ή καθοδηγηθεί από τον συνδυασμό μας, και άρα από ΟΛΑ τα μέλη του! Το ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει την γνώμη του είναι φυσικό και είναι ελεύθερος όπως ο κάθε πολίτης φυσικά να πράξει όπως θέλει, όμως δεσμεύεται να το κάνει προσωπικά και όχι δημόσια! Πράγμα που έκαναν όλοι εκτός από τους τρείς.
            Αυτά που γράφω είναι μόνο λίγα από αυτά που με έκαμαν να προβώ στο Δελτίο Τύπου που ανακοίνωσα και δεν είναι της παρούσης να αναφερθώ στα υπόλοιπα που υπόσχομαι εν ευθέτω χρόνω μέσα από το blog μου www.antilogoi.blogspot.com να αναφερθώ
Αρμενιάκος Μάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ