Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.

Κάθε σχόλιο για την σημερινή κατάσταση, αλλά και το περί δικαίου αίσθημα, της δικαιοσύνης στην χώρα μας περιττεύει!
Οι "έλα Ελένη" εισαγγελείς μας, όλα τα προ μνημονίων χρόνια των παχών αγελάδων και των γιγαντιαίων σκανδάλων, κατά κανόνα κώφευαν, ΔΕΝ έβλεπαν, ΔΕΝ άκουγαν, ΔΕΝ ήξεραν!
Και ΔΕΝ μιλάω για τους ξεφτιλισμένους πολιτικούς που τους προστάτευε το αίσχος της ασυλίας, αλλά για τους κουμπάρους, τους επιχειρηματίες και τους κάθε λογής παράγοντες που έκαναν τη βρώμικη δουλειά, των πρωταγωνιστών της διαπλοκής.
Και περνούσαν τα "χρηματιστήρια, οι προμήθειες του δημοσίου, οι ziemens, τα βατοπαίδια, τα υποβρύχια, και έφευγαν σαν κύριοι οι Καραβέληδες και οι Χριστοφοράκοι, και έβγαζαν τα λεφτά τους στις Ελβετικές (και όχι μόνο) τράπεζες, ξεπλύματος μαύρου χρήματος, και σημασία καμία!
Χαρακτηριστικό είναι πως στη χώρα της διαφθοράς, (δήλωση του σωτήρα ΓΑΠ!), των εκατοντάδων (ή χιλιάδων ;) μικρών και μεγάλων σκανδάλων, την πόρτα της φυλακής μέχρι στιγμής, πέρασαν οι Τσοχατζόπουλος, Γεωργακόπουλος, Εφραίμ και ο Γαβαλάς!
Άρα να υποθέσουμε πως η ένταξή μας στο ΔΝΤ και στα μνημόνια οφείλεται κυρίως σε αυτούς, αφού είναι και οι μόνοι που φυλακίστηκαν, τουλάχιστον μέχρι να βγει το πόρισμα για το κότερο του Πάνου Καμμένου, οπότε μπορεί να έχουμε έναν υπαίτιο παραπάνω!
Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής, που ευαισθητοποιήθηκε (και καλά έκανε) για το κότερο του Καμμένου ΔΕΝ είχε ιδέα για όλα τα προηγούμενα!
Εμ βέβαια, που να του φτάσει ο μισθός να πάρει και άλλες εφημερίδες (εκτός από ΤΑ ΝΕΑ άντε και ΤΟ ΒΗΜΑ να υποθέσω) και να βάλει και ΙΝΤΕΡΝΕΤ, οπότε όσοι έχουν οικονομική άνεση, (εγώ δυστυχώς ΔΕΝ έχω) ας του κάνουν δώρο καμιά συνδρομή πχ στο ΧΩΝΙ ή και σε άλλες εφημερίδες, Το Ποντίκι ΔΕΝ πιάνεται γιατί και η "Έλα Ελένη" που φαντάζομαι το διαβάζει ΔΕΝ βλέπω να κάνει τίποτε!
Έτσι εξηγείται γιατί δεν γνωρίζουν για τις επιχειρήσεις του Αντρίκου, τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, τους Προβόπουλους, τους Στουρνάρες, τους Κυριακίδηδες, τους Λαυρεντιάδηδες τους Μελισανίδηδες τους τους τους ……..
Παραθέτω το κείμενο για την εντολή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκου Παντελή, στους οικονομικούς εισαγγελείς για έρευνα σχετικά με το κότερο του Πάνου και Ηλία Καμμένου.

Εισαγγελέας «ψάχνει» τον Πάνο Καμμένο
Την αντίδραση της εισαγγελίας προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» το οποίο αναφέρεται σε "υπεράκτια μυστικά" τόσο του Πάνου Καμμένου όσο και του πατέρα του Ηλία που έχουν σχέση με το σκάφος "Iliatoras of London".
Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής, έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνήσουν αν υπάρχουν φορολογικές παρανομίες στην υπόθεση με την υπεράκτια εταιρεία, ιδιοκτήτης της οποίας φέρεται να έχει ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Πηγή: enikos.gr

Και ένα σχόλιο από το site πηγή που πήρα την ανάρτηση.

Το Ρολόι είπε
Οταν πιάνεται κανείς απο γελοίες αφορμές ενός σκάφους σε οφσορ, μιας καντίνας με δυό τρεις αδήλωτους ινδούς ή μιας κασέττας ιδιωτικού ενδιαφέροντος, μπροστά σε δεκαετίες διαφθοράς και ρεμούλας με αποτέλεσμα τη χρεωκοπία μιας ολόκληρης χώρας, το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει και τον καταγγελόμενο συμπαθέστερο, αλλα και να βεβαιώσει οτι η χώρα χρεωκόπησε πρώτα ηθικά και κατόπιν οικονομικά. Αμα ξαναβρούμε τη στοιχειώδη κοινή λογική, ερχόμαστε και το ξανασυζητάμε το θέμα.

Για να θυμηθείτε οι παλιοί και να γνωρίσετε οι νέοι! Γιατί ο καθένας γράφει με τις πράξεις του την ιστορία του! Διαβάστε την ανάρτηση που ακολουθεί.

Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:olympia.gr
Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.


Τον Σεπτέμβριο του 2013 (19/9) εκδικάζονται οι δύο αγωγές του Πάνου Καμμένου προς τον ΔΟΛ για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Το γιατί είναι “κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση” πιθανότατα να μην το γνωρίζουν πολλοί. Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε τα ντοκουμέντα μίας βρώμικης ιστορίας. Μίας υπόθεσης που αποτελεί βιασμό της ίδιας της δημοκρατίας και είναι ενδεικτική του πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα της διαπλοκής. Αξίζει να την διαβάσετε, είναι σύντομη και ανεξάρτητα του τι πιστεύετε πολιτικά, αν δεν είστε διαπλεκόμενο λαμόγιο, σίγουρα θα σας αγγίξει. Όπως άγγιξε την γενιά μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Καλοκαίρι 1999. Ο Πάνος Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ, αρχίζει την διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου των υποβρυχίων. Του μοναδικού σκανδάλου που οδήγησε υπουργό στην φυλακή, που όμως εμπλέκει όλη την τότε πολιτική ηγεσία. Τα γνωστά “υποβρύχια που γέρνουν” αλλά χρυσοπληρώθηκαν από τον Ελληνικό λαό. Με δάνεια βεβαίως βεβαίως.

Μετά τα πρώτα στοιχεία, τους διαγωνισμούς, την επιστολή εταιρείας που αποδείκνυε πως ο διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός, η εφημερίδα “Το Βημα” ξεκινά ένα κρεσέντο συκοφαντικών δημοσιευμάτων κατά του βουλευτή. Σε παραληρηματική μορφή, με χυδαιες αναφορές που θα προκαλούσαν γέλιο εάν δεν γραφόντουσαν στο “σοβαρό Βήμα”.

20 συκοφαντικά δημοσιεύματα. 20 ξεχωριστά “μηνύματα” προς τον βουλευτή, άσχετα με την υπόθεση, προκειμένου να τον χαρακτηρίσουν “γραφικό” και “συνωμοσιολόγο”.

Ο Πάνος Καμμένος προσφεύγει στην δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα το 2001, συντάσσει την αναφορά για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, που έμελλε μετά από 11 χρόνια να οδηγήσει στην φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκαλύπτοντας έναν δαίδαλο διακίνησης μαύρου χρήματος με εκατομμύρια “ορφανές μίζες” που δεν μπορούν να “ταυτοποιηθούν”. Ο τ. υπουργός καλεί απεγνωσμένα τον δικαστή να φέρει το ΚΥΣΕΑ και τον τ. πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Στις 14/2/2002 γίνεται η δίκη την οποία ο Πάνος Καμμένος κερδίζει πανηγυρικά. Ο ΔΟΛ εξαναγκάζεται να ζητήσει “συγγνώμη” από τον βουλευτή με την ακόλουθη διατύπωση:

Δηλαδή, 20 ολόκληρα δημοσιεύματα, ήταν βασισμένα σε “ανακριβείς πληροφορίες”! 20 συκοφαντικές, αναληθείς αναφορές, όλως τυχαίως κατά την διάρκεια διερεύνησης ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, “δεν είχαν πρόθεση να βλάψουν τον Πάνο Καμμένο”. Τον σέβονται και τον τιμούν. Ίσως κάποιος κακόπιστος να πει ότι ήθελαν να τον κάνουν να το βουλώσει.

Για την ιστορία, ο Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την έρευνα του, οδηγώντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην φυλακή, ως επικεφαλής της εξεταστικής για τα υποβρύχια για λογαριασμό τότε της ΝΔ (2011). Δίνοντας ακόμα και την κατεύθυνση που θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για να μην υπάρχει παραγραφή.

Μεσολάβησαν βεβαίως τα εμετικά δημοσιεύματα για τα ελικόπτερα, προεκλογικά, από εφημερίδα που έκλεισε μετά τις εκλογές και ο εκδότης της διορίστηκε στην ΕΡΤ.

Πάλι ο Πάνος Καμμένος προσέφυγε στην δικαιοσύνη, πάλι ο κύριος Λιάτσος ζητούσε συγγνώμη. Κατόπιν εορτής. Εδώ βέβαια ήταν ένα βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι.


Και στις δύο περιπτώσεις, ο Πάνος Καμμένος δεν δέχθηκε να πάρει χρήματα ως αποζημίωση.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Τα υποβρύχια και ελικόπτερα, έγιναν κότερα. Την ίδια στιγμή που πληρώνονται τα “ακούρευτα” ομόλογα από το αίμα του Ελληνικού λαού. Ακούρευτα ομόλογα που όλως τυχαίως βοήθησαν αυτούς που “τόλμησαν” ακόμα και να πενταπλασιάσουν τα λεφτά τους μέσα σε έναν χρόνο. Τύποι όπως ο γαμπρός της Κλίντον, η Deutsche Bank, το fund του Σόρος.

Είναι η ώρα που πληρώνονται αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα οδηγώντας τη στην μέγγενη του μνημονίου. Που τώρα ακόμα και ο τέως πρωθυπουργός Παπανδρέου, το αποκαλεί “πείραμα, εκβιασμό, δημιουργημα της συντηρητικής δεξιάς της Ευρώπης” και άλλα γραφικά, όπως το 10λεπτο που δεν υπήρξε ποτέ.

Ο Καμμένος, πρέπει να το βουλώσει τώρα που εισπράττουν οι εγκληματίες. Ουδείς έγραψε ότι ο Καμμένος δικαιώθηκε για τις αποκαλύψεις περί του Ανδρίκου Παπανδρέου και της εμπλοκής του σε επενδυτικές εταιρείες ή εταιρείες πράσινης ανάπτυξης. Εάν είχε συμβεί αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχαμε γεγονότα Αιγύπτου.

Στην Ελλάδα της κατοχής, είναι τέτοια η σήψη, όπου οι νταβατζήδες – εκδότες δεν ντρέπονται ακόμα και να αλλοιώνουν δημοσιογραφικά δικαστικές αποφάσεις.

Όταν φθάσουν να εκδικαστούν οι νέες αγωγες του Καμμένου στον ΔΟΛ, τα λεφτά θα έχουν ήδη φτερουγίσει, πιθανά και πολλοί από τους συνεργούς. Οι Ελβετικές εταιρείες κλείνουν η μία μετά την άλλη, αφού ολοκλήρωσαν το πλιάτσικο, για να μην αφήσουν ίχνη. Τα βρώμικα δάνεια, πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό, ξεπλένονται στις Bad Banks του ΤΤ, της Proton κλπ. Και όλοι σιωπούν. Όλοι πήραν μερίδιο από το αίμα των παιδιών μας και με γεμάτο στόμα σφυρίζουν αδιάφορα. Όποιος τολμά να αρθρώσει λόγο, εξοντώνεται ηθικά από την μέγγενη της διαπλοκής που προεκλογικά (2009) μας παρουσίαζε πως ο Γιώργος θα σβήσει τα χρέη προς τις τράπεζες και πως θα φτιάξει τα “σουπερ σχολεία” (που έμειναν χωρίς βιβλία για πρώτη φορά από το 1945).

Έχει κάνει λάθη ο Καμμένος; Και βέβαια. Το περίεργο θα ήταν να μην έκανε. Με την διαφορά ότι ο Καμμένος δεν μοιράζει οφίτσια, κατοστάρικα σε δάνεια και μεροκάματα σε νταβατζήδες για να τα “διορθώνει” σε όσους πλήγωσε στην πολιτική του πορεία. Όποιος όμως ορμώμενος από προσωπική μικροπρέπεια αυτή την δεδομένη στιγμή που κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, συντάσσεται ή χασκογελά σαν χάνος πίσω από τους πρόστυχους εκβιασμούς των εγκληματιών, γίνεται άμεσος συνεργός.

Και όταν οι αγωγές Καμμένου κατά ΔΟΛ εκδικαστούν, με τις προβλεπόμενες αναβολές, η Ελλάδα πιθανόν να μην υπάρχει όπως την γνωρίζουμε. Η δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα πράξει το καθήκον της, όπως έκανε και στο παρελθόν. Οι πολίτες όμως θα πρέπει να δώσουν ένα τεράστιο χαστούκι στους δολοφόνους τους. Όχι για τον Καμμένο. Για την Ελλάδα.
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 1
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 2
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 3
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 4Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ