Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΖΩΩΝ  Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α 
        ------------------------------     

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την παράνομη και δολοφονική πράξη της δηλητηρίασης δεκάδων ζώων συντροφιάς σε πολλές γειτονιές του νησιού μας εντός των τελευταίων δύο (2) μηνών.
Πολλά από αυτά δηλητηριάστηκαν εντός της ιδιοκτησίας των κατόχων τους, αφού οι δράστες παραβίασαν τους ιδιωτικούς τους χώρους.
Δηλητηριασμένες τροφές τοποθετήθηκαν εντός και εκτός ιδιοκτησιών, σε μικρά σοκάκια, σε μικρές πλατείες, σε περιφραγμένες αυλές, αλλά και στην άκρη πολλών οδοστρωμάτων, στις περιοχές Άλιντα, Πλάτανο, Ξηρόκαμπο, Καμάρα, Πάτελο, Ράχη, Κριθώνι, Μύλοι-Λενικό κ.ά. της Λέρου.
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις και περιοχές, τόσο εντός ιδιοκτησιών όσο και στους δημόσιους χώρους, δίπλα στα δηλητήρια τα οποία τοποθετούνται με  συγκεκριμένες προθέσεις, ζουν και παίζουν μικρά παιδιά, κυκλοφορούν πολλά άλλα και κινδυνεύουν ταυτόχρονα πολλά οικόσιτα ζώα και ζώα παραγωγής.
Ζητάμε την παρέμβαση όλων των αρμοδίων Αρχών και την εφαρμογή της κείμενης Νομοθεσίας για την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, οι  εγκληματικές ενέργειες των οποίων, αφαίρεσαν την ζωή δεκάδων αθώων πλασμάτων, ενώ θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τόσων άλλων, όσο και των παιδιών μας.
Καλούμε όλους τους κατοίκους να καταδικάσουν το έγκλημα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ