Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο Γέρων Μεθόδιος της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, αποκαλύπτει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυστυχώς, όπως ίσως ήδη έχετε διαβάσει αλλού, τα ΜΑΤ προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα και να εισβάλουν στο κονάκι της Ι.Μ. Εσφιγμένου, ενώ ο εισαγγελέας, σύμφωνα με τα όσα γράφουν πολλές αναρτήσεις, ζητά την σύλληψη των γερόντων!
Έκρινα σκόπιμο (ως συνήθως) να αποφύγω τις αναρτήσεις με τα video και τις φωτογραφίες από την «εισβολή» που ούτως ή άλλως, ή όλη κατάσταση στο Άγιο Όρος, τουλάχιστον σε κάποιο μεγάλο αριθμό ανθρώπων, δημιουργεί έντονα συναισθήματα και εντυπώσεις, και να αναρτήσω μια παλαιότερη ανάρτηση με video, που ίσως συμβάλει, για όσους δεν γνωρίζουν την όλη υπόθεση, στην κατανόηση του προβλήματος, τις σκοπιμότητες, τις πρακτικές και τα όσα προηγήθηκαν, που οδήγησαν τα πράγματα ως εδώ.
Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω πως, ακούγεται μόνο η μία πλευρά αυτής της διαμάχης, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι έστω και έτσι, αυτή η ανάρτηση βοηθάει να κατανοήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει και μαζί με άλλες πληροφορίες από περισσότερες πηγές και πλευρές, θα μας οδηγήσουν σε ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Η δική μου εκτίμηση πάντως, που θέλω να διατυπώσω δημόσια είναι πως όσα λέει ο γέροντας Μεθόδιος στο video, είναι κάτι παραπάνω από βάσιμα, εως 100% αληθινά.
Αν νομίζετε τα όσα συμβαίνουν παντού γύρω μας είναι άσχετα με αυτά που γίνονται στο Άγιο Όρος, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε! Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά έχουν προβλεφθεί – προφητευθεί, και μάλιστα έχουν επισημανθεί ως «σημάδια» για τον χρονικό προσδιορισμό των μεγάλων γεγονότων που (για μένα) σίγουρα θα ακολουθήσουν (όσοι ξέρουν κατάλαβαν!)
Η ΝΤΠ επιτίθεται σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:attikanea

Ο Γέρων Μεθόδιος της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, αποκαλύπτει (ΒΙΝΤΕΟ)

       ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚΓέροντας Μεθόδιος: Πράκτορας των σκοτεινών δυνάμεων ο Οικουμενικός Πατριάρχης, διώκει όσους δεν υπερασπίζονται τις αιρέσεις όπως κάνει ο ίδιος.


Διώκεται η Ορθοδοξία στο πρόσωπο των Μοναχών της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ του Αγίου Όρους.
Σαράντα πέντε χρόνια διωγμών... στους υπερασπιστές της Ορθοδοξίας.
Ο βρώμικος ρόλος του Οικουμενικού Πατριάρχου.

Ο Ηγουμενος της Μονής, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές των διώξεων που υφίστανται από τον Πατριάρχη, που θυμίζει τις διώξεις των πρώτων Χριστιανών.
Αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο της Δικαιοσύνης, κάνοντας λόγο για προκατασκευασμένες αποφάσεις, και τα κονδύλια που δίδονται μέσω ΕΣΠΑ, για... περίεργους σκοπούς.
"Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη ζωή μας, για την Πίστη μας και για την Πατρίδα μας που τα ξεπουλάνε"! 
Η πίστη μας, η πατρίδα μας, η οικογένειά μας, βρίσκονται υπό διωγμόν.
Οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου, υπερασπίζονται την Ορθοδοξία. 
Εμείς, θα μείνουμε αμέτοχοι;

Πόπη Σουφλή
...



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ