Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Hellas Art & Fun. Μια νέα πρόταση γιά αυτό το καλοκαίρι, 1Ιουλίου με 4 Αυγούστου, για τους φίλους και επισκέπτες της Λέρου.

Μια πραγματικά νέα και ωραία πρόταση! Μόλις είδα το e-mail μπήκα στο site hellasartfun.com και ομολογώ ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού τα παιδιά της  hellasartfun είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά διαφημίζοντας τη δουλειά τους και το νησί μας!
Προσκαλούν στο νησί μας όσους παράλληλα με τις διακοπές τους, θέλουν να το συνδυάσουν με καλλιτεχνικές προτάσεις και πολλά μαθήματα όσων ήδη ασχολούνται ή θα ήθελαν να ξεκινήσουν με κάποιο από αυτά.
Η πρωτότυπη και αξιόλογη αυτή προσπάθεια πρέπει να τύχη της υποστήριξής όλων μας, αφού πέρα από τα προφανή οφέλη για το νησί μας είναι μια ευκαιρία για όλους μας να συμμετέχουμε στα μαθήματα αυτά, και κυρίως τα παιδιά, που μπορούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών.
Η Κάτια, ο Μάριος και ο Σπύρος που φυσικά τους γνώρισα από κοντά σήμερα στο Crithoni's Paradise (έκλεισα κιόλας μάθημα για μπουζούκι!), είναι έτοιμοι να προσφέρουν μια διαφορετική, διασκεδαστική και δημιουργική ενασχόληση το φετινό καλοκαίρι  στο νησί μας.
Ευτυχώς η δυνατότητα τώρα για κάτι τέτοιο υπάρχει! Η επιλογή για να την αξιοποιήσουμε είναι δική μας απόφαση.
Μάκης Αρμενιάκος

Με μιά νέα πρόταση γιά αυτό το καλοκαίρι, 1 Ιουλίου με 4 Αυγούστου, για τους φίλους και επισκέπτες της Λέρου!!! Αυτόν τον Ιούλιο με την Hellas Art & Fun θα διασκεδάσουμε, θα μάθουμε, θα γνωρίσουμε ...
Σας προσκαλώ να επισκευθείτε την ιστοσελίδα http://www.hellasartfun.com , όπου εγώ διδάσκω τα workshops με εικαστικό περιεχόμενο! Είμαι πρόθυμη να απαντήσω στις ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν ή να σας δώσω επιπλέον πληροφορίες!!!

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μιλούσατε στους φίλους και γνωστούς σας για αυτή μας την πρόταση! Είναι κάτι το καινούριο για το νησί μας για ένα αύριο πολύ σημαντικό!
Ελπίζω να επικοινωνήσουμε σύντομα, και να βρεθούμε στην υπέροχη Λέρο!
Φιλικότατα
Σας ευχαριστώ

Κάτια Αναστασίου

+30 6938288500
www.hellasartfun.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ