Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ρόδος, 23 Ιουλίου 2013

Μίκα Ιατρίδη: «Σε λίγο οι νησιώτες θα πληρώνουμε το βάρος μας σε χρυσάφι για να μετακινηθούμε».

Με τη γνωστοποίηση της απόφασης της Ολυμπιακής να σταματήσει τις πτήσεις της από την Αθήνα προς τη Ρόδο, η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε λίγο οι νησιώτες θα πληρώνουμε το βάρος μας σε χρυσάφι για να μετακινηθούμε αεροπορικώς από τον τόπο μας στην Αθήνα.

Αυτοί που ευαγγελίζονται την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα οδηγούν, τελικά, στη δημιουργία ενός ιδιωτικού μονοπωλίου σε μια κρίσιμη εθνικά περιοχή.

Οι νησιώτες μένουμε χωρίς επιλογές. Είναι εκπληκτικό ότι είναι πιο οικονομικό να ταξιδέψεις  στο εξωτερικό, από το να κλείσεις εισιτήριο για να πας από την Αθήνα στη Ρόδο, αλλά και σε άλλα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η κυβέρνηση, από τη στιγμή που στόχος της δεν είναι η εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, αλλά η εξασφάλιση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού προς όφελος των νησιωτών, πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα, ώστε να μην υπάρξει μονοπώλιο στις αεροπορικές μεταφορές.

Διαφορετικά, θα αναγκάσουν τους ακρίτες νησιώτες να αναζητήσουν άλλες λύσεις και άλλες εταιρείες σε γειτονικά αεροδρόμια.

Και το ερώτημα είναι, μήπως σε αυτό αποσκοπούν τελικά οι κυβερνώντες;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ