Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ!!! ΑΣ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΠΙΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!! ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!

Στα διαδικτυακά στέκια που κινούμαι έχω δει δεκάδες παρόμοιων αναρτήσεων, που παρόλο που τις πιστεύω σε γενικές γραμμές, ΔΕΝ τις ανάρτησα.
Το συγκεκριμένο video κάνει τη διαφορά γιατί:
       Τα γεγονότα που θα συμβούν ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ είναι (εκτιμώ) πλέον πολύ κοντά.
       Περιέχει αληθινά στιγμιότυπα από δημόσιες δηλώσεις, που όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, επαληθεύονταν παρά το ότι περνούσαν στο ντούκου μέσα στον κυκεώνα και τον ορυμαγδό των πληροφοριών που σκόπιμα μας κατακλύζουν δημιουργώντας σύγχηση!
       Η δημιουργία του video οφείλεται στην ΕΟΕ, που έχω αναρτήσει πριν από πάρα πολύ καιρό και το link τους βρίσκεται μόνιμα στην δεξιά πλευρά του blog μου.
       Δεν πρόκειται για κάτι «νέο» αλλά για επανάληψη των προειδοποιήσεων και των προφητειών των γερόντων και των αγίων Πατέρων της εκκλησίας μας.
       Η μόνη ένσταση είναι η διάρκεια για την οποία πρέπει να προετοιμαστούμε για την μεγάλη δοκιμασία που είναι πέντε με έξη μήνες και όχι δεκαπέντε ημέρες.
       Όσοι αντέξουν τη μεγάλη θλίψη, θα είναι τυχεροί να δουν και να ζήσουν την θεία παρέμβαση, την ανάσταση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και την συρρίκνωση των σκοτεινών δυνάμεων που ευθύνονται για τα δεινά που μαστίζουν την ανθρωπότητα ως σήμερα!
       Δείτε το video! Είναι σύντομο και περιεκτικό!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:attikanea
     ΕΚΤΑΚΤΟ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ!!! ΑΣ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΠΙΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!! ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
 
ΑΣ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΠΙΑ!!!
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

..






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ