Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ.


ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ρόδος,  06  Αυγούστου 2013
Μίκα Ιατρίδη: «Άπειρα προβλήματα στο Δήμο Τήλου. Η κυβέρνηση λύνει τα προβλήματα των νησιωτών μόνο στα λόγια»
Περιοδεία στο νησί της Τήλου, πραγματοποίησε η Βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του τοπικού Φεστιβάλ Φύσης και Πολιτισμού.
Κατά την περιοδεία της,  η Βουλευτής, είχε συνάντηση με τη δήμαρχο του νησιού Μαρία Καμμά, με την οποία συζήτησε προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.
Οι χρηματοδοτήσεις για τα προβλήματα των Δήμων έχουν συρρικνωθεί τραγικά, με αποτέλεσμα, οι υπηρεσίες να υπολειτουργούν εις βάρος της καθημερινότητας και

 της ομαλής διαβίωσης των πολιτών. Ο Δήμος Τήλου, εξακολουθεί και έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ το λιμενικό σώμα στην περιοχή δεν έχει καν ένα πλωτό μέσο για να εκπληρώνει την αποστολή του έτσι όπως πρέπει. Παράλληλα, το πρόβλημα της υγείας, παραμένει κρίσιμο και λύση δεν μπορεί να δοθεί με τις ολιγοήμερες «μεταγραφές» γιατρών από το νοσοκομείο της Ρόδου. Η κυβέρνηση λύνει τα προβλήματα των νησιωτών μόνο στα λόγια. Κάθε έκκληση των τοπικών φορέων προς την κυβέρνηση, για την ελάχιστη συμπαράσταση ως προς την λειτουργία των δήμων, πέφτει στο κενό.
Ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης, απάνθρωπης μνημονιακής πολιτικής, χαρακτήρισε η κ. Ιατρίδη, την κατ΄ εξακολούθηση αδιαφορία της κυβέρνησης, για τα ελάχιστα και αυτονόητα «προνόμια» των νησιωτών - προκειμένου - απλώς  να διασφαλιστεί η παραμονή όσων κατοίκων απέμειναν και να αποφευχθεί η πλήρης εγκατάλειψη των μικρών νησιών της πατρίδας μας.
«Η κυβέρνηση, έχει χάσει και τον ελάχιστο πλέον σεβασμό προς τους πολίτες αυτής της χώρας. Το πρωθυπουργικό “success story” αποδείχθηκε τραγική παρωδία σε όλα τα επίπεδα, αφού μοναδική μέριμνα, είναι η είσπραξη φόρων χωρίς αντίκρισμα, από τους μη έχοντες» τόνισε τέλος η βουλευτής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ