Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΣΕ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ!

απόγευμα 14/08/2013 η εικόνα ξεκινάει από την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου Ξηροκάμπου Λέρου για την Παναγιά του παλαιόκαστρου και κανείς δεν φαντάζεται το τι θα συμβεί.

       Οι φωτογραφίες πάρθηκαν με καλώδιο USB στον υπολογιστή μου από την ψηφιακή μηχανή της κ Ο. Λ. την οποία ευχαριστώ ιδιαιτέρως, τόσο για τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, όσο και για την συγκλονιστική εμπειρία που μοιράστηκε μαζί μου, καθώς ήταν αυτή που πρώτα αντιλήφθηκε το σπουδαίο αυτό γεγονός.
         Συνέβη κάτι εντελώς απροσδόκητο, το οποίο έχουμε ακούσει να γίνεται στο παρελθόν και δεν μπορούσε να συλλάβει το μυαλό μας ότι θα μπορούσε να συμβεί σε εμάς μπροστά στα μάτια μας!

        Όπως είπε και ο πάτερ Σέργιος το πρωί στην Θεία λειτουργία, δεν επρόκειτο για υγρασία ή νερό αλλά για την εμφάνιση δακρύων τα οποία εξαφανίστηκαν μετά από χρονικό διάστημα μισής περίπου ώρας.
       Είναι εκπληκτικό το πώς φαίνεται στις φωτογραφίες το δάκρυ της παναγίας.
       Οι φωτογραφίες είναι σε χαμηλή ανάλυση με την προσθήκη του λογότυπου του blog και τα αρχικά της κ Ο. Λ..  Όποιος ενδιαφέρεται για τις φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας (3072 χ 1728) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με τον τρόπο που αναφέρεται στο blog.

Υ/Γ Η  ημερομηνία και η ώρα που αναγράφεται στις φωτογραφίες είναι λανθασμένες λόγω μη ρύθμισης της φωτογραφικής μηχανής όταν ενεργοποιείται μετά από άδειασμα μπαταρίας. ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013
Μάκης Αρμενιάκος
Όπως φαίνεται το δάκρυ εμφανίστηκε πίσω από το Τζάμι και δεν πρόκειται για υγρασία νερό κτλ. Παρατηρήστε από την 1η φωτογραφία που ξεκινάει η εικόνα και σε αυτές που είναι με το δάκρυ τις παναγίας ότι ΔΕΝ έχουν τοποθετηθεί ακόμα λουλούδια, τα οποία φαίνονται στις φωτογραφίες που το δάκρυ έχει εξαφανιστεί αφού τοποθετήθηκαν μετά.
Να αναφέρουμε επίσης ότι η κ Ο. Λ. δεν είναι μόνιμη κάτοικος Λέρου και ότι τραβούσε αναμνηστικές φωτογραφίες (ευτυχώς) από την αρχή της επιστροφής της εικόνας στο παλαιόκαστρο

Όπως είναι φυσικό υπάρχουν πολλές φωτογραφίες αφού για σιγουριά τραβάμε ότι είναι σημαντικό αρκετές φορές.

Αν θελήσετε να παρατηρήσετε με περισσότερη προσοχή τις φωτογραφίες (αποθηκεύστε τες στον υπολογιστή σας και δείτε τες σε μεγέθυνση) λάβετε σοβαρά υπόψη της αντανακλάσεις του περιβάλλοντος χώρου στο τζάμι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ