Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πολύς κόσμος έξω από το σπίτι του Κ. Σημίτη

πηγή:antinews.gr
Πολύς κόσμος έξω από το σπίτι του Κ. Σημίτη


Πολύς κόσμος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στο Κολωνάκι
O κ. Πεταλωτής επιτίθεται ως συνήθως στη ΝΔ:
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή την προγραμματισμένη μέσω Διαδικτύου συγκέντρωση έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο, τονίζοντας ότι είναι γνωστό από την ιστορία τι σημαίνει «αγανακτισμένοι πολίτες». «Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα, ειδικά εναντίον ενός πρώην πρωθυπουργού που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, είναι πραγματικά καταδικαστέες» σημείωσε και τόνισε ότι κινήσεις όπως αυτές με τις οποίες καθυβρίζεται και στιγματίζεται μια πολιτική προσωπικότητα είναι αποπροσανατολιστικές.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία, σε πλήρη αντίθεση με την πάγια πρακτική του ΠΑΣΟΚ, που θυμάται όλος ο κόσμος, καταδίκασε και καταδικάζει κάθε φαινόμενο και κάθε μορφής βία. Όπου και αν συμβαίνει, από όπου και αν προέρχεται, όποιον και αν στοχεύει, όποια αίτια και αν έχει, όποια πρόφαση και αν επικαλείται. Το είπαμε πολλές φορές έως τώρα και δεν παύουμε να το επαναλαμβάνουμε. Η εμμονή των κυρίων Πεταλωτή και Καρχιμάκη, στους μονότονους ισχυρισμούς τους, παρά τις αλλεπάλληλες ξεκάθαρες τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει πολιτικό θράσος. Αποβλέπει στην πρόκληση πόλωσης και φανατισμού και καθίσταται, πλέον,  ύποπτη».

5 σχόλια:

ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ είπε...

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ,,,,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΛΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΨΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ...ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .... ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ...ΑΛΛΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...ΑΜ ΠΩΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ...ΔΕΞΙΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ Γ.....Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΣΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

MARIA IOVINSKA είπε...

Η ελπίδα είναι το μόνο καλό που είναι κοινό σ’ όλους τους ανθρώπους. Κι εκείνοι ακόμα που δεν έχουν τίποτα την κατέχουν.»

Θαλής ο Μιλήσιος

MARIA IOVINSKA είπε...

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως λέμε έλληνας πολιτικός, συνεργάτης και ομοτράπεζος έντιμων συναδέλφων του, που δηλώνουν ότι δεν είχαν πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια και σήμερα δυσκολεύονται να βρουν στοιχεία για ν αποχωρήσουν απ το χρυσοφόρο «μαντρί».

Μπήκε στην πολιτική "ξεβράκωτος" και βγήκε off shore !

Δεν "μπαλώνεται" με τίποτα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας , θέλει ο Άκης να κρυφτεί και τα ακίνητα δεν τον αφήνουν.
Kρεμαλα για το πρασινολαμογιο

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΑΣ ΜΟΥΤΖΩΝΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Η κυβέρνηση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή. Αφενός με την οικονομική της πολιτική που έχει φέρει τη χώρα σε πλήρες αδιέξοδο κι αφετέρου με τις προκλητικές δηλώσεις κι ενέργειες τύπου Πάγκαλου που βγάζουν τον κόσμο από τα ρούχα τους.

Με το Μαξίμου να βρίσκεται σε πανικό και τους υπουργούς να ενισχύουν τις φρουρές τους, ή να αποφεύγουν να εμφανιστούν ακόμη και στα εγκαίνια… ζαχαροπλαστείου, είναι προφανές ότι το κλίμα δεν είναι καλό.

Αλλά, η κυβέρνηση, τα ήθελε και τα έπαθε. Διότι αν υποθέσουμε ότι ο Πάγκαλος είχε δίκιο όταν έλεγε «μαζί τα φάγαμε», θα πρέπει μαζί και να τα πληρώσουμε. Όχι ο ένας να κάνει την πάπια και ο κόσμος να μαρτυρά

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ