Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Χάρης Παμπούκης: Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα


       Ήρθε ο καιρός! Κάποτε τα άκουγα έκπληκτος από ορισμένους σταμπαρισμένους ως γραφικούς.
       Σιγά σιγά άρχισα να το ψάχνω με επιφυλάξεις χωρίς να τα απορρίπτω.
       Δεν μου άρεσε ο τρόπος που τους στιγμάτιζαν όσοι δεν συμφωνούσαν και κυρίως δεν με έπειθαν τα επιχειρήματα τους απέναντι στους χαρακτηρισμούς που τους προσέδιδαν.
       Όταν χαρακτηρίζεις ανθρώπους που παλεύουν κατά κανόνα κόντρα στο σύστημα ως γελοίους και γραφικούς πρέπει να έχεις επιχειρήματα απέναντι τους όχι προσωπικά αλλά σε αυτά που ισχυρίζονται και υποστηρίζουν και τέτοια πειστικά επιχειρήματα δεν υπάρχουν.
Κανένας δεν είναι γραφικός και γελοίος γιατί έτσι ! ή γιατί το είπε ο Καμπουράκης η ο χ Καμπουράκης.
       Βέβαια το να βρεις άκρη δεν είναι και το πιο εύκολο. 
       Αναρωτηθείτε πόσο μακριά είναι το χάραγμα από την κάρτα του πολίτη;
       Πόσο μακριά είναι η κατάργηση του χρήματος σε χαρτονόμισμα και σε κέρματα;
       Πόσο μακριά είμαστε από την παγκόσμια διακυβέρνηση;
       Πόσο μακριά είμαστε από τον καταναγκασμό του τι και αν θα τρώμε, που και αν θα δουλεύουμε και μέχρι πότε, και που θα μένουμε χωρίς να αποφασίζουμε εμείς ούτε καν οι αντιπρόσωποι μας, αλλά κάποιες επιτροπές παγκόσμιων οργανισμών της παγκόσμιας διακυβέρνησης;
       Πως γίνεται σε όλο το κόσμο που δεν μπορούν να τα βρουν και να αποφασίζουν δήθεν για ένα σωρό ζητήματα που απορροφούν την προσοχή μας, να εναρμονίζονται όλοι οι υπουργοί και να ακολουθούν κοινή γραμμή σε όλους τους τομείς διακυβέρνησης σε όλα τα κράτη;
       Πώς περνούν σε όλα τα κράτη νόμοι στα κρυφά κάτω από την μύτη μας που φαίνονται και είναι εξοργιστικοί;
       Φτάσαμε στο σημείο αυτά που λέγανε οι γελοίοι και γραφικοί και με τίποτα δεν δεχόταν το σύστημα, να τα προβάλουν τώρα οι ίδιοι που προσπαθούσαν να πείσουν ότι ήταν σενάρια για ευφάνταστους και μάλιστα πλασαρισμένα ως λύση και πρόοδο!
       Μήπως ζούμε το "θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε";
       Μήπως ζούμε το"θα γίνονται όλα μπροστά στα μάτια σας και δεν θα αντιδράτε";
       Μήπως πλησιάζει η ώρα "Ο Θεός θα επιτρέψει μεγάλες καταστροφές συνέπεια ανθρώπινης δραστηριότητας και αντί να στραφούμε στο Θεό θα συνεχίζουμε με περισσότερη μανία το δρόμο θανάτου και της απώλειας";
       Το μάταιο κυνήγι του χρήματος και των πολυτελειών που το διαφεντεύουν απόλυτα  κάποιοι δεν μας οδήγησε πουθενά ή μάλλον μας οδηγεί  στην καταστροφή, το κυνήγι της πνευματικής προσπάθειας για ανάταση και εξύψωση της ανθρώπινης ζωής και της ελευθερίας που η αγάπη του δημιουργού μας χάρισε είναι η μόνη μας ελπίδα και εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς αν θα την απολέσουμε.
       Ένας γελοίος και γραφικός.
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:αἰέν ἀριστεύειν

Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα




Σήμερα σε ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας διαβάζουμε ότι ο Χάρης Παμπούκης στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και νυν υπουργός Επικρατείας, δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Ελλάδα πρέπει να λάβει θέση σε μια Παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ανέφερε επ’ ακριβώς:
“ Το Συμβούλιο της 25ης Μαρτίου, το οποίο άλλωστε γίνεται σε μία συμβολική ημερομηνία, εορτή απελευθέρωσης, αναμένεται να απελευθερώσει τις νέες δυνάμεις της Ευρώπης απέναντι στις αγορές και να περάσουμε από την οικονομική παγκοσμιοποίηση στην πολιτική ενοποίηση. Απαιτείται να οικοδομηθεί μία παγκόσμια νέου τύπου διακυβέρνηση και η Ελλάδα θα πρέπει να είναι παρούσα σε αυτό το νέο κόσμο”. (ολόκληρο το ρεπορτάζ)
Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατ επανάληψη έχει δηλώσει ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση, προφανώς και γι’ αυτό με το που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας άρχισε να εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία, χωρίς φειδώ και αιδώ, σε διεθνείς οργανισμούς.
Είτε το πεις Παγκόσμια διακυβέρνηση, είτε Νέα Τάξη Πραγμάτων, είτε όπως θέλει κανείς, το συμπέρασμα παραμένει ίδιο. Οι λαοί δεν ρωτήθηκαν ποτέ, οι κυβερνήσεις και οι ηγέτες μεταμορφώνονται σε μαριονέτες, τα νήματα των οποίων κινούν οι αγορές που έχουν πλέον την δύναμη να χρεοκοπούν ολόκληρες χώρες για να τις ποδηγετήσουν.  Διότι η παγκόσμια διακυβέρνηση την οποία ευαγγελίζεται ο πολίτης του κόσμου ΓΑΠ και οι συν αυτώ, δεν αποτελείται από ανθρώπους, αλλά από οργανισμούς που ελέγχουν τις αγορές.
Μπράβο μας Έλληνες! Ας αναρωτηθούμε κάποια στιγμή πριν απ’όλα μήπως τελικά έχουμε τους κυβερνώντες που μας αξίζουν; Τί κάνουμε για να τους στείλουμε σπίτια τους, που προφανώς δεν είναι στην Ελλάδα, και να απαιτήσουμε την ανεξαρτησία μας και το δικαίωμα να επιλέγουμε το μέλλον μας; Σε άλλα κράτη ο λαός έχει υποστεί πολύ λιγότερα και αντιδράει δυναμικά. Εσύ Έλληνα τί κάνεις για την πατρίδα σου; Για τον εαυτό σου; Για το παιδί σου; Πώς ανέχεσαι τέτοιου είδους κυβερνώντες; Γιατί τους προσκυνάς ακόμα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ:

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΝΤ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΑΝ:

1. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ.

2. ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

3. ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.

ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.

ΦΑΝΑΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1/100 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ.

ΗΘΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ:

1. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ.

2. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ.

3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

4. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.

5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

6. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ.

Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ