Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Χορηγήστε τους...

πηγή:logioshermes
Χορηγήστε τους


Χορηγήστε τους με την ελευθεριά σας! Χορηγήστε τους με τους μισθούς σας ! Χορηγήστε τους για να σώσουν τις τράπεζες τους ! Χορηγήστε τους για να πουλήσουν την πατρίδα σας! Χορηγήστε τους για να βομβαρδίσουν αθώους! Χορηγήστε τους ώστε το Μέλλον σας να είναι σίγουρα ενέχυρο !!
Χορηγήστε τους να μπορούν να στηρίζουν την "Δημοκρατία" τους! Χορηγήστε τους να σας φοβίζουν καθημερινά!!
Χορηγήστε τους να μπορούν να σας κάνουν μια σούπα από ένα λαό , μια φωνή μια φυλή μια μάζα υπνωτισμένων σκλάβων!!

Χορηγήστε τους να μπορούν να διαχειρίζονται το Μέλλον του πλανήτη!! Χορηγήστε τους  να συνεχίσουν να σας σκοτώνουν!! Και όταν πια οι χορηγίες πιάσουν τόπο και τα αποτελέσματα  έρθουν ξεκινήστε  να κλαίγεστε για τα σημεία των καιρών ,.. για το πόσο αμαρτωλοί είμαστε ,για το πόσο ο θεός θα τιμωρήσει τους κακούς!! Θέλει αρετή και τόλμη έλεγαν η ελευθεριά ..Εγώ λέω θέλει να είσαι ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ για να αφήσεις τον πλανήτη σου να καταντήσει έτσι!!

Πίστευα ότι ανήκω σε έναν λαό που είχε αξίες και ιδανικά ένα λαό που είχε δώσει τα φώτα σε όλους τους άλλους, έναν λαό που κάποτε έλεγαν ότι οι ήρωες πολεμάνε σαν Ελληνες.

Άλλα τελικά κατάγομαι από ένα λαό που κοιμάται , που έχει γίνει μεγάλη κότα! Ένα λαό που ξεπουλήθηκε στην δήθεν ασφάλεια , έναν λαό γιαπι και λιμοκοντόρο που με σκυμμένο κεφάλι τον "παίρνουν" κολοφερατζα όλοι οι φλώροι της ευρωπης. Αν το ήξερα ότι θα με ανασκολοπίσουν έτσι θα διάλεγα ΤΣΟΠΑΝΙ ΡΕ άντρακλα να με "παίρνει" και όχι να με διασύρουν όλα τα σκατοφλωρακια της οικουμένης!!

Σήμερα Ελληνα για άλλη μια φορά μέσα στα τελευταία 21 χρόνια το βλέπεις στις ειδήσεις σαν έργο...άλλα όλο και πιο κοντά γεωγραφικά σε σένα ...Σήμερα δεν είσαι ηρωας αλλά τσιράκι του νέου ραιχ...σήμερα δεν είσαι με τους αδύνατους ...άλλα ένας λακές που μαζεύει τα ψίχουλα κάτω από το τραπέζι...Μπράβο σου έγινες αυτό που ήθελαν να γίνεις!

Αύριο ΟΤΑΝ θα έρθει και η σειρά σου και θα είσαι εσύ στα κανάλια και άλλοι θα σε βλέπουν και θα πίνουν μπυριτσα!...Μην κλάψεις μαλάκα τότε....μην φωνάξεις ....απόλαυσε το πάρτι που αυτό καλέστηκες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ