Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΕΠΕΙΓΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ SMILE



ΕΠΕΙΓΩΝ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  SMILE
Έκτακτη Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ προκάλεσαν οι νέες συγκρούσεις των καθεστωτικών δυνάμεων του Γεωργίου Παπανδρέου στη Σύρο.
       Μετά από τις επανειλημμένες συστάσεις προς το καθεστώς της Αθήνας από την Διεθνή κοινότητα για τις πολύμηνες συγκρούσεις στη Κερατέα και τον ανησυχητικά αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων, η σημερινή νέα επέμβαση των κυβερνητικών δυνάμεων εναντίων αμάχων φοιτητών και μαθητών στη Σύρο ανάγκασε τον ΓΓ του ΟΗΕ και τα μόνιμα μέλη του συμβουλίου ασφάλειας σε ψήφισμα που καταδικάζει την Ελλάδα σε άμεση κατάπαυση του πυρός και την επιβολή ζώνης ελέγχου πτήσεων, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της στρατιωτικής επέμβασης για την προστασία του λαού της Ελλάδας.
       Ο κ Παπανδρέου δήλωσε ότι η κυβέρνηση του ουδέποτε άσκησε βία σε πολίτες αλλά αμύνεται έναντι εξτρεμιστικών δυνάμεων για την τήρηση της τάξης και συνέχισε πως η ποιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι πολύ υψηλού επιπέδου και παράδειγμα προς μίμηση επικαλούμενος τον πρόσφατα επισκεφθέντα τη χώρα ΥΠΕΞ της Τουρκίας κ Νταβούτογλου που του έδωσε συγχαρητήρια για τις βόλτες που έκοβε σε περιοχές της Ελλάδος ελεύθερα και χωρίς την συνοδεία της Ελληνικής Πολιτείας και των αστυνομικών της χώρας αλλά με δικό του προσωπικό ασφαλείας!
       Η αντιπολίτευση ωστόσο κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αυτό συνιστά διάλυση και όχι δημοκρατική συμπεριφορά ενώ παράλληλα έκανε λόγω για αυταρχική κυβέρνηση που καταπιέζει το λαό.
       Η κυβέρνηση κατηγόρησε με δηλώσεις την αντιπολίτευση για προδοσία και ότι τέτοιες  δηλώσεις ενισχύουν τα επιχειρήματα της διεθνούς κοινότητας για στρατιωτική επέμβαση.
       Ο κ Καρατζαφέρης με διάγγελμα του στον Ελληνικό ΛΑΟ τόνισε την προδωτική στάση της ΝΔ και είπε ότι για άλλη μια φορά το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ έσωσε την Ελλάδα ψηφίζοντας το μνημόνιο και βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Στρός Καν ώστε το ΔΝΤ με παρέμβαση του στον ΟΗΕ να απαγορεύσει την στρατιωτική επέμβαση στην Ελλάδα γιατί θα βάλουν σε κίνδυνο την ενυπόθηκη περιουσία του ΔΝΤ στην Ελλάδα!
       Μετά από όλα αυτά ο κ Παπανδρέου σε διακαναλική συνέντευξη τόνισε τον αποφασιστικό ρόλο που έπαιξε η υπογραφή του μνημονίου στην αποφυγή των βομβαρδισμών και της στρατιωτικής επέμβασης στην Ελλάδα.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ