Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ- ΕΧΘΕΣ Η ΦΙΕΣΤΑ !!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ- ΕΧΘΕΣ Η ΦΙΕΣΤΑ !!!

       Χαμός στην εκπομπή του ΆΡΤΕΜΙΣ 94,4 εχθές (Σάββατο 25/2/12) όπου στο στούντιο με τον Βαγγέλη Μπαλαμπάνη ήταν, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ Κοντραφούρης Μιχάλης  και ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης Στέλιος Λουλουδιάς.
       Κατά την διάρκεια της εκπομπής οι τόνοι ανέβηκαν, αφού η καθυστέρηση  ανάγνωσης της επιστολής ανεξαρτητοποίησης του κ Ευάγγελου Ρούσου  από το σταθμό, προκάλεσε την παρέμβαση του ιδίου, ενώ παρέμβαση έκανε και ο Δήμαρχος όπου είπε ότι,

 η ανεξαρτητοποίηση του κ Ρούσου έγινε για να πιεστεί ο ίδιος και να μην απαλλάξει των καθηκόντων του από Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας τον κ Ασβεστά! ενώ απαντώντας στην αλλαγή αντιδημάρχου για την πλημμελή άσκηση των καθηκόντων  του κ Ασβεστά, είπε, ότι έγινε γιατί εξυπηρετούσε τον εαυτό του και τους φίλους του!, και τον κάλεσε στο γραφείο του και του είπε να παραιτηθεί από μόνος του, πράγμα που δεν συνέβη και γι' αυτό έπραξε έτσι.
       Απαντώντας ο κ Ασβεστάς με δική του παρέμβαση στο σταθμό απάντησε ότι ο δήμαρχος ευθύνεται για τη μη καλή συνεργασία τους και την αποδυνάμωση της Τεχνικής Υπηρεσίας, με συνέπεια να δυσχεραίνει το έργο του.
       Όπως καταλαβαίνεται το κλίμα στο δήμο και ειδικότερα στην συμπολίτευση είναι εκρηκτικό, όπως είναι και οι σχέσεις μεταξύ του Δημάρχου και του πρώην αντιδημάρχου πλέον κ Ασβεστά, και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και ποιες  θα είναι οι συνέπειες για το νησί.
       Κατόπιν όλων αυτών, ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη του Δημάρχου στο blog την ΤΡΙΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010, δηλαδή λίγες μέρες πριν αναλάβει το δήμο!, και τι απαντάει στην ερώτηση μας για την σχέση του με τον κ Ασβεστά, δικαιώνοντας την σοβαρότητα της ερώτησης ως ενδεχόμενο, και διαψεύδοντας τις επικρίσεις που δέχθηκα τότε για εμπάθεια και κακοπιστία.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ