Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Το έγγραφο που ανέβασε στο INTERNET ο Ρ / Σ artemis fm 94,4 για το Νοσοκομείο της Λέρου.



Στη σελίδα του στο FaceBook ανάρτησε το έγγραφο που ανάφερε κ Ορφανάκη για το Νοσοκομείο Λέρου ο κ Βαγγέλης Μπαλαμπάνης με το παρακάτω κείμενο: "Το Νοσοκομείο Λέρου ΚΛΕΙΝΕΙ! Δραματική παρέμβαση της κ Ορφανάκη (Yπευθ.Επιστ.Προσωπικου) στο Ρ/Σ artemis fm"



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ?
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΩΤΗΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ασθενών στο ψυχιατρείο της Λέρου υπήρξε διεθνής κατακραυγή πριν από 25 χρόνια.

Και φτάσαμε στο 2012 για να τους αφήσουμε να πεθάνουν από την πείνα;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΘΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ -ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ,μην δουλευόμαστε τώρα- ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια οι προμηθευτές έδιναν ότι σάπιο και άχρηστο είχαν και μάλιστα σε τιμές όχι και τόσο συμφέρουσες , και έβγαλαν ένα σκασμό λεφτά. Τώρα δεν μπορούν να κάνουν λίγη υπομονή; Ντροπή γιατί όλη η οικονομία αυτού του νησιού στηρίχτηκε σ αυτό το νοσοκομείο. Σίγουρα υπήρξαν και πολλά αρνητικά όμως αν κάνουμε έναν απολογισμό σίγουρα ωφεληθήκαμε περισσότερο απ ότι νομίζουμε. ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το κράτος είναι ο μεγαλύτερος κακοπληρωτής. Απαιτεί οι πολίτες μόνο να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς αυτό , ενώ αυτό χρωστάει σε ΔΕΗ, ΟΤΕ , ασφαλιστικά ταμεία κλπ. Απ ότι κατάλαβα αν ο ΕΟΠΥΥ του κ. Λοβέρδου καταβάλει τα χρέη του στο ΚΘΛ δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά που να τα βρει αφού τα λαμόγια που το διοικούν έχουν άλλες προτεραιότητες.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα λεφτά είπαμε πως πήραν φέτος ως επιχορήρηση τα κόμματα; ΧΑΧΑΧΑ.... Είναι προτιμότερο να πεθαίνουν ασθενείς ή να διατηρήσουν τις καλοσχηματισμένες κοιλάρες τους οι... Βενιζέλος, Πάγκαλος και λοιπά γουρούνια της πολιτικής σκηνής΄; Ενώ εμείς ζούμε χωρίς περίθαλψη σ αυτό το ακριτικό νησί, αυτοί μέχρι και υπερσύγχρονο γυμναστήριο έχουν στην βουλή για να βγάζουν όλη την ένταση από την κοπιαστική δουλειά του ξεπουλήματος της Ελλάδας..

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ