Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Δήλωση της βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη για επίσκεψη Σαμαρά στη Ρόδο


Η υποψήφια με τους  Ανεξάρτητους  Έλληνες, βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ήλθε, είδε (;) και απήλθε.
Ο κ. Σαμαράς χρησιμοποίησε τη Δωδεκάνησο και τη Ρόδο ως επικοινωνιακή σκηνή για να κάνει άλλη μία από τις συνηθισμένες δηλώσεις του.
Σε ότι αφορά την αγωνία του ότι, η ακυβερνησία πλήττει τον τουρισμό, να θυμίσω απλώς ότι ο ίδιος παρέδωσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε μέσα σε λίγες μόνο ώρες.
Τορπίλισε ο ίδιος από την αρχή τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν για σχηματισμό κυβέρνησης και μετά κατηγορούσε όλους τους άλλους.
Για τα νησιά μας δεν είπε και δεν πρότεινε τίποτα το καινούργιο.
Είχε μια αποθεωτική ευκαιρία, να δεσμευτεί ο ίδιος με τον Ε


πλέον επίσημο τρόπο, για το θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας. Θέμα που καίει όλους μας. Δεν το έκανε.
Είχε μια αποθεωτική ευκαιρία, να πει τι θα κάνει με τις καταργήσεις βασικών δημόσιων υπηρεσιών στα νησιά μας. Δεν το έκανε.
Είχε μια αποθεωτική ευκαιρία, για να μας πει τι θα κάνει τελικά με τον Καλλικράτη και για το αν η Δωδεκάνησος θα γίνει η 14η Περιφέρεια. Δεν το έκανε.
Είχε μια αποθεωτική ευκαιρία, να δεσμευτεί για το πως θα βελτιώσει τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες του τόπου μας. Δεν το έκανε.
Φαίνεται ότι κάποιοι ενημέρωσαν τον κ. Σαμαρά ότι, οι Δωδεκανήσιοι θέλουν να είναι θεατές σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, που ελάχιστη σχέση έχει με τις ανάγκες του τόπου μας . Έκαναν πολύ μεγάλο λάθος».

4 σχόλια:

Ν ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΚΕ ΓΚΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως τα ίδια λαμόγια δεν θα βρουν αλλού πολιτική στέγη για να εξακολουθούν να κάνουν τις λαμογιές τους;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ιστορία μ έχει διδάξει πως ο Έλληνας -αν του τάξεις ή του δώσεις κάτι- ξεχνάει εύκολα, και γυρνάει εκεί που πριν λίγο έφτυνε. Γκε γκε κύριε Νίκο; Αμφιβάλεις;

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ