Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ – ΤΣΙΠΡΑΣ. Ο από μηχανής Θεός του συστήματος της Ελληνικής τραγωδίας !

Γράφει ο
Μάκης Αρμενιάκος

ΣΥΡΙΖΑ – ΤΣΙΠΡΑΣ.  Ο από μηχανής Θεός του συστήματος της Ελληνικής τραγωδίας !
       Συνειδητά (το πιθανότερο) ή ασυνείδητα ο Αλέξης, διαχειρίστηκε ιδανικά τα αντιμνημονιακά αισθήματα της μεγαλύτερης μερίδας του λαού, εξασφαλίζοντας τα μεγάλα οφέλη (κατά κύριο λόγω γι’ αυτόν τον ίδιο) και για το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την απαραίτητη συσπείρωση του τρόμου για την σιγουριά του μνημνίου.
       Πάνω του, και στην επιβεβαίωση της υπόθεσης για άρνηση εξουσίας, μπορεί άνετα να φορτωθεί η αποτυχία των Ανεξάρτητων Ελλήνων που με χίλιες δυο (βάσιμες) δικαιολογίες, θα επιχειρηθεί (εύχομαι να κάνω λάθος) να καλυφθούν οι ευθύνες όσων και όπου χειρίστηκαν την οργάνωση και τον προεκλογικό αγώνα.

       Όποτε ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε κεφάλι, με χειρουργική ακρίβεια χειρισμών ο ίδιος ο Αλέξης με δηλώσεις του, φρόντιζε να το μαζεύει! Και όποτε λόγω αυτής της συμπεριφοράς ξέμενε πίσω με κίνδυνο να καταρρεύσει ο πόλος του συστήματος διπολισμού, ερχόταν η βοήθεια με δηλώσεις (κυρίως εξωτερικού) για να τον αποκαταστήσει.
       Το χθεσινό αποτέλεσμα επιτρέπει στους επικυρίαρχους εκτός των δύο βασικών εργολάβων του μνημονίου, με τη συμμετοχή  του τερατουργήματος Κουβέλη (μνημόνιο με άλλοθι αριστεράς) να κουμαντάρουν ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (180) για να περάσουν συνταγματικά οι αντισυνταγματικές επιταγές του μνημονίου!
        Με τα μέσα τους (λεφτά-εκβιασμοί-ΜΜΕ) και την ηλιθιότητα όσων τους ψήφισαν αυτοί πέτυχαν.
       Την ασυλία της Ντόρας (παραπομπή την ημέρα προκήρυξης των εκλογών για το 1.000.000), του ΓΑΠ και όλων των σκανδάλων της ziemens, υποβρύχια και όλα τα άλλα.
       Τη συνέχιση του ξεπουλήματος των πάντων  και τη συνέχιση των πολιτικών δια της οικονομικής βίας Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης (Δικτατορίας).
       Και όλα όσα κατά καιρούς έχουμε τονίσει με τις αναρτήσεις μας.
       Μα κυρίως κατόρθωσαν να πετύχουν (το μεγάλο πείραμα) να χαίρονται για την χθεσινή επιτυχία (έστω πρόσκαιρα) και να πανηγυρίζουν τα θύματα των πολιτικών τους!
       Η Ευθύνη του λαού των ηλίθιων ψηφοφόρων, βαρύνει κυρίως αυτούς που τους βρίζουν (όπως εγώ!) αφού δεν κατόρθωσαν ως όφειλαν, να πείσουν με τα επιχειρήματα τους για την ανατροπή, που σημαίνει ότι πρέπει να βγουν μπροστά και έξω, στην αληθινή ζωή, στον κόσμο, αφού για άλλη μια φορά τα κοινωνικά δίκτυα μέσω internet και τα blogs, παρά τη πολύτιμη συνεισφορά τους, δεν επαρκούν.
       Όταν πανηγυρίζουν αυτοί που σε εκμεταλλεύονται και έχουν Αντίθετα συμφέροντα από τα δικά σου, τότε είναι χαζό να πιστεύεις ότι έκανες την σωστή επιλογή!
        Ήδη φαίνεται η αμηχανία των «κερδισμένων» ψηφοφόρων που κυριευμένοι από το φόβο επέλεξαν να σώσουν το ευρώ (από ποιόν;) και βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση από αυτήν που ήθελαν να ξεφύγουν πριν τις εκλογές!!!!
       Άφησαν στους εκβιαστές και τους εκβιασμούς να υποκαταστήσουν το μήνυμα για αλλαγή πολιτικής που ήθελαν να στείλουν, και βρέθηκαν έναντι μιας ψευδεπίγραφης απειλής, να εγκρίνουν και να νομιμοποιήσουν τις πολιτικές που θεωρούν ότι τους έφτασαν εδώ!
       Ο κ Σόιμπλε δήλωσε ότι σέβεται την επιλογή του Ελληνικού λαού να ψηφίσει την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, που οι Έλληνες γνωρίζουν ότι πρέπει να σεβαστούν τις δεσμεύσεις για μεταρρυθμίσεις και πολύχρονες προσπάθειες.
       Ο ίδιος ο κ Σαμαράς στις πρώτες δηλώσεις του απευθύνθηκε στους νταβατζήδες (αγορές – εταίρους) και όχι στον Ελληνικό λαό, αποφεύγοντας να αναφερθεί σε διαπραγμάτευση, αλλά στον σεβασμό των υπογραφών και των δεσμεύσεων, στις οποίες θα προστεθούν οι στόχοι για ανάπτυξη!!!!!
       Νιώθεις εξαπατημένος με το καλημέρα; Καλά να πάθεις μλκ ψηφοφόρε. Ραντεβού στους δρόμους της διαμαρτυρίας της εξαθλίωσης και της πείνας που αυτή τη φορά ΕΣΥ επέλεξες.
       Ο θεός μαζί μας.
Μάκης Αρμενιάκος     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ