Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη υποψήφιων Βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα Κολύμπια







Τα Κολύμπια επισκέφτηκαν σήμερα η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, μαζί με τους συνυποψήφιους της στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κα Ελένη Ρούσσου - Μαργωμένου και κ. Βασίλη Μανέττα, όπου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ξενοδόχους, τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της περιοχής.
Κύριο θέμα των συζητήσεων ήταν, η τρομακτική ύφεση που έχει πλήξει την οικονομία της χώρας, η αγωνία για τη φετινή πορεία του τουρισμού και αν τελικά θα υπάρξει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου.
Απαντώντας σε ερωτήσεις των συμπολιτών της η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε, μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή ότι η ύφεση στη 

χώρα μας ανέρχεται πλέον στο 6,5%. Όλες οι προβλέψεις του Μνημονίου και των εγχώριων υποστηρικτών του έχουν πέσει δραματικά έξω.
Και αντί να δουν ότι η συνταγή τους δολοφονεί την ελληνική οικογένεια, την κοινωνία και την οικονομία, αυτοί συνεχίζουν και στήνουν ένα γαϊτανάκι εκβιασμών και τρομοκρατικών διλημμάτων.
Επιπλέον, αφού κατάφεραν να στεγνώσουν την οικονομία, δεν διστάζουν να οδηγούν τώρα τους επιχειρηματίες, αλλά και όλους όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις του είτε στις φυλακές, ή στην πλήρη απόγνωση στέλνοντας κατασχετήρια στις περιουσίες τους.
Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έχουμε προτείνει μέτρα για την τόνωση της οικονομίας. Έχουμε προτείνει τη δημιουργία Εθνικού Λογαριασμού Οφειλετών του Δημοσίου για να δοθεί ουσιαστική λύση και να μην αντιμετωπίζονται οι οικογενειάρχες επιχειρηματίες ως κοινοί υπόδικοι. Έχουμε προτείνει την άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ για να έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο στον πλούτο μας. Δείξαμε, όπως έκαναν και διεθνή μέσα ενημέρωσης, ότι όλα τα δάνεια καταλήγουν στις τσέπες των τοκογλύφων δανειστών μας και όχι στην οικονομία μας.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε έναν συνεπή πολιτικό αγώνα, με σταθερό λόγο και αναλλοίωτες απόψεις. Πιστεύουμε ότι το βασικότερο όλων είναι να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και την ασυλία μας ως χώρα, ακριβώς για να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ