Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΕΡΟΥ για το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα, στις 22 Ιουλίου 2012, στο γραφείο του κ. Δημάρχου Λέρου, συνήλθε η Επιτροπή κατοίκων Λέρου, που έχει σχηματιστεί για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων, που υπάρχουν στη λειτουργία του Κ.Θ. – Κέντρο Υγείας Λέρου και της συνεπεία αυτών υποβάθμισης της υγείας των νοσηλευομένων ψυχικά ασθενών αλλά και των κατοίκων της Λέρου, Πάτμου, Λειψών και Αγαθονησίου.
          Κατόπιν συζήτησης μεταξύ των μελών της Επιτροπής αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Να συμμετέχουν μέλη της Επιτροπής στη συνάντηση των Δημάρχων Λέρου, Πάτμου, Λεψών και Αγαθονησίου με τον Διευθυντή του Υπουργείου Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012.


2. Να δοθεί προθεσμία μιας εβδομάδας για την επίλυση των άμεσων και επειγόντων προβλημάτων για να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.
3. Να υπάρξει ανακοίνωση με τα αποτελέσματα της ως άνω συνάντησης και με προγραμματισμό κινητοποιήσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε περίπτωση μη ικανοποίησης των αιτημάτων.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΕΡΟΥ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος την ορισε αυτην την επιτροπη ρε παιδια και μιλαει εξ ονοματος των κατοικων της Λερου?

Στραβόξυλο είπε...

Όποιος ήταν στην ανοικτή συγκέντρωση που έγινε μπροστά από το ξενοδοχείο ΛΕΡΟΣ πρίν 3 περίπου εβδομάδες ξέρει πως ορίστηκε αυτή η επιτροπή. Με διαφανείς διαδικασίες . Όποιος είχε την διάθεση να τρέξει και να αφιερώσει χρόνο για την επίλυση του γνωστού προβλήματος μπορούσε να συμετέσχει στην επιτροπή. Απλά τόλμησαν λίγοι...
Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, ακόμα και συ.

Ανώνυμος είπε...

και γιατι λοιπον δεν μιλαει εξ ονοματος οσων ηταν εκει, αλλα εξ ονοματος ολων των κατοικων?
τους ρωτησαν αν συμφωνουν?

δηλαδι αν ηταν εκει 100 θα μιλανε εκ μερους των 8000? ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?

ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ.Ε είπε...

ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ Ε.Προς Κο Ανώνυμο. Και βέβαια είναι σοβαρά τα πράγματα εκτός και αν δεν θες εσύ να το καταλάβεις για δικού σου λόγους.Θα μπορούσες να είσαι εκεί να πεις Δημοκρατικά την άποψή σου. Επειδή όμως οι υπογραφές (2.700) είναι επώνυμες, έλα επώνυμα να το συζητήσουμε το θέμα.Αν όχι, τότε,ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ δεν σε χρειαζόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.ΦΙΛΙΚΑ.

Στραβόξυλο είπε...

Δηλαδή εσύ τι προτείνεις; να λέγεται επιτροπή των 100 κατοίκων; ή αμφιβάλλεις ότι νοιάζονται για το καλό του νησιού και των κατοίκων του με την παραμονή του νοσοκομείου και την στελέχωσή του με ιατρικό προσωπικό; ΑΝ ενδιαφέρεσαι μπορείς να μπεις και συ μέσα και να συμβάλεις με την παρουσία σου σ αυτήν την προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

κε ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ.Ε θέλετε να πείτε οτι 2700 την έβγαλαν την επιτροπή? και γιατί στο χαρτί με τις υπογραφές δεν αναφέρει πουθενά οτι επιτροπή που θα ορισθεί θα τους εκπροσωπήσει για την λύση του θέματος?παρακαλώ επίσης αφήστε τις ειρωνείες για αλλού, λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε κανέναν.. αυτό το μπορούμε και μόνοι μας λέει πολλά και το λέτε φαντάζομαι επειδή όντως σχεδόν μόνοι σας το κάνατε.. και φυσικά δεν μπορείτε μόνοι σας.

δεν είμαι αντίθετη με όλα αυτά απλά νομίζω χρειάζεται λίγο παραπάνω προσοχή στο πως γίνονται αυτές οι ενέργειες για αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν μπορείς να κάνεις εκλογή επιτροπής κάπου όταν απο τα 2700 μέλη είναι παρόντα τα 100.
δεν θα επανέλθω στο θέμα.. καλή συνέχεια σε οτι κάνετε απλά λίγη προσοχή και δεν αμφιβάλω καθόλου για τις προθέσεις σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΌ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;

Στραβόξυλο είπε...

Για να επιμένεις πως ήταν μόνο 100 άτομα στην συγκέντρωση , πάει να πει πως ή ήσουν εκεί ή κάποιος άλλος σου το μετέφερε. Λοιπόν για να τελειώνουμε. Αν ήσουν εκεί κακώς δεν μίλησες τότε. Αν κάποιος άλλος ήταν, μάλλον δεν είχε σωστή αντίληψη, γιατί σε διαβεβαιώ πως ήταν πολλοί περισσότεροι από 100. ΟΚ;
Το θέμα είναι πως μόνο κριτική βλέπω να γίνεται και όχι προτάσεις για το τι μπορούμε να κάνουμε.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ