Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Δήλωση της τομεάρχη Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδη


Η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδη,  με τον ορισμό της ως υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας του κινήματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα, ως νησιώτισσα, να μου εμπιστευτεί το κίνημά μας και ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος, τον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας.
Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν, για να είμαι συνεπής στη “βάρδια” μου και αποτελεσματική, στα δύσκολα “ρεμέτζα” που έρχονται.
Η Ναυτιλία, είναι ο πυλώνας της οικονομίας μας και – δυστυχώς – αποτελεί πρόκληση του κ. Ράιχενμπαχ να επισκεφτεί το Υπουργείο Ναυτιλίας, για να ενημερωθεί για τους λόγους της επανασύστασης του, προτού καν δοθεί η ευκαιρία στον αρμόδιο Υπουργό, να μιλήσει στη Βουλή, στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.

Δείχνουν με αυτόν τον τρόπο, το πως εννοούν οι δανειστές μας τη συνεννόηση, με την εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό Κυβέρνηση.
Σε κάθε περίπτωση, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα παρακολουθήσουμε τις προγραμματικές δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού και θα τοποθετηθούμε αναλόγως, με βάση το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε στον ελληνικό λαό πριν τις εκλογές». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ