Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΡΟΔΟΣ 17/07/2012
Δεν πέρασε ένας μήνας και οι φόβοι μας ότι αυτή η κυβέρνηση της υποταγής, θα υποχωρήσει σε κάθε προσταγή της τρόικας, επιβεβαιώνονται μέρα με την ημέρα.
Αφού το παραμύθι της σκληρής διαπραγμάτευσης για αλλαγή του μνημονίου κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, αφού ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός εργασίας κ. 


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ μην αντέχοντας την ασυνέπεια λόγων και πράξεων του αρχηγού του και πρωθυπουργού της χώρας, πήδηξε όσο είναι νωρίς από το τρένο, έρχονται και τα νέα επεισόδια της ασυνέπειας των προεκλογικών  λόγων και μετά εκλογικών πράξεων του νέου πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  
 «Η τρόικα της συγκυβέρνησης, με προεξάρχοντα τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ ως «αντιμνημονιακή» συνιστώσα, δεν θα κόβει το ρεύμα στα νοικοκυριά και στις οικογένειες αν δεν πληρώνεται το γνωστό χαράτσι.
 Αντί αυτού, εξαντλώντας το «φιλολαϊκό-φιλοκοινωνικό» της οπλοστάσιο, θα εφαρμόζει κατασχέσεις, αρχίζοντας από μισθούς, συντάξεις, ενοίκια, καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία κινητά και ακίνητα.
Προειδοποιούμε την τρόικα της συγκυβέρνησης, ότι οι οικονομικές αντοχές των συμπολιτών μας έχουν ήδη εξαντληθεί και μαζί με αυτές και οι ψυχικές.
Αυτό το πογκρόμ εξαθλίωσης και εξόντωσης των Ελλήνων δεν πρέπει και δεν μπορεί να συνεχιστεί.  Θα αντιληφθούν επιτέλους οι κυβερνητικοί εταίροι ότι αυτή η παράλογη και εξωφρενική πολιτική οδηγεί σε όλο και βαρύτερες κοινωνικές παρενέργειες;»
Για να θυμίσουμε τα γεγονότα  ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύεται προεκλογικά το μήνα ΙΟΥΝΙΟ να καταργήσει το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ , κατά την παρουσίαση του Οικονομικού Προγράμματος της Ν.Δ. στο Ζάππειο Νο 2, κατηγορώντας  για το χαράτσι τον Ευάγγελο Βενιζέλο που το εμπνεύστηκε και συνδέοντας το με τις "ζημιές και τις χασούρες" της ΔΕΗ με την είσπραξη του τέλους από τους λογαριασμούς ρεύματος!
Μήνας ΙΟΥΛΙΟΣ  ο Αντώνης Σαμαράς κάνει μία από τις γνωστές πιρουέτες –  τούμπες του  και το χαράτσι της ΔΕΗ ξανά μπαίνει στην ζωή μας.
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας !!!!! Όμως να θυμάστε ότι δεν θα σωπάσουμε μέχρι να αποκαλυφτείτε πλήρως στον ελληνικό λαό. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

1 σχόλιο:

Στραβόξυλο είπε...

Και μεις είμαστε πολλοί, είμαστε και μ----ες αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να τους στείλουμε στον διάολο και δεν το κάναμε.-

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ