Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΔΣΑ: ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕ


       Αν δεν το πήρατε χαμπάρι (αυτός ήταν ο στόχος τους) έχουμε περάσει σε νέους κανόνες, αυτούς των δελτίων ειδήσεων!
       Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς τους νέους κανόνες, Ηθικό είναι να μην χάνει ο δανειστής τα λεφτά του αλλά δεν είναι ανήθικο να χάνουν οι πολίτες τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους και το να λιμοκτονούν!!!
        Δεν είναι ανήθικο οι δανειστές με ωμό εκβιασμό που πρόθυμα αποδέχονται και υποκύπτουν οι εδώ συνεργάτες τους (μπράβο μας) κυβερνήτες μας, να καταπατούν και να παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά είναι ανήθικη κάθε μορφής αντίσταση στην λεηλασία της ζωής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
       Για τη σωτηρία της Ελλάδας εμείς, και της ευρωζώνης, του ευρώ και της ίδιας της ΕΕ οι εταίροι μας δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στις αγορές θεωρώντας την κατεδάφιση των δημοκρατικών θεσμών, της πρόνοιας, της υγείας, της ασφάλειας και αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών ως πολυτέλειες (περίπου) που πρέπει να θυσιαστούν στο βωμό της οικονομικής κρίσης όπως λένε αυτοί ή της δια της βίας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης όπως πραγματικά συμβαίνει (άσχετα αν μερικοί δεν μπορούν ακόμα να το καταλάβουν!) όπως, μεταξύ πολλών άλλων λέω και εγώ.
       Αφού δεν σώζονται οι περισσότεροι από τους Έλληνες, η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία (Εθνική Ασυλία) και ούτε η Εθνική Ανεξαρτησία, τότε ποιος ο λόγος για τις θυσίες που μας επιβάλουν να υποστούμε; Τι προσπαθούμε να σώσουμε; Τις κομπίνες και τις απάτες τους; Τον επεκτατισμό της κατοχής του Δ’ Ράιχ; Ή μήπως με την φτώχεια και την πείνα το  νόμισμα της ευημερίας!;
       Η μεγαλύτερη επίθεση που έχουμε δεχθεί ως λαός δεν είναι η οικονομική κρίση αλλά στο μυαλό μας! Δεχόμαστε με υπομονή τα πάντα και έχουμε πιάσει πάτο, χωρίς κανένα σκοπό και χωρίς στόχο, με την υιοθέτηση ενός μονόδρομου που μας οδηγεί στην καταστροφή.
       Έχουμε πέσει σε μια κινούμενη άμμο, και εγκαταλείπουμε κάθε κίνηση σωτηρίας, για να μην μειώσουμε τον χρόνο που μας απομένει για το βέβαιο θάνατο! Το μυαλό μας έχει πειραχτεί ώστε να μην ρισκάρουμε την περίπτωση σωτηρίας για μισή παραπάνω ώρα, αγωνιώδους και φρικτής ζωής!
       Λογικότατο και προπαντός Ελληνοπρεπές!
Υ/Γ Η αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη της τρόικα στη δικαιοσύνη. Η πρώτη ήταν τις (κάντε κλικ στην υπογραμμισμένη πρόταση) 3/10/11στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων
Μάκης Αρμενιάκος   



πηγή:anti-ntp
ΔΣΑ: ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕ

«Ωμή και κατάφωρη παρέμβαση» στο έργο της Δικαιοσύνης χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννης Αδαμόπουλος, τη χθεσινή επίσκεψη του κλιμακίου της τρόικας, στο Συμβούλιο της Επικρατείας Ο κ. Αδαμόπουλος τονίζει ότι «είναι αδιανόητο οι ταμειακές δυσχέρειες της Ελλάδας και η εξ αυτών αναγωγή ορισμένων εξωθεσμικών παραγόντων σε...
κρατικούς δανειστές να αποτελούν την πρόφαση για ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις στη λειτουργία συνταγματικά ανεξάρτητων και 

διαχρονικά ακηδεμόνευτων θεσμών, όπως είναι η Δικαιοσύνη».
Υπογραμμίζει ακόμη ότι είναι πρωτόγνωρο ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί να καθίστανται «απολογούμενοι» έναντι «δημοκρατικά ανομιμοποίητων παραγόντων που, ως αυτόκλητοι κομιστές δήθεν σωτήριων λύσεων και μεταρρυθμίσεων, ζητούν εξηγήσεις για την ταχύτητα και την εν γένει πορεία της απονομής της Δικαιοσύνης στη χώρα».
Ο πρόεδρος του ΔΣΑ εκφράζει την ελπίδα ότι δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον «ανάλογες ωμές και κατάφωρες παρεμβάσεις στο έργο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης απ' όπου και αν αυτές προέρχονται», ενώ ξεκαθαρίζει ότι ο δικηγορικός κόσμος αρνείται να νομιμοποιήσει «εκτροπές που ενδεχομένως να λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο άμεσο μέλλον».
«Οι 'Ελληνες δικαστές δεν χρειάζονται υποδείξεις αναφορικά με την άσκηση των καθηκόντων τους», καταλήγει.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV

1 σχόλιο:

Στραβόξυλο είπε...

Καλά τα λέει όμως ξεχνάει πως τελικά η ελληνική δικαιοσύνη δεν είναι και τόσο ανεξάρτητη όσο ισχυρίζεται. Διαφορετικά δεν θα είχαμε τόσους πολιτικούς και άλλους απατεώνες να σφυρίζουν κλέφτικα. Κάνω λάθος ή είμαι τόσο στραβόξυλο τελικά και τους αδικώ;

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ