Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Και τρίτη προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης;


       Ακόμα και αν φοβάστε τα χημικά, τα δακρυγόνα, τα γκλόπς, τους κουκουλοφόρους μπαχαλάκηδες και τα άλλα δημοκρατικά μέσα προστασίας του πολίτη της Ελληνικής Αστυνομίας του Δ Ράιχ, μπορείτε να μην μείνετε απαθείς!
       Μπορείτε από την ασφάλεια του σπιτιού σας να βοηθήσετε να ακουστεί η φωνή σας και να πιέσετε με την συμμετοχή σας στα ηλεκτρονικά αιτήματα, ψηφοφορίες και ψηφίσματα, μερικά  links εκ των οποίων υπάρχουν στην παρακάτω ανάρτηση, και αλλού.
       Βλέπετε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και δυσοίωνα γιατί δεν αφορούν μόνο τους εδώ υπεύθυνους για την Εθνική, Δημοκρατική και ανθρωπιστική μειοδοσία, αλλά και τους ευρωπαίους που τα προτείνουν – επιβάλλουν και φυσικά την ισχύ των τραπεζιτών που βρίσκονται πίσω τους.
       Είδατε τι έγινε εχθές στην Ισπανία; Ακολουθούν ακριβώς τις ίδιες τακτικές και μεθόδους που εφαρμόστηκαν και δοκιμάστηκαν σε εμάς! Με το ίδιο πρόσχημα της υποτιθέμενης κρίσης αλλά και με τις ίδιες εκβιαστικές μεθόδους, ώστε μέσα από την απελπισία της καλά σχεδιασμένης και με τα συγκεκριμένα μέτρα επιδιωκόμενης ύφεσης, να οδηγηθούμε με συνοπτικές, αντιδημοκρατικές και επείγουσες διαδικασίες της Τραπεζικής, οικονομικής και πολιτικής κεντρικής ευρωπαϊκής, χάι Χίτλερ διακυβέρνησης του αποφασίζουμε και διατάζουμε. 
Μάκης Αρμενιάκος     



Και τρίτη προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης;


Σύμφωνα με πληροφορίες το Crash στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί την Παρασκευή (13/7), παίρνει την πρωτοβουλία να στείλει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο τους επικεφαλής της κατοχικής Τρόϊκας.
Την Λαγκάρντ, τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε ,τον Μπαρόζο και τον Ρομπάι. Ώστε να δικαστούν -όπως αρμόζει από το διεθνές δίκαιο-για το ανθρωπιστικό έγκλημα που συντελείται- με δική τους υπαιτιότητα- από τον Απρίλιο του 2010 στη χώρα μας και που έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική γενοκτονία του λαού των Ελλήνων.
Στην μηνυτήρια αναφορά, η οποία συντάχθηκε με την πολύτιμη βοήθεια του Συνταγματολόγου κ. Κώστα Χρυσόγονου, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του 

τμήματος Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πρώτοι βάλαμε την υπογραφή μας οι άνθρωποι του «Crash»: ο Γιώργος Τράγκας, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Παναγιώτης Τζένος και ο Αντώνης Πρέκας.
Ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δημοσιεύεται στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού CRASH και θα αναρτηθεί και στην διεύθυνση www.facebook.com/giorgostragas προκειμένου όποιος συμφωνεί και θέλει, να μπορεί να προσυπογράψει την προσφυγή.
Υπενθυμίζουμε οτι Μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί 2 προσφυγές η πρώτη στις 11/10/2011(Καταγγελία Γεριτσίδου στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ -ICC) και η δεύτερη στις 02/03/2012(Καταγγελία Σαλεμή στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ - ICC)
Η πρώτη προσφυγή στρέφεται κυρίως κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου και ή δεύτερη κατά των Κάρολου Παπούλια, Γεωργίου Α. Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου, Ευάγγελου Βενιζέλου, Θεόδωρου Γ. Πάγκαλου και Παντός άλλου υπευθύνου. Η διαδικασία είναι αυτεπαγελτη και τα εγκλήματα που εξετάζονται στην περίπτωσή τους είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία. 
Επίσης έχουν αποσταλεί εκατοντάδες επιστολές και e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και ΓΑΠ … και τρέχει σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα (petition) προς τον Εισαγγελέα του Δικαστηρίου να επισπεύσει τις διαδικασίες για να τιμωρηθούν οι ένοχοι : Save Greece! Save the cradle of western civilization! ( ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! )
Το επίσημο ιστολόγιο του Δικαστηρίου μπορείται να το βρείτε εδώ http://www.icc-cpi.int/menus/icc/όπως το Καταστατικό της Ρώμης βάση του οποίου εκδικάζει το δικαστήριο, πως τεκμηριώνονται τα εγκλήματα και όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ