Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Κατηγορούμενοι - επιτέλους - οι Γερμανοί διαφθορείς της Siemens


       Θυμάστε πόσο εγκληματικά ανεύθυνο και εξωπραγματικά επιπόλαιο ήταν να ζητήσουμε επί ΓΑΠ ευθύνες, από τους προαγωγούς της διαφθορά τους Ελληνικού Δημοσίου; Η κοινή γνώμη τότε βομβαρδιζόταν με τόνους τηλεθέασης υπευθυνότητας για την αποδοχή των μέτρων και την απόρριψη κάθε άλλης φωνής.
       Βλέπεται η προσπάθεια ενοχής των διεφθαρμένων μονοπώλησε της προσοχής εντός και εκτός Ελλάδας έναντι των ευθυνών και της ενοχής των διαφθορέων που έμειναν στο απυρόβλητο!
       Εντελώς τυχαία βέβαια δεν καταγγείλαμε ποτέ την ziemens την MAN και ένα σωρό άλλες εταιρείες για την συμμετοχή τους στην Ελληνική διαφθορά, δεν ζητήσαμε τα στοιχεία που διαθέτουν (λίστες αποδεκτών προϊόντων εγκλήματος και ξέπλυμα μαύρου χρήματος) για να μην τιμωρηθούν οι εδώ απατεώνες πολιτικοί και μη, να μην δημευθούν οι περιουσίες τους, και να μην (ισχύει νομικά) απαλειφθούν από το δημόσιο χρέος τα δάνεια που βεβαιωμένα με δικαστικές αποφάσεις εξυπηρέτησαν τη διαφθορά!
       Για να μπορούν να εκβιάζουν τους απατεώνες έλληνες πολιτικούς να υπογράφουν τα μνημόνια της παράδοσης στην καταστροφή και να δεσμεύονται να υλοποιήσουν  μέτρα, που καταλύουν τις συνταγματικές δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις του κράτους στον πολίτη.
       Καταντήσαμε να υποφέρουμε με άδικες θυσίες για να σώσουμε ψυχαναγκαστικά μια ΕΕ που δυστυχώς έχει μεταλλαχθεί σε κάτι (πλήρη κατάργηση κοινωνικής προστασίας και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοκρατικών θεσμών) που δεν αποτελεί πλέον ευσεβή πόθο – στόχο, και μια πατρίδα που χάνοντας την αξιοπρέπεια και την υπηρηφάνεια της μαζί με την Εθνική της κυριαρχία, δεν έχεις την αίσθηση ότι με τις θυσίες σου την υπηρετείς!!!
        Δυστυχώς αυτό είναι πέρα όλων των άλλων το σημαντικότερο δείγμα θνησιγένειας και Εθνικής καταστροφής.
Μάκης αρμενιάκος    

πηγή:defencenet.gr
Κατηγορούμενοι - επιτέλους - οι Γερμανοί διαφθορείς της Siemens

Image
Τα στελέχη της Siemens στη Γερμανία Ράινχαρτ Σίκατσεκ και Μάικλ Κουτσενρόιτερ περιλαμβάνονται στη λίστα των κατηγορουμένων, για πρώτη φορά, από την Ελληνική Δικαιοσύνη οι οποίοι καλούνται σε απολογία για το γερμανικό σκάνδαλο που συγκλόνισε την χώρα και τον πλανήτη γενικότερα. Πρόκειται για στελέχη που υπηρέτησαν σε διευθύνσεις τηλεπικοινωνιών της Siemens στη Γερμανία το διάστημα 1998-2004 και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαφθορά Ελλήνων αξιωματούχων. Δηλαδή έχουν διαπράξει "καραμπινάτο" το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι εφέτες-ανακριτές που χειρίζονται το σκάνδαλο των "μαύρων" ταμείων αναμένεται να αποστείλουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο κλήσεις προς απολογία σε 10 πρώην διευθυντικά στελέχη της μητρικής Siemens. Όλοι τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ελληνικές ανακριτικές αρχές προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα κακουργήματα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος και της δωροδοκίας.

Οι κλήσεις αφορούν τη σύμβαση 8002 για την ψηφιοποίηση ΟΤΕ, η οποία φέρεται να ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο.

Παράλληλα, καθοριστικά  για την πορεία της ανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένεται να είναι και της ευρήματα της πραγματογνωμοσύνης για το σύστημα ασφαλείας C4I, προκειμένου να προσδιοριστεί το ύψος της ζημίας που προκλήθηκε στο Δημόσιο από την προμήθεια και την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας.

Επίσης, οι εφέτες ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων των αρμενικών αρχών στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών που συνδέονται με την υπόθεση της Armentel.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ