Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Το πρώτο Ελληνικό smartpfone κινητό τηλέφωνο με adroid είναι γεγονός. MLS IQ Talk


       Η Ελληνική MLS Πληροφορική που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και είναι πασίγνωστη από το MLS destinator, παρουσίασε το πρώτο Ελληνικό κινητό τηλέφωνο smartpfone με λειτουργικό Adroid 2.3.5  που ενσωματώνει πολλές καινοτομίες τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρεία.
       Εύχομαι να πάει τόσο καλά μέχρι εκεί που να μην απειλήσει τις κατεστημένες δυνάμεις της αγοράς! Γιατί πολύ απλά όπως και με άλλες Ελληνικές εταιρείες στο παρελθόν που με τις επιτυχίες τους μπήκαν στο στόχαστρο των μεγάλων παιχτών, απλά έκλεισαν!!!!
       Βλέπετε για την κατάντια της Ελλάδας δεν φταίει ότι έκλεισαν τα πάντα και τα εισάγουμε όλα, αλλά ο βασικός μισθός σε μια χώρα με ενιαίο νόμισμα που οι αμοιβές είναι η μισές ενός Γερμανού και τα προϊόντα πιο ακριβά ως και 30% από την Γερμανία!
       Τα μνημόνια και τα μάτια σας βάρβαροι……
       Ακολουθούν δύο αναρτήσεις. Η πρώτη με σύντομες πληροφορίες για το MLS IQ TALK και η δεύτερη με φωτογραφίες και video με πλήρη παρουσίαση.
Μάκης Αρμενιάκος    


πηγή:gameworld.gr

MLS iQTalk: Το ελληνικό κινητό


MLS iQTalk: Το ελληνικό κινητό
Το πρώτο ελληνικό κινητό τηλέφωνο είναι γεγονός!
Η MLS Πληροφορική, ανακοίνωσε την δημιουργία του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου, το οποίο μάλιστα θα ενσωματώνει πολλές ενδιαφέρουσες καινοτομίες.
Θα ονομάζεται MLS iQTalk και όπως μαρτυράει το όνομά του, θα συνδυάζει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (iQ) και αναγνώρισης φωνής (Talk). Το project αναπτύσσεται εδώ και χρόνια απ' την MLS, ευρέως γνωστή από τα GPS της, η οποία το κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό. Το MLS iQTalk θα είναι smartphone το οποίο θα τρέχει με λειτουργικό σύστημα Android. Οι εφαρμογές του κινητού θα είναι γραμμένες στα 

ελληνικά και θα αντιλαμβάνονται πλήρως την ελληνική γλώσσα, κάτι που δεν έχουμε δει έως τώρα σε κανένα άλλο κινητό της αγοράς.

''Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου το οποίο ενσωματώνει άκρως ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Προσπαθήσαμε, ώστε όλοι οι Έλληνες που θα το αποκτήσουν να απολαύσουν ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας με το iQTalk και μάλιστα σε προσιτή τιμή'', δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MLS, Ιωάννης Καματάκης.

Αντίστοιχη τεχνολογία έχει εφαρμοστεί και στο νέο Samsung Galaxy S III, το οποίο βέβαια στην τιμή των 700 ευρώ απευθύνεται μόνο στα υψηλότερα μπάτζετ. Αν το MLS iQTalk είναι προσιτό, εύχρηστο και δυνατό σε προδιαγραφές, τότε -ποιος ξέρει- ίσως θα έχουμε να μιλάμε για ένα σημαντικό τεχνολογικό επίτευγμα για τη χώρα μας.


πηγή:techblog.gr
MLS IQTalk ελληνικό βίντεο παρουσίαση
TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το MLS IQTalk το πρώτο Android smartphone που καταλαβαίνει ελληνικά και πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις απλά αναφέροντας το όνομα της επαφής που θέλετε να καλέσετε. To MLS IQTalk έρχεται με το πλήρες πακέτο φωνητικής πλοήγησης MLS Talk&Drive. Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε το πακέτο εφαμογών MAIC (MLS Artificial Intelligence Center).
Να σημειώσουμε ότι για τη λειτουργία των εφαρμογών MLS Talk&Call, SMS to, Email to και MLS Talk&Drive δεν απαιτείται η σύνδεση στο ίντερνετ. Το MLS IQTalk το φέρνει αποκλειστικά η Cosmote (για περίοδο 3 εβδομάδων) με τιμή 249,90 ευρώ και δώρο βάση στήριξη και φορτιστή αυτοκινήτου.
MLS IQTalk
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.5
Επεξεργαστής: Mediatek ΜΤ6573 650MHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, LCD, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, διπλό LED flash, video VGA
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB micro SD στο κουτί
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, Ραδιόφωνο FM
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 123x69x12 χλστ.
Βάρος: 145 γρ.
MLS IQTalk ελληνικό βίντεο παρουσίαση
MLS IQTalk ελληνικό βίντεο παρουσίαση
MLS IQTalk ελληνικό βίντεο παρουσίαση
MLS IQTalk ελληνικό βίντεο παρουσίαση


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΛΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΝΥ ΤΗΣ ΝΑΜΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Μην το αγοράσετε θα κινδυνέψουν άνθρωποι.. θα σας αναγκάσει να αγγίξετε την οθόνη του όταν οδηγάτε !!!
Αυτό το είδος κινδύνου είναι μεγαλύτερο από όταν μιλάτε με τα κλασικά κινητά… (!!!).
Είδα πάνω από ένα.. ξένα γράμματα, ανάθεμα τους.. και είδα λατινικά γράμματα !!!
Δεν μπορείτε να κάνετε διάλογο μαζί του.. διότι θα ωφελούσαστε παραπάνω…!!!
Πως…; Θα σας άκουγε να λέτε σε κάποιον γνωστό σας πχ.. ότι την Δευτέρα θα πάτε στην εφορεία για κάποιο ραντεβού.. για μια υπερχρέωση… λέω εγώ τώρα… και χωρείς να του το πείτε.. θα σας το υπενθύμιζε… !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάπα Ελληνικό άϊ κιου…
Κολπάκι του Ισλάμ…

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ