Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας στη Λέρο


       Μετά τους τυφλούς της Καλύμνου που οδηγούσαν ΤΑΧΙ στην Λέρο!!! έχουμε τους δυσλεξικούς στη Λέρο !
       Λέρος και Κάλυμνος σε αγαστή συνεργασία περί των προνοιακών πιστοποιητικών και επιδομάτων!!!
       Λέτε τώρα ο Πάγκαλος που λέει ότι τα φάγαμε όλοι μαζί να έχει στοιχεία ή ότι η σχετική τεχνογνωσία οφείλετε σε μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις με σήμα κατατεθέν το ευρώ, και των τοπικών στελεχών καριέρας;
Μάκης Αρμενιάκος 


πηγή:tvkosmos.gr
Πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας στη Λέρο
Πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας στη Λέρο
Κύκλωμα που εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας σε μαθητές για να απαλλάσονται από τις γραπτές εξετάσεις εξάρθρωσαν η Οικονομική Αστυνομία και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ως εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται μιά 73χρονη 

συνταξιούχος δημόσιου νοσοκομείου που διατηρεί κέντρο λογοθεραπείας σε προάστιο της Αττικής.


Η 73χρονη, από κοινού με μια 56χρονη ψυχολόγο και μια 48χρονη γραμματέα σε δημόσιο νοσοκομείο, φέρονται να έχουν εκδώσει 121 πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας, έναντι 300 έως 900 ευρώ, τα οποία έχουν κατατεθεί σε σχολεία κυρίως της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Αττική, Λέρο και Λέσβο.


Ο φάκελος της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Παιδείας, αφού ορισμένα από τα πλαστά πιστοποιητικά αφορούν και μαθητές της Γ' Λυκείου.


Συν τοις άλλοις, στο λογοθεραπευτικό κέντρο της 73χρονης διαπιστώθηκε και πλήθος φορολογικών παραβάσεων για τα οποία αναμένεται να επιβληθούν κυρώσεις και αυστηρά πρόστιμα.


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι υπήρχαν και γονείς που τα παιδιά τους πραγματικά δικαιούνταν πιστοποιητικά, ωστόσο η 73χρονη και σε αυτές τις περιπτώσεις ζητούσε υψηλό αντίτοιμο για να τα εκδώσει πιο γρήγορα.


Η υπόθεση ερευνάται από την Οικονομική Αστυνομία από τον Οκτώβριο του 2011.
πηγή: tvkosmos.gr/

2 σχόλια:

Στραβόξυλο είπε...

Μην δουλευόμαστε πια... Ευθύνη δεν έχουν μόνο αυτές οι 'κυρίες' αλλά κυρίως οι γονείς αυτών των παιδιών. Δεν το καταλαβαίνουν ότι έτσι δημιουργούν απατεώνες και λαμόγια από τα γενοφάσκια τους; Να γιατί μετά από τόσο πή--μα ψηφίζουμε τους ίδιους απατεώνες. Γιατί μόνο αυτοί μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε τις λαμογιές μας -με το αζημίωτο φυσικά-

Ανώνυμος είπε...

Τ ακούσατε; Θα εξεταστούν σε βάθος πενταετίας όλοι όσοι πήραν πιστοποιητικά δυσλεξίας. Τώρα πρέπει να βρούμε άλλον να μας κάνει την δουλειά... Τρεχάτε ποδαράκια μου......

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ