Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!


       Μετά την απόπειρα επιδόματος ΑΜΕΑ στους παιδεραστές! (παράσημο κυβερνήσεως ΓΑΠ) άλλο ένα παράσημο για την τρισυπόστατη κυβέρνηση Σαμαρά.
       Το κονδύλι εγκρίθηκε από την Τρόικα ή αποτελεί θέμα σκληρής διαπραγμάτευσεις; 
Μάκης Αρμενιάκος


πηγή:attikanea

Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!

Σχόλιο  attikanea: Επιχορηγούν, ό,τι είναι.... 
Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!

Σε περιόδους απίστευτης πενίας για τον Ελληνικό λαό, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αποφάσισε την άμεση χρηματοδότηση με την καταβολή του ποσού των 20.000 ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος «Σεξουαλική Διαφορετικότητα-Ζούμε όπως κι εσύ».
Μάλιστα, η χρηματοδότηση αφορά την δημιουργία...

τηλεφωνικής γραμμής για την υποστήριξη λεσβιών και ομοφυλόφιλων με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη τους αλλά και την ενημέρωση τους, σχετικά με ζητήματα που τους αφορούν.
Πρόκειται λοιπόν, για μια κατάπτυστη απόφαση που υποστηρίζεται (με ιδιαίτερη ευαισθησία) από το Υπουργείο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!
Ας αναρωτηθούμε άραγε, τι γίνονται τα χρήματα των εκκαθαριστικών που μοιράζονται με τόση ευκολία στους φορολογούμενους Έλληνες;
Ποιά είναι η θέση του Υπουργείου Παιδείας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την παιδευτική και ηθική υποχρέωση του, να προβάλλει κατάλληλα πρότυπα στους μαθητές;
Απλά, κατανοούμε την πλήρη υποταγή σε ξενόφερτα πρότυπα και την προσπάθεια της κυβέρνησης να προβάλλει ως αποδεκτό αλλά και ορθό, κάθε απαράδεκτο πρότυπο που διαβάλλει την Ελληνική Κοινωνία. 

6 σχόλια:

Στραβόξυλο είπε...

Τη στιγμή που εκατοντάδες μαθητές λιποθυμούν από την πείνα επειδή οι γονείς τους αδυνατούν να τους παρέχουν ακόμα και το κολατσιό τους, η πολιτεία φροντίζει να παρέχει τηλεφωνική γραμμή στήριξης σε ομοφυλόφιλους. Αλήθεια, υπάρχει ανοικτή γραμμή στήριξης σε παιδιά που οι γονείς τους έπεσαν από τον 3ο ή τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που έμεναν επειδή δεν είχαν να πληρώσουν για ΧΑΡΆΤΣΙΑ, ΕΦΟΡΙΑ, ΦΑΓΗΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

Ξενόφερτο πρότυπο; Απαράδεκτο πρότυπο; Και την προσπάθεια της κυβέρνησης να το προβάλλει ως αποδεκτό αλλά και ορθό;
Μα τι μας λέτε! Ξεχάσατε γρήγορα τους αρχαίους μας προγόνους. Ή μήπως τους θυμάστε, όποτε και όταν σας συμφέρουν;
Επίσης, μάλλον λησμονείτε και το Ελληνικό Σύνταγμα και τους Νόμους, σχετικά με τι είναι αποδεκτό ή ορθό.
Στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε το τρομερό ποσό των 20.000 για ψυχολογική υποστήριξη σας φαντάζει σκανδαλώδες; Ή μήπως σας ενοχλεί η ύπαρξη άλλων, διαφορετικών από εσάς; Ε, λοιπόν, ναι. Υπάρχουν και άλλοι, που δεν είναι όμοιοι σας. Άλλοι, που έχουν το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζονται, όπως επιθυμούν και δικαιωματικά το μπορούν.

Ανώνυμος είπε...

Εξισώνετε τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες με τους πεδαιραστές; Πού είναι ο Εισαγγελέας να σας μαντρώσει όλους εσάς που κατάπτυστα ισοπεδώνετε ανθρώπους και δικαιώματα!;
ΑΙΣΧΟΣ

Μάκης Αρμενιακος είπε...

Αγαπητοί φίλοι τα νόμιμα και οι θεσμοί πλέον δεν έχουν το τεκμήριο του ορθού, του ηθικού και εν τέλει του σωστού! αφού όπως ήδη θα έχετε διαβάσει σε άλλη χώρα έχουν νομιμοποιήσει κόμμα παιδόφιλων! Άρα όπως για εσάς η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι κάτι μεμπτό όπως ΕΙΝΑΙ η παιδοφιλία έτσι για κάποιους άλλους μπορεί να ΕΙΝΑΙ και τα δύο.
Βεβαίως και το σχόλιο (πιστεύω και η ανάρτηση) δεν αναφέρεται στους ομοφυλόφιλους αλλά στο υπουργείο και τις επιλογές του. Βεβαίως και πάλι κανείς δεν δίνει άδεια ούτε παίρνει άδεια από κανένα για τις προτιμήσεις του, αλλά και κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανένα να είναι αντίθετος με την προβολή σε κάτι που δεν μπορεί να αποτελεί θετικό πρότυπο. Σε κάθε περίπτωση δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης για την προσωπική ζωή του καθένα, που όμως θα πρέπει να μένει ιδιωτική και όχι δημόσια, γιατί προκαλεί, είτε πρόκειται για ομοφυλόφιλους είτε μη!
Διαφωνώ με τις gay παρελάσεις όπως θα διαφωνούσα και με κάθε street εκδήλωση, αφού πιστεύω ότι η σεξουαλικότητα δεν πρέπει να αποτελεί δημόσιο θέαμα με ακούσιες θεάσεις, αλλά προσωπική επιλογή.
Ακόμα πιστεύω πως περισσότερο από κάθε κολλημένο εμπαθή και πωρωμένο ενάντια στην ομοφυλοφιλία, ζημιά κάνουν οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι με το να προβάλλουν υπερβολικά την ιδιαιτερότητά τους θέλοντας να ξεχωρίσουν απαιτώντας από τους άλλους να μην τους ξεχωρίζουν! Φυσικά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που κανείς ή σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με τις διαφορετικές προτιμήσεις κάποιων που φροντίζουν να προστατεύουν την σεξουαλική τους ζωή (όπως όλοι μας) και με την αξιοπρέπεια τους δεν αφήνουν σε κανέναν περιθώριο για υποτιμητική η προσβλητική συμπεριφορά εναντίον τους.
Αλλά το θέμα (ξεφύγαμε) είναι αλλού! Σε αυτή τη δεδομένη στιγμή με τις τόσες ελλείψεις και τα τόσα προβλήματα ενός ξεχαρβαλωμένου υπουργείου (ασχέτως ποσού) αυτή είναι η προτεραιότητα του υπουργείου παιδείας;

Στραβόξυλο είπε...

Το υπουργείο παιδείας δημιουργεί ντόρο με κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες για να μπορέσει ' ανενόχλητο;' να περάσει στην διάλυση της ελληνικής γραμματικής και κατά συνέπεια και της ελληνικής γλώσσας.Μάθατε για την κατάργηση ορισμένων φωνηέντων -η, υ, ω- και των συμφώνων ξ και ψ. Βλέπετε η ισοπέδωση κάθε ελληνικού στοιχείου κάνει πιο εύκολο το έργο τους. Οδεύουμε ολοταχώς για την ΝΤΠ και θα βρεθούν πολλοί σαν την 'κυρία' Ρεπούση ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΡΌΘΥΜΟΙ να διευκολύνουν τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι για το οτι εν ετη 2012, υπαρχουν ατομα που <> τη μεριμνα αυτη του υπουργειου παιδειας, χρησιμοποιωντας μαλιστα ορους του τυπου:"πουστης, αδερφη, ανωμαλος..." . Το γεγονος οτι το ελληνικο κρατος μεριμνα πλεον για την ενημερωση της νεολαιας σχετικα με ζητηματα "διαφορετικοτητας", θα επρεπε να επικροτειται και να προβαλλεται περισσοτερο απο τα ΜΜΕ.
Εννοειται πως λυπαμαι και ντρεπομαι συγχρονως, για το οτι υπαρχουν παιδια που λιποθυμουν απο την πεινα στα ελληνικα σχολεια! Δε θα επρεπε να υπαρχει το διλημμα πεινα ή ενημερωση!
Και παρ'οτι ναι, τα κονδυλια αυτα δεν πανε για βιβλια, σημειωσεις ή εστω τη δωρεαν σιτιση των νεων, παρολα αυτα, μονο επικερδης μπορουν να χαρακτηριστουν! Και μιλαω για κερδος πνευματικο και ψυχολογικο!
Τα παιδια δε μενουν παντα παιδια, πολυ συντομα μεγαλωνουν, μπαινουν στην εφηβεια και ερχονται σε επαφη με νεα συναισθηματα! Καποιοι απο αυτους θα αισθανθουν ελξη για ατομα του ιδιου φυλου. Στην περιπτωση αυτη, καλο ειναι να υπαρχει η απαραιτητη μεριμνα και ενημερωση για αυτου του ειδους τα ζητηματα!
Καιρος ειναι να καταλαβουμε, οτι η διαφορετικοτητα δεν προσβαλει, δεν απειλει και δεν βλαπτει κανεναν!
Ως νεος ανθρωπος που ειμαι, χαιρομαι που υπαρχει ή θα υπαρξει αμεσα καποιος κρατικος φορεας ενημερωσης γυρω απο τα ζητηματα ομοφιλοφυλιας, ωστε αν καποια στιγμη στο μελλον και τα δικα μου παιδια βρεθουν σε αυτο το δρομο,να μην αισθανθουν μονα τους!
Και για το τελος, μια παρακληση προς ολους τους νεους που για λογους αμαθειας, καταληγουν να υποστηριζουν και να φανατιζονται απο παραταξεις φασιστικες! Δεν ειναι αναγκη να εχεις τελειωσει καποια σχολη για να καταλαβεις τί ειναι σωστο και τί οχι. Απλως ψαξτε, μαθετε, ανατρεξτε στο διαδικτυο. Δειτε τι ειναι ο Φασισμος, Ο Ναζισμος! Μην στηριζεται κατι απλα και μονο απο μιμητισμο. Και ναι στη Χρυση Αυγη αναφερομαι. Τρεμω και μονο στην ιδεα, οτι αυτη η παραταξη μπορει να αποκτησει στο μελλον περισσοτερη δυναμη. Ειναι κριμα στη χωρα που γεννησε τη δημοκρατια να αναπαραγονται αυτου του ειδους τα εκτρωματα!

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ