Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τράπεζα HSBC: “Το πλυντήριο των «Βαρώνων των Ναρκωτικών» και της διεθνούς τρομοκρατίας!”



       Το έχω ξαναγράψει και δεν θα πάψω να το λέω, Την φοροδιαφυγή και το Μαύρο χρήμα μπορούν να το πιάσουν πανεύκολα και γρήγορα αλλά δεν το κάνουν και ξέουμε όλοι γιατί!
       Έχουν ένα μηχανογραφημένο τραπεζικό σύστημα που μπορεί να εντοπίσει με ακρίβειας δεκάρας – λεπτού – cent για πολλά χρόνια πίσω και όλες τις διαδρομές οποιαδήποτε ποσού!
       Μια απλή διασταύρωση μεταξύ διακίνησης μεγάλου ποσού, καταθέτη – δικαιούχου με την εφορία και είναι όλα στο φως! ¨όμως δεν θέλουν!
       Θέλουν να σε γονατίσουν στους φόρους μιλώντας συνεχώς για το πρόβλημα της φοροδιαφυγής ώστε να δεχθείς την κάρτα του πολίτη – νέα ταυτότητα ή τσιπ για να ΕΛΕΓΧΟΥΝ την ζωή σου εξονυχιστικά, και ΌΧΙ για την μεγάλη φοροδιαφυγή που είναι το πρόβλημα, που θα εξακολουθεί να υπάρχει όσο βολεύει αυτούς που διαφεύγουν, αφού αυτά τα χρήματα χρησιμοποιούνται για να προωθούν τη διαφθορά και τους σκοπούς της παγκοσμιοποίησης (Κυβερνήσεις, ΜΜΕ, επιστήμονες, τρομοκράτες, μπαχαλάκηδες, κουκουλοφόρους, επαναστάτες κτλ)
       Αφού η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου είναι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι και συνταξιούχοι που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να φοροδιαφύγουν, γιατί να αναγκαστούμε να καθιερώσουμε ένα ολοκληρωτικό σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης, που καταργεί κάθε ίχνος ελευθερίας, απορρήτου και προσωπικών δεδομένων;
       Γιατί θα πρέπει κάποιοι να ξέρουν τι τρώμε και τι πίνουμε, ποια περιοδικά και εφημερίδες διαβάζουμε, που βρισκόμαστε και πότε ή πόσα λεφτά έχουμε;
       Γιατί θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα κάποιου να σε εξουδετερώσει μπλοκάροντας την κάρτα ή το τσίπ ή αφαιρώντας όλο το διαθέσιμο ποσό εξ αποστάσεως;
       Γιατί θα πρέπει να κουβαλάς σε ένα τσιπ η μια κάρτα τεράστιο όγκο πληροφοριών, άμεσα διαθέσιμων σε κάθε όργανο χωρίς εσύ ο ίδιος να γνωρίζεις τις πληροφορίες αυτές που μπορούν αυθαίρετα να προσθέτουν στο φάκελό σου, πχ Ομοφυλόφιλος, παναθηναϊκός, αγανακτισμένος, Χριστιανός ή άθεος, νεφροπαθείς ή ότι άλλο απίθανο και όπως ίσως νομίζεις εσύ ασήμαντο;
       Και επειδή κάθε φάκα έχει και τυρί, θα σου δώσουν 2-3 ή 5% έκπτωση στις αγορές και θα πας τρέχοντας να την προμηθευτείς από τους πρώτους για να τη μοστράρεις στους φίλους σου και να καμαρώνεις πόσο έξυπνος και πόσο πολύ μπροστά είσαι!
Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ! ! !  Δείτε τι συμβαίνει γύρο σας με τα δικά σας μάτια και όχι από τις περιγραφές της τηλεόρασης και αντιδράστε. Τα πράγματα τρέχουν περισσότερο γρήγορα από κάθε άλλη φορά και μας φέρνουν πιο κοντά στον όλεθρο που μας φέρνει η δήθεν προσπάθεια εξόδου από μια τεχνητή κρίση πρόσχημα.
Μάκης Αρμενιάκος    

πηγή:olympia.gr

Τράπεζα HSBC Τράπεζα HSBC Το πλυντήριο των «Βαρώνων των Ναρκωτικών» και της διεθνούς τρομοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ