Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Κυριακή 17/6/2012 οι ΕΛΛΗΝΕΣ για άλλη μια φορά, σταματάμε την φασιστική θηριωδία των γερμανών και ξεσηκώνουμε όλη την Ευρώπη!

πηγή:attikanea
Κυριακή 17/6/2012 οι ΕΛΛΗΝΕΣ για άλλη μια φορά, σταματάμε την φασιστική θηριωδία των γερμανών και ξεσηκώνουμε όλη την Ευρώπη!
Τελικά ίσως αποδειχτεί ότι  η ΕΛΛΑΔΑ είναι η μοιραία χώρα για τον φασισμό οποιουδήποτε είδους. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χάρη στη δική  μας συμβολή αυτοθυσία και αυταπάρνηση, κατορθώσαμε στον β παγκόσμιο πόλεμο να καθυστερήσουμε τους γερμανούς φασίστες,  με αποτέλεσμα αυτοί να πέσουν στον ρωσικό χειμώνα και να τους  αποδεκατίσουν οι ρώσοι μαχητές .  

Διαβάστε τη έγραφαν για τους ΕΛΛΗΝΕΣ οι πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες της εποχής εκείνης..

Χάριν της ιστορικής αλήθειας πρέπει να επιβεβαιώσω ότι μόνο οι Έλληνες, απ’ όλους τους αντιπάλους που μας αντιμετώπισαν, πολέμησαν με το μεγαλύτερο θάρρος και περισσότερο αψήφισαν το θάνατο. Adolph Hitler (από ομιλία του στο Reichstag στις 4 Μαΐου 1941)

Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι η Ελλάδα ανέτρεψε τα σχέδια της Γερμανίας στην ολότητά τους και την ανάγκασε να αναβάλει την επίθεση στη Ρωσία για έξι εβδομάδες. Αναρωτιώμαστε ποια θα ήταν η θέση της Σοβιετικής Ένωσης χωρίς την Ελλάδα. Sir Harold Leofric George Alexander (Βρετανός Στρατηγός στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – παράφραση από μια ομιλία του στο βρετανικό κοινοβούλιο στις 28 Οκτωβρίου 1941)

Εάν οι Ρώσοι κατόρθωσαν να προβάλλουν αντίσταση στην είσοδο της Μόσχας για να σταματήσουν και να αποτρέψουν το γερμανικό χείμαρρο, το οφείλουν στους Έλληνες, οι οποίοι καθυστέρησαν τις γερμανικές μεραρχίες, την ώρα που θα μπορούσαν να μας κάνουν να γονατίσουμε. Georgy Constantinovich Zhoukov (Στρατηγός του Σοβιετικού Στρατού)

Λυπάμαι επειδή γερνώ και δεν θα ζήσω πολύ για να ευχαριστήσω τους Έλληνες, των οποίων η αντίσταση ήταν αποφασιστική για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Joseph Stalin(από μια ομιλία στο ραδιοσταθμό της Μόσχας στις 31 Ιανουαρίου 1943 μετά από τη νίκη στο Stalingrand)......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ