Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗ ΛΕΡΟ





«Με την εφαρμογή του Μνημονίου η υγεία των ακριτών νησιωτών, αλλά και όλων των Ελλήνων, βρίσκεται πλέον σε πολύ μεγάλο κίνδυνο» τόνισε η Μίκα Ιατρίδη μετά την επίσκεψη της στο Κρατικό Θεραπευτήριο – Κέντρο Υγείας της Λέρου και τη συνομιλία που είχε με τον αναπληρωτή διοικητή κ. Ιωάννη Αντιάρτη.
«Μας είπαν ότι με το κούρεμα του χρέους θα σωθεί η Ελλάδα, και τελικά αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι το κούρεμα ήταν για τα νοσοκομεία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους Έλληνες μικροομολογιούχους επενδυτές. Το ψέμα, όμως, έχει

αποκαλυφθεί και κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ότι το Μνημόνιο φτιάχτηκε για να σώσει τους τοκογλύφους δανειστές και όχι τους πολίτες αυτής της χώρας» σημείωσε ακόμη η υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν ενημερώθηκε από τον κ. Αντιάρτη για τα ποσά που οφείλει το Κρατικό Θεραπευτήριο στους προμηθευτές του.
Στη συνέχεια, η Μίκα Ιατρίδη επισκέφτηκε τους χώρους του ΤΑΜΕΑ του θεραπευτηρίου και βλέποντας τις συνθήκες σημείωσε «ότι η όλη κατάσταση αποτελεί ντροπή για όλους αυτούς τους υποστηρικτές του Μνημονίου που μιλούν για τη σωτηρία της χώρας και αφήνουν στο έλεος τους, τόσο τους ασθενείς όσο και όλο το προσωπικό του θεραπευτηρίου, που χωρίς καμιά βοήθεια κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο του. Με την παραμονή μας στο Μνημόνιο, η κατάσταση θα χειροτερέψει σε τέτοιο βαθμό, που σίγουρα θα οδηγηθούμε σε ανθρωπιστική κρίση».
Πέρα από την επίσκεψή της στο Κρατικό Θεραπευτήριο, η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες της στην Αγία Μαρίνα, το Παρθένι, τα Άλυντα και το Λακκί και κατέληξε, μεταξύ άλλων, στα εξής:
«Από την παρουσία μου εδώ στη Λέρο βλέπω ότι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν τρεις μήνες με περισσότερο πάθος και περισσότερη ορμή. Μπορούμε να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω, την εθνική μας κυριαρχία πίσω. Και είμαι σίγουρη ότι οι ακρίτες νησιώτες, οι συμπατριώτες μου, θα μας δώσουν τη δύναμη για να το κάνουμε πράξη».       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ