Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Δήλωση της Μίκα Ιατρίδη για τους εκβιαστές του μνημονίου


Η υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη σχετικά με τις συνεχείς παρεμβάσεις των δανειστών μας, τις απειλές εναντίον των Ελλήνων πολιτών και τις «διαπραγματεύσεις» των υποστηρικτών του Μνημονίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μην μας κάνετε άλλο "ντα". Ήμαρτον πια.

Ακόμα ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι Έλληνες πολίτες δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται. Το απέδειξαν περίτρανα στις εκλογές του Μαΐου και θα το ξαναδείξουν στις εκλογές του Ιουνίου.

Τις τελευταίες ημέρες, όσοι υποστηρίζουν την εξαθλίωση, ακόμα και τη φυσική εξόντωση των Ελλήνων, μέσα από τις χιλιάδες αυτοκτονίες απεγνωσμένων ανθρώπων, συνεχίζουν και εκφοβίζουν απροκάλυπτα, χωρίς ντροπή.

Άνθρωποι που, υποτίθεται, ότι έδωσαν όρκο για την υπεράσπιση του ελληνικού λαού, έχουν γίνει οι μόνιμοι υβριστές του.

Ως γνήσιοι υποτακτικοί, ζητούσαν, όπως ο κ. Παπαδήμος, από τους δανειστές μας, να προβαίνουν σε δηλώσεις ενάντια στους Έλληνες και να προβάλλουν, όπως περίεργα έγινε μέσω της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ξαφνικές απαιτήσεις για δημοψήφισμα.  

Και όταν ξεμπροστιάζονται από διεθνή μέσα ενημέρωσης, ψελλίζουν κάτι διαψεύσεις, χωρίς να πείθουν κανένα.

Ως γυμνοσάλιαγκες, εκεί που παίρνουν τα δισεκατομμύρια ευρώ από τους  Έλληνες και ευρωπαίους φορολογούμενους, την ίδια στιγμή «ελληνική» τράπεζα δημοσιεύει τρομοκρατικές εκθέσεις, που ούτε το ΔΝΤ δεν θα τις έγραφε καλύτερα.

Ως αυθεντικοί εντολοδόχοι, προωθούν συμφέροντα που ελάχιστα νοιάζονται για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Περιγράφουν ένα ζοφερό μέλλον, όταν το Μνημόνιο που μας έχουν επιβάλλει στερεί από τις ζωές μας και το παρόν και το μέλλον μας.

Ως πεπειραμένοι κωλοτούμπες, εκεί που πριν ένα μήνα μας έλεγαν ότι το Μνημόνιο είναι η μόνη λύση και οι όποιες αλλαγές μπορούν να γίνουν μόνον όταν το δεχτούν οι δανειστές μας, τώρα, θορυβημένοι από το αποτέλεσμα των εκλογών, μιλούν ξαφνικά για διαπραγμάτευση.

Και εκεί που Σαμαράς και Βενιζέλος δεν μπορούσαν πριν λίγους μήνες να υπερασπιστούν τις συντάξεις, μπορούσαν όμως να χαρίσουν δισεκατομμύρια στη Siemens, τώρα, μετά την κατακραυγή της 6ης Μαΐου, λένε ότι διαπραγματεύονται και ότι έχουν εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των Ευρωπαίων. Την ίδια στιγμή, που οι δεσμεύσεις τους απέναντι στους δανειστές μας παραμένουν σε ισχύ. Ποιον κοροϊδεύουν; Τους Ευρωπαίους; Τους Έλληνες; Τους εαυτούς τους;

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας. Καμία διαπραγμάτευση δεν μπορεί να γίνει, αν δεν ξεκινήσουμε από το βασικότερο, την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και της παραίτησης από την εθνική μας ασυλία, που τόσο εύκολα υπέγραψαν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος.  

Μετά τη συνάντηση με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, επιβεβαιώθηκε, με τα λόγια του ίδιου, ότι κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από το Ευρώ.

Ήδη, ο έγκυρος διεθνής τύπος αποκαλύπτει ότι η χρηματοδότηση της Τρόικας προς την Ελλάδα δεν καταλήγει στους Έλληνες και την οικονομία μας, αλλά στους ίδιους τους δανειστές μας. Με άλλα λόγια, αν κοπεί η χρηματοδότηση, αυτοί που δεν θα παίρνουν τα χρήματα τους είναι οι ίδιοι οι δανειστές μας. Ακριβώς αυτό που λέει, εδώ και πολύ καιρό, ο Πάνος Καμμένος.

Τα συνεχή ψέματα και η ψυχολογική τρομοκρατία τελειώνουν οριστικά στις εκλογές του Ιουνίου. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιμένουν ότι είναι εφικτή μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού η οποία θα μπορέσει να πάρει την Ελλάδα πίσω. Ειδικά, τώρα, που όλος ο ευρωπαϊκός νότος φλέγεται.

Τελικά, αποδεικνύεται περίτρανα ότι τη γνήσια διαπραγμάτευση μπορούν να κάνουν, και θα κάνουν, μόνον οι Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους στις εκλογές του Ιουνίου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ