Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Κατάρρευση των διεφθαρμένων. Οι τρέχουσες τάσεις στέλνουν το ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα.


       Υπέρτατο αγώνα υπέρ καλύψεως κλεπτών και απατεώνων δίνουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και η πρόθυμη ΔΗΜΑΡ μαζί με τη Ληστοσυμμορία των Γερμανών και Ευρωπαίων παρατρεχάμενων των τοκογλύφων.
       Πάση θυσία ΌΧΙ καταγγελία του μνημονίου, για την συνέχιση του ωμού εκβιασμού των δόσεων, που πότε θα λασκάρουν και πότε θα τεντώνουν το σχοινί με τη θηλιά που μας πέρασε δολίως ο Δολοφόνος ΓΑΠ, για να κουκουλώσουν τα σκάνδαλα που διαγράφουν μεγάλο μέρος του χρέους και οδηγούν στην φυλακή ή στην κρεμάλα τους υπεύθυνους.
       Για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου μιλάει αμέσως η Ιρλανδία μετά την λύση για Ισπανία, για έξοδο από το ευρώ μας απειλούν οι μνημονιακές δυνάμεις των επίορκων.
       Λοιπόν τέρμα τα ψέματα. Ο ασφαλέστερος τρόπος για έξοδο από το ευρώ είναι ο δρόμος του μνημονίου.
       Γιατί υπάρχουν οικονομικοί όροι για ένταξη στο ευρώ; Δεν πρέπει σε μια ενιαία αγορά με κοινό νόμισμα να εξασφαλιστεί ένα περιορισμένο εύρος διαφορών σε μισθούς και τιμές προϊόντων ώστε να μπορεί να λειτουργήσει χωρίς στρεβλώσεις;
       Μπορεί να κατέβουμε σε μισθούς Βουλγαρίας με μισθούς Βρυξελών; Η Θα πεθάνουμε όλοι ή θα πέσουν οι τιμές. Αν πέσουν οι τιμές στα επίπεδα της Βουλγαρίας δεν θα έρχονται όλοι οι Ευρωπαίοι να ψωνίζουν από την Ελλάδα στο 1/5 της τιμής; Μπορεί να γίνει αυτό; Όχι βέβαια. Γι αυτό κόβουν συνέχεια τους μισθούς, και όταν πιάσουμε πάτο θα μας πουν για να πέσουν οι τιμές θα πρέπει να γυρίσετε στη δραχμή!
       Η συμμορία του μνημονίου, της παραγραφής και του ξεπουλήματος που μας φέρνει στη δραχμή, μας απειλεί με το επιχείρημα της εξόδου από το Ευρώ!!!!!
        Αφήνω σε εσάς τους χαρακτηρισμούς για όσους τους πιστεύουν, φοβούνται και τους ψηφίζουν! Και μόνο η παραδοχή ότι ψηφίζουν κάποιον από φόβο είναι αρκετή για να τους χαρακτηρίσει όπως και τους βουλευτές που ψήφισαν τα μνημόνια με το ίδιο επιχείρημα, αξιολύπητους.
Μάκης Αρμενιάκος    



πηγή:olympia.gr
Κατάρρευση των διεφθαρμένων. Οι τρέχουσες τάσεις στέλνουν το ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα.

Αυτό που γράφαμε εδώ και 15 ημέρες, είναι πλέον εμφανές σε όλες τις μετρήσεις τάσεων του εκλογικού σώματος που τρέχουν αυτές τις ημέρες. Η δικτατορία των διεφθαρμένων καταρρέει με πάταγο, φλερτάροντας ακόμα και με την …5η θέση, αφού τρία κόμματα πλέον κονταροχτυπιούνται για το χάλκινο.


Έτσι εξηγείται και η συμπεριφορά των “ιστορικών” στελεχών του εκσυγχρονισμού που προσπαθούν να πιαστούν σε δεξιά και αριστερά χερούλια, αφού οι κηπουροί της “νέας διακυβέρνησης” όπως θα έχετε παρατηρήσει, ήδη έχουν εξαφανιστεί τρέμοντας για τις συνέπειες.

Η διαφορά είναι ότι οι “εκσυγχρονιστές” κρατούν στα χέρια τους πολλούς από τους σημερινούς πρωταγωνιστές με απώγειο την άνοδο Παπαδήμου, που αποτελεί κομμάτι από την σάρκα τους. Αυτό το χαρτί θα το παίξουν όταν αρχίσουν οι κλήσεις του εισαγγελέα για το ΚΥΣΕΑ των υποβρυχίων και πωλούν εκδουλεύσεις (και προειδοποιούν) προς πάσα κατεύθυνση ότι θα ανοίξουν το κουτάκι εάν πειραχτούν.

Μην ξεχνάτε ότι ο Μαντέλης και ο Τσουκάτος είναι ακόμα ελεύθεροι, με ξεκάθαρη εντολή των Γερμανών.

Για τους κηπουρούς όμως δεν ισχύει το ίδιο. Τα CDS, η ΕΛΣΤΑΤ, το ΔΝΤ είναι υποθέσεις που θα τρέξουν όπως και να ‘χει, χωρίς κανείς να ασχοληθεί για να τους “καθαρίσει”. Ειδικά μετά την Ισπανία, νιώθουν το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους. Εκτός από τον Παπακωνσταντίνου που προέρχεται από το καθεστώς Σημίτη και ενεπλάκει τόσο στα Swaps αλλά είχε και επαφή με τον Χριστοφοράκο και το “αμαρτωλό” ΔΣ του ΟΤΕ, κανείς άλλος δεν έχει φτιάξει σύστημα.

Για τον Παπακωνσταντίνου όμως σας έχουμε μία έκπληξη σε λίγο.

Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος αφυπνίζεται και δεν θα ξανασυγχωρήσει, δεν θα ξαναπαραμυθιαστεί. Οι νταβατζήδες της Ελλάδας είναι ξεδοντιασμένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ