Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επισκέψεις υποψήφιων Βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Ρόδο



Την Κάλαθο, την Πυλώνα, τη Λάρδο, τους Πεύκους και τη Λίνδο επισκέφτηκε σήμερα η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, μαζί με τους συνυποψήφιους της στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ.κ. Ελένη Ρούσσου – Μαργωμένου, Μαρία Αγγέλου και  Βασίλη Μανέττα.
Οι υποψήφιοι του κινήματος, ενημέρωσαν τους συμπολίτες τους για τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τόνισαν, για μια ακόμα φορά, ότι οι υποστηρικτές του Μνημονίου, βασίζουν την επιχειρηματολογία τους σε εκβιαστικά και τρομοκρατικά διλλήματα, ενώ μόνο μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, άρχισαν να ψελλίζουν διάφορες εκδοχές επαναδιαπραγμάτευσης.

Παρ’ όλα αυτά, το κρίσιμο ερώτημα παραμένει: πως θα διαπραγματευτούν αποτελεσματικά, αυτοί που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία και την ασυλία της Ελλάδας, στους «εταίρους» δανειστές μας;
Σε συνομιλίες με τους συμπατριώτες, της για το θέμα της ανεργίας, που πλήττει την ελληνική οικογένεια ολοένα και περισσότερο, η Μίκα Ιατρίδη ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Το ποσοστό ανεργίας που έχει ανακοινωθεί από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, γύρω στο 22%, αποδεικνύει περίτρανα την αποτυχία της νεοφιλελεύθερης συνταγής του Μνημονίου. Δικαιώθηκε το όραμα του κ. Παπανδρέου, να υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε ελληνική οικογένεια, όραμα που αποδέχτηκε με τη υπογραφή του και ο κ. Σαμαράς.
Αλλά, βέβαια, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου οι συνυπογράφοντες μιλούν για ανάπτυξη. Ξεχνούν να αναφέρουν όμως, ότι η όποια ανάπτυξη θα επέλθει, αφού οι Έλληνες πολίτες θα έχουν οδηγηθεί συστηματικά στην απόλυτη εξαθλίωση. Και όμως, οι υποστηρικτές του Μνημονίου, προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απευθυνόμαστε με ειλικρίνεια στους συμπατριώτες μας. Δεν κοροϊδεύουμε, δεν κάνουμε πιρουέτες. Καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις και κυβερνητικό πρόγραμμα, παρά το γεγονός, ότι είμαστε κίνημα που ιδρύθηκε πριν τρεις μήνες.
Άμεσα, είπαμε για καθιέρωση συντελεστή ΦΠΑ στο 5% για όλο το τουριστικό πακέτο. Μιλήσαμε για τη δημιουργία ειδικού φορολογικού καθεστώτος, για τις επιχειρήσεις που μεταφέρουν την έδρα τους στα ακριτικά νησιά μας και δίνουν δουλειά στους συμπολίτες μας. Προτείναμε την ίδρυση Επενδυτικής Τράπεζας για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας. Καταθέσαμε την πρόταση μας για τη δημιουργία Εθνικού Λογαριασμού Οφειλετών του δημοσίου, για να δοθεί λύση στην αντικειμενική δυσκολία των οφειλετών, να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Προωθούμε το κούρεμα των δανείων, για να υπάρξει ουσιαστική ανάσα στην οικονομία μας.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε σταθεροί. Θέλουμε να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω και αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει με την ψήφο των συμπολιτών μας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ