Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Κασίμης: Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες


Τι έγινε ρετάρουμε; Για συνέλθετε...
       Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή! Είμαι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και θα παραμείνω, ακόμα και αν φύγει και ο ίδιος ο Καμμένος!!
       Αλλά επειδή ήπια και καφέ σήμερα το μεσημέρι με τον Γιάννη Βαγγέλη στην παραλία στο Ξηρόκαμπο, είπα να το διευκρινίσω μην κάνετε λάθος συνειρμούς!!!!
       Ευτυχώς από πολύ νωρίς και παρά το πάθος μου με την πολιτική, έπαιρνα ανάποδες με τα κακώς κείμενα του κόμματος που υποστήριζα!
       Βέβαια αυτό πάντα μου στοίχιζε, αλλά και το πιστωνόμουν αφού δεν έχανα την ευθυκρισία μου, και η καλύτερη κριτική στους άλλους ξεκινάει από τα του οίκου σου.
       Η ανάρτηση που ακολουθεί μου γνωστοποιήθηκε από άγνωστο διαδικτυακό φίλο, που μου προτείνει διάφορα και αναρτώ όσα μου αρέσουν και προλαβαίνω.
        Με αφορμή την παρακάτω ανάρτηση, αν αληθεύει, θα ήθελα να σημειώσω και τα εξής.
        Αφού για όλα στο κίνημα γίνεται διαβούλευση, πως δεν έγινε για την αντικατάσταση της θέσης που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Γιάννη Βαγγέλη; Ή γιατί δεν αντικαταστάθηκε με τον Δημήτρη Δελιέζο που είχε προταθεί από τις πρώτες εκλογές; Διάβασα σε ένα site ότι του έγινε πρόταση (στον κ Σταματάκη) από την κ Ιατρίδη και τον κ Κορφιά. Ισχύει;
       Φυσικά δεν έχω τίποτα με τον  Θάνο Σταματάκη που του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, αλλά καλό είναι να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και θέματα από το πουθενά, για να μην ψαχνόμαστε στο τέλος! Γιατί στην επιτυχία όλα πάνε πρίμα και κανείς δε μιλάει, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, όλοι έχουν κάτι να πουν……..
Μάκης Αρμενιάκος



πηγή:enimerosi.com
Κασίμης: Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

kasimisspiros
ΚΕΡΚΥΡΑ - Τους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αναφέρει με ανακοίνωσή του, ο πλειοψηφών του κόμματος στην Κέρκυρα... στις πρόσφατες εκλογές, Σπύρος Κασίμης.
Η δήλωση


Στις εκλογές της 6ης Μαίου, ασχολούμενος για πρώτη φορά με την πολιτική, ήμουν υποψήφιος με το συνδυασμό των στην Κέρκυρα και 1.318 συμπολίτες μας, με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους -- για την οποία τους ευχαριστώ -- αναδεικνύοντάς με πρώτο σε σταυρούς και συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία του κόμματος, να λάβει 9% των ψήφων στο νομό μας.
Ενόψει των επικείμενων νέων εκλογών της 17ης Ιουνίου-- ξαφνικά-- χωρίς ίχνος διαλόγου και συνεννόησης-- πληροφορήθηκα από τον μέχρι πρότινος εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Άνθη, ότι θα είναι αυτός επικεφαλής του ψηφοδελτίου των στην Κέρκυρα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και κεντρικά.
Επειδή το γεγονός αυτό, σε συνδιασμό με τη συνολική λειτουργία του κόμματος, διέψευσε πλήρως, μέσα σε λίγες βδομάδες, εκείνο που περίμενα από ένα νέο αντισυμβατικό και πολλά υποσχόμενο πολιτικό σχηματισμό, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ πλέον να έχω οποιδήποτε σχέση μαζί του

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και ο Γιάννης Βαγγέλης το χειριζόταν το ίδιο καλά -χωρίς δηλώσεις της συμφοράς- θα έχαιρε της εκτίμησής μας και θα έπαιρναν και στους ΑΕ ένα μήνυμα, ότι οι κατά τόπους εκπρόσωποι τους λόγω προσωπικών φιλοδοξιών ίσως αντί να συσπειρώνουν τους ψηφοφόρους, τους απογοητεύουν με τις μικροπολιτικές τους και τους απομακρύνουν από το κίνημα.

maria iovinska είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ Β. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ .ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ , ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!
OI NEOI ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 2012 ΞΕΠΡΟΒΑΛΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ . ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΙΣΩΣ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 100 ΚΙΛΑ Α.....Α ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΑΤΕ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ,ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ ,ΑΥΤΑ ΔΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ,ΓΚΕ ΓΚΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

maria iovinska σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν! Από ότι φαίνεται ή δεν έχεις πάρει χαμπάρι ή κάνεις τον κινέζο.....

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την Μπουμπουλίνα... λες και δεν θα έχει κάνει και αυτή συμφωνίες και κρυφές κολιγές. Βλέπεις βοηθούν και κάποιοι που θέλουν να την έχουν από κοντά για να δείχνουν ότι έχουν υψηλές διασυνδέσεις τρομάρα τους...

Ανώνυμος είπε...

MAKH MOY O ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!
ΟΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΣΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ....

ΔΕΛΙΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μάκης Αρμενιακος είπε...

Απάντηση σε Δελιέζο Δημήτρη
Δεν καταλαβαίνω!
1) ήταν το όνομα σου στη διαβούλευση για υποψήφιος βουλευτής; ΝΑΙ
2) έφυγε ο Γιάννης Βαγγέλης; ΝΑΙ
3) μπήκε στη θέση του Γιάννη Βαγγέλη ο Θάνος Σταματάκης; ΝΑΙ
α) Για το αν τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει ο κ Σπύρος Κασίμης στην ανάρτηση που έκανε άλλο site και αναφέρω ποιο είναι και με link για να το επισκεφθεί όποιος αμφιβάλει ΔΕΝ μπορώ να το ξέρω, και χωρίς να υποχρεούμαι, το αναφέρω στο σχόλιο μου που γράφω «αν είναι αλήθεια»
β) Για το ότι στον Θάνο Σταματάκη την πρόταση έκανε η κ Ιατρίδη και ο κ Κορφιά το γράφει σε ανάρτηση του το Kosvoice.gr που μπορείς να επισκεφτείς εδώ, και που πάλι χωρίς να υποχρεούμαι, ρωτάω «ισχύει;»
γ) Μάθε ότι σχετικά με την δική σου υποψηφιότητα υπάρχει και μια αναφορά σε ανάρτηση με τίτλο «Απάντηση στον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και νυν Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βαγγέλη» όπου γράφονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Ούτε θα σου υπενθυμίσω τον αγώνα που έδωσαν, τόσο ο Εκπρόσωπος, όσο και η Μίκα Ιατρίδη, για να μπεις στο ψηφοδέλτιο, παρόλο που υπήρχε η υποψηφιότητα του συντοπίτη μας και αξιολογότατου γιατρού Δημήτρη Δελιέζου, επειδή ακριβώς ήσουν από τα πρώτα ιδρυτικά στελέχη!» που δεν ανάρτησα γιατί υπογράφει κάποιος Β.Δ. και το θεωρώ ανώνυμο. Και που μπορείς να επισκεφτείς εδώ
δ) Ο άγνωστος διαδικτυακός φίλος (Ελπίζω να μην υπαινίσσεσαι κάτι) είναι ο Οδυσσέας Ανδρούτσος ! και μου πρότεινε μόνο την ανάρτηση για τον κ Κασίμη και μπορείς άνετα να δεις το σχετικό share στον τοίχο του facebook μου.
ε) Τα σχόλια που κάνω και αναφέρεται το όνομά σου, είναι μόνο δικά μου, είναι επώνυμα και αναλαμβάνω ΠΑΝΤΑ την ευθύνη των όσων γράφω και λέω, χωρίς να έχω την ανάγκη να καλύπτομαι από ψευδώνυμα και άγνωστους φίλους.
Ελπίζω να λύθηκαν οι απορίες σου, και θα συνιστούσα και εγώ από την πλευρά μου να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις!
Μάκης Αρμενιάκος

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχει στραβώσει τόσο ο κύριος Δελιέζος; μήπως υπάρχει παρασκήνιο και σκοπίμως θέλει να το περάσει στο ντούκου; δεν δικαιολογείται τέτοιος εκνευρισμός. Στο κάτω κάτω ο καθένας ας βγάζει μόνος τα συμπεράσματά του.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.....

ΔΕΛΙΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΤΑΤΗ.ΟΠΩΣ ΟΞΥΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥΣ.ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ; ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ....ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

ΔΕΛΙΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΠΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΥΒΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ?
ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ..

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ