Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Έγινε σήμερα η Συγκέντρωση για το θέμα τυ Νοσοκομείου


       Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου (τη μεγαλύτερη από όσες έχουμε δει τα τελευταία χρόνια) έγινε η συγκέντρωση στο Νοσοκομείο της Λέρου, παρά το γεγονός ότι μόλις εχθές το μεσημέρι έγινε γνωστό από το Artemis FM.
       Το παρόν έδωσαν, ο Δήμαρχος Λέρου, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη σωματείων και οργανώσεων, υπάλληλοι του Νοσοκομείου και του Δήμου, επαγγελματίες και πλήθος κόσμου.


       Η κυρία Γεωργία Ορφανάκη  (Γιατρός – Yπευθ.  Επιστ. Προσωπικού) μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και την ανάγκη για κινητοποίηση του κόσμου προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα της υγείας στο νησί μας, προτείνοντας μεταξύ άλλων, την παραίτηση του ΔΣ και των προϊσταμένων των αρμόδιων τμημάτων που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή, την άμεση πρόσληψη γιατρών, κατ εξαίρεση του νόμου για τις προσλήψεις, και την άμεση πίστωση συγκεκριμένου ποσού για συγκεκριμένες ανάγκες σε υλικά, αναλώσιμα και τρόφιμα.
       Ακόμα πρότεινε και με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου αποφασίστηκε η σύνταξη ενός κειμένου με τα παραπάνω αιτήματα, που θα υπογράψουν όλοι οι κάτοικοι και θα πάρει μαζί του αύριο ο Δήμαρχος για να μεταφέρει στο Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα, όπου θα τον συνοδεύουν και δημοτικοί σύμβουλοι και όσοι άλλοι μπορούν, το πρόβλημα αλλά και τα αιτήματα των συμπατριωτών μας στο θέμα του νοσοκομείου μας.
        Video  με αποσπάσματα από τη συγκέντρωση θα αναρτήσουμε μόλις μπορέσουμε σε επόμενη ανάρτηση όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ