Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παναγιώτη Κουμπάρου & Στέλιου Λουλουδιά

       "Η αθλιότητα, ο καιροσκοπισμός, το αλισβερίσι, τα ψεύδη, η λασπολογία, η ανικανότητα και η αντιδημοκρατική νοοτροπία και συμπεριφορά είναι τα χαρακτηριστικά του Μιχάλη Κόλια στη θέση που βρίσκεται.

       Η συντριπτική πλειοψηφία της Λεριακής κοινωνίας τώρα πλέον το καταλαβαίνει αλλά είναι αργά. Υπομονή μέχρι τις επόμενες Δημοτικές εκλογές.


       Κύριε Μιχάλη Κόλια, είδατε κάποιο όνειρο ότι ένα πεύκο στο κεντρικό δρόμο του Λακκιού 100 ετών δεν σας ψήφισε στις δημοτικές εκλογές και το πρωί πήγατε να το κάνετε κομμάτια; 



       Πείτε μας τα κομμάτια του ξύλου ποιός Λεριός τα πήρε; Πείτε μας την τιμή των ξύλων την αποφασίσατε από βραδύς, στο όνειρό σας;

       Η λεριακή κοινωνία είχε συνηθίσει να ζει με ένα όνειρο που γινόταν καθημερινά πραγματικότητα και που άλλαξε τον τόπο. 



       
Αυτό που εσείς δίνετε στος Λεριούς και τις Λεριές είναι ένας εφιάλτης. Λεριά και Λεριέ κράτα γερά, εφιάλτης είναι και θα περάσει. Θα είμαστε πάντα παρόντες για να πάψουν μια για πάντα αυτές οι εφιαλτικές στιγμές που περνά ο τόπος μας".

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Παναγιώτης Κουμπάρος 
Στέλιος Λουλουδιάς

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά μην παραπονιέστε. Επειδή είχαν κάνει τόσο καλή δουλειά με το κλάδεμα των δέντρων είπαν να συνεχίσουν και με το ξήλωμα πεύκων. Μα τόσο αχάριστοι είστε; Δεν καταλαβαίνετε πως το πολύ πράσινο αλλοιώνει την εικόνα του νησιού; Ποιός θέλει πράσινο΄και δέντρα που κόβουν την θέα από βιτρίνες μαγαζιών και μπαλκόνια σπιτιων; Ντροπή....

maria iovinska είπε...

TO ΔΕΝΔΡΟ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ,ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ .
ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΚΟΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ.ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ .ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ .ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΔΗ.
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΕΖΟΣ ....ΠΑΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ...ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΞΗΛΩΘΗΚΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΟ - ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ- ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΕΥΚΟ ΦΥΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τον Ιγνατίδη τι τον θέλουμε; θα λειτουργήσει σαν μπαμπούλας ή αποτελεί εγγύηση; πας καλά;

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ